Klockan 20.51

Hej! Nu har vi nyss ätit glass med varma bär, innan det spelade vi kort, som vi ska fortsätta med efter IDOL!  
Vi har även tävlat om en resa till London, det vore inte fel. Inte sant? Hoppas vi vinner :D

Vad har vi mer gjort? Jo vi har försökt komma in på internet hela eftermiddagen.. så typiskt att det inte funkar när man verkligen vill komma in! Jag har nästan gått upp i taket.. eller hur Becka? HIHI

Nu ska vi fortsätta att se på idol, det är ju Johan Palm nu! Föresten så var jag i Mjölby i förrgår, vilken öde stad! Såg inte en enda bil.

Tråkigt inlägg, ursäktar.

Kram Östen

Mästerbilder av mästerfotograf?







1. Vi hjärta pannkaka. 2. Vädret i v-vik. 3. SMET! 4. rebeckas pannkaka. 5. Cornelias pannkaka.

västen & östen


Det luktar brända pannkakor

Becka har ju som sagt redan skrivit vår planering för dagen. Utom att vi ska köpa Ben & Jerrys samt ta bilder till bloggen, men tyvärr glömde Beckas syster skivan till Photoshop så det blir inte ny header förrän på söndag!
Men det kommer snart en ny i allafall!

Vi ska ner på stan som sagt och byta två par skor som har jag köpt och som jag inte gillar! Båda två var impulsköp... hehe som jag är bra på..jag borde ju lära mig någongång. Oj nu snackar Becka engelska med smeten, vad har det flugit i henne? Och nu sjunger hon coldplay för den, sicken tur smeten har! ;)

Nu berättar hon för mig hur hon ska få ihop alla pengar till julklappar, stockholm med fanny (?) kanske stockholm med mig och emelie, och dessutom London! Förstår ni hur mycket hon behöver pengar hon behöver spara? Hon verkar inte så orolig själv så det är ju bra! 


 
Det är så kallt ute så Becka ville bara ta en bild på mig! Så här har ni min outfit för idag! Ni ser inte så mycket av min klänning, eller rättare sagt linne i strl L! Mycket skön med ett höstigt grönt skärp till.

Nej nu skriker Becka på mig att hjälpa henne med hennes fastbrända pannkakor, puss och hej!

Östen

I hennes klocka

Hej allers som min vän skulle säga!

Dagen har börjat bra med att vakna och kolla på film (john tucker must die) En bra film, jag har visserligen sett den innan men inte corre så då såg vi på den igår och idag.
Nu väntar vi på cornelia ska börja med maten, pannkakor! Senare ska vi ned på stan med min syster och cornelia ska titta på skor!

Gårdagen blev mest slapp efter simningen och som ni hört, jag simmade 80 längder! Helt otroligt. Det blev till att kolla på film och halvsova, helt döda var vi. 27 dresses, bra film om man gillar bröllop. +++ och ett halv + får den!
Vi såg som sagt John tucker must die, eftersom vi var sugna på romantiska tjejfilmer så får denna ++++ plus. Bra film!



Dagens outfit, Cornelia tycker att jag är en tönt - men hallå, det är ju jag? :D
Jeans,bik bok. Skor, converse. Linne (docklitemålat) Hm, Väska (Cornelias) Vero moda, tröja, Lager 157. Klocka, (SANDRAS!)

Västen


dagen före



 trick or treat, bus eller godis?
Imorgon är det stora godis dagen, jag och Cornelia ska klä ut oss till små häxor och
gå runt och fråga om vi får busa eller om vi får godis.
Inte.
Men det skulle säkert kunna vara så om det var år 2000 och vi var små gulliga barn som tiggde godis
av personer. Nu för tiden hatar jag de, släck, göm er ropar jag när de kommer med sina gulliga små korgar. Inte det heller, men det skulle säkert kunna vara så om det inte vore för deras små rådjursögon som tittar på en så man tappar hakan, inte det heller men i mitt fall så hittar inte ungarna upp till oss, de vet helt enkelt inte hur de ska ta sig in för vi har två trappor och två dörrar. TUR FÖR OSS!

Men ni får ha en trevlig haloween säger jag en dag före.

västen, rebecka

Regn dag = slapp dag

80 längder klart, även för BECKA! Efter badet tog vi moppen till Coop för att köpa jordnötskola kaka och chokladboll vi var så sjukt hungriga. Sedan åkte vi hem och åt köttsoppa, inte särskilt bra att äta godsaker innan, men gott var det. Nu ligger vi i sängen och gör ingenting, laddar ner 27 dresses som vi ska se på snart och sedan blir det varma kanelbullar, tio stycken köpte vi så vi kommer nog bli mätta. Bullarna toppas med varm oboy! Det kan inte bli mycket bättre, eller hur Becka?

Vi har även tänkt att fixa lite saker med bloggen och städa, som vi fortfarande inte gjort! Puss och hej leverpastej Östen med resten, Cornelia


Städning

OJOJOJ så rätt Becka hade! Jo jag gick fel.... en gång är väl okej men TVÅ gånger, där går gränsen, vad har jag för lokalsinne egentligen? Kom tio minuter försent men jag skyller på mamma (A).
Nu har vi ätit frukost och Becka ligger i sängen och läser någon bok som hennes lärare sa att hon skulle läsa för att få MVG, vad är det för lärare egentligen? Så lätt vill jag också att det ska vara!

Vi är för bra på att stöka ner hon och jag, nystädat igår. . . men nu? Det ser ut som rena rama bombnedslaget här inne. Så det är nog dags att sätta igång om vi ska hinna simma våra längder idag.
Sedan blir det att köpa Ben & Jerrys och se på Eva och Adam som hon tvingar mig till! Haha. Hellre Greve Holm, men den första filmen kan hon alla repliker på, hon berättade den för mig igår, eller till 12 kapitlet?



Hmm stökigt? Becka ligger och läser i hennes MVG bok! ;)
Puss på dig gullunge

Kram ÖSTEN med resten, Cornelia

summer

hallå bloggers!

klockan är 09.19 och jag sitter här i cornelias rum ensam. Men det går bra det också. Cornelias
mamma kom nyss in och berättade att Cornelia hade åkt fel två gånger. Hon skulle till någon
sak och kolla benhinnerna? rätta mig ifall jag har fel.

Jaja, idag blir det simhallen. Usch!
i cornelias klass behöver de simma 80 längder för att få mvg! ÅTTIO LÄNGDER.
dra på trissor, hemma i Ulricehamn behöver vi simma 8. Allihopa.
Hur sjukt är inte det på en skala?
Så vi får se hur långt jag simmar...


summerpic!

ta mig till käleken x2


västen

Outfit

Linköpingsdag som sagt! Mycket trevligt med en trevlans person. Hmm vad inhandlade jag för något? Ett par korta stävlar (?) Vagabond 799, ett par jeans från Monki 400, ett pannband från Monki 100 och en spetsbody från Gina.
Ni hörde själva om vår tur med bussen, gick väldigt bra som sagt!

Imorgon blir det våra efterlängtade 80 länger i simhallen! Not, men vi dör nog inte, hoppas jag? Hehe..
Just det.. ska till min sjukgymnast klockan 8.30 så Becka får sova ensam hemma ett tag.. om hon vågar! ;)


Oförberedda bilder gillar vi alltid. . .


Datan är seg och kan inte rotera, men här iallfall, mycket snygga pumps från Monki!

Från Östen, CORNELIA

Linköpingsdag!


 


Detta är resultatet efter en dags shopping med min kära vän Cornelia (östen).
det inhandlades bl.a ett svart spetslinne, ett annat linne och ett impulsklipp! Vet inte om jag är nöjd men det
blir nog bra!

Cornelia ligger i sin säng och läser harrypotter (usch) medans jag sitter här..
Dagen började med en busstur till Linköping för min del, och den var inte kul. Satt hur
obekvämt hela tiden och mådde illa. Dagen slutade med att jag och Cornelia sprang till
tågstationen för att ta tåget hem till Västervik.. " TÅGET ÄR INSTÄLLT, ersätts med buss"
men jippie! Så, två timmars till bussresa väntades och efter ytterligare en halvtimme åkte vi iväg.
planen var att köpa ben&jerrys och mysa till Bonde söker fru och Grey's. men vi tar ben och jerrys imorgon ist. För idag hann vi helt enkelt inte.

ha det bra, gonatt!

västen. rebecka

Bli medlem

Hej! Bli medlem på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=121548 (gratismakeup.se) där du kan samla poäng och få presentkort på bl.a. Kicks och Makeupstore! Jätte bra smart sätt om man känner att man inte har råd att lägga pengar på smink, här kan du samla "pengar" istället.

Puss & Kram Skumbanan, Östen

God kväll

Hej allihopa! Har er dag varit bra? Det har min, en aning rörig bara. Jag har pluggat, gått på stan och gjort en hemlig grej (än så länge), som jag inte berättar förrän imorgon! Vad tror ni? Hihi, det skulle jag aldrig gjort ifall jag inte blivit pushad av mina kompisar.

Nu har jag precis ätti pannkakor och ska snart ta mig ett bad. Sedan kommer jag till det jätte roliga, inte, att packa! Jag hatar det! När jag var liten började jag packa minst en vecka innan, men nu. Innan jag åkte till Indien så packade jag precis innan vi åkte! Jätte smart eftersom jag var borta i två veckor. Men jag glömde inget, som tur var. Tänk ifall det skulle uppfinnas robotar som kan läsa ens tankar, då skulle dom kunna packa åt mig! Men det dröjer nog innan något sådant overkligt händer.

Nu sitter jag och har en aning ångest, jag har inte alls mycket pengar, (ändå så har jag inte köpt någonting här i Malmö, utom den hemliga grejen) cirka 1000 kronor och för det ska jag köpa; två par jeans (ett måste), ny vinterjacka (ett annat måste), några snygga skinnstövlar (ett tredje måste), en mössa (inte ett måste), Dessutom ska jag äta för 100! Jag undrar hur billigt det är i Linköping? Hihi.

Nu måste jag åka med pappa och hämta bröderna som skatar. Kram Cornelia

tisdag

VÄSTERVIK IMORGON

hopphänä jag har tråkigt. Ska packa lite granna, men hur går det? DÅÅLIGT!
Jaja, helgen och början av veckan har varit hur bra som helst. och jag är sämst på att blogga.
Så är det bara!

Vill ha Torpaspelen nu nu nu nu nu. Fick reda på pjäsen, ser väldigt lovande ut och jag längtar.


ta mig till kärleken.

Hakuna matata
rebecka
västen


Nytt uppdrag på G

Godmorgon! Solen skiner, det kommer göra hela dagen så mycket lättare!

Vet ni? Jag funderar på att lära mig skejta! Haha, jag? Som alltid vill gå i klänningar och kjolar? Jag vet att det låter knäppt, men jag ska ge det ett försök. jag kan ju de flesta andra sporter så vem säger att skata är omöjligt?
Men det kommer säkert ta hur många år som helst att lära sig, men jag får hålla ut! ;D

Idag har jag tänkt att gå på stan en sista gång innan jag träffar BECKA! Jag ska också plugga, träna, och jag får se om jag vågar hänga med mina bröder till skatelokalen! Hmm. första gången och så ska jag visa det för andra? Nae, nu när jag skriver det så tror jag att jag väntar tills jag kommer till Malmö nästa gång. Men jag ska faktiskt försöka bli bra, kul att jag har fått ett nytt mål!

Men varför är det så få tjejer som skatar? Så många som inte vågar visa sig? Vem säger att det är en killsport? Gå ihop alla tjejer där ute och skata för att ni älskar det, ska några omogna killar som säger att tjejer inte ska skata förstöra er karriär? Tror inte det! GO GIRILS! Föresten så är det hur coolt som helst när man ser tjejer som skatar.

Nej nu har jag tänkt att äta frukost, jag är jätte sugen på mannagryns gröt med äppelmos!

Syns snart igen, Östen!

Modell audition

Gud så mätt jag är! Känns som att magen ska sprängas.

Idag har jag gått på stan, hittade två jeans, en kofta och en klänning. När jag var färdig gick jag in i triangeln där det var modelluttagning, denna utttagning var bara för en modevisning som är på torsdag, inget mer. Det var massor med folk, både killar och tjejer (de flesta i högklackat). Jag stod och tiitade på dem när de gick på catwalken, två gånger fram och tillbaka skulle man gå! När alla hade gått sade domarna vilka tio tjejer och tio killar som gått vidare, sedan fick alla gå en och en fram och tillbaka och sedan sade dom vilka tio som skulle vara med på modevisningen på torsdag.

Nu när jag kom hem så hade jag tänkt mig en cykeltur på spinningcykeln i en timma framför någon film, men när jag hade gjort i ordning mig och bytt kläder och allting så funkar inte videon, så typiskt när man verkligen har lust för att träna. Jag var både hungrig och trött så jag sket helt enkelt i det, jag tänker inte sitta och stirra in i en vägg en en hel timma, aldrig! Så jag gick och åt spagetti och kyckling istället. Så nu sitter jag här i osvettiga träningskläder!


Väldigt enkel outfit idag. Vanliga beiga chinos,
sköna reebok skor, och fin höstjacka! 

Ha en bra kväll! Cornelia, Östen

Blue Fruit Tea


Smaskigt te, vad har ni till? Socker, honung, mjölk eller ingenting? Själv kör jag på mjölk.

ÖSTEN

Måndag 12.35

Vad gör ni för något? Jag kom nyss hem från någon skateaffär här i Malmö och kollade truckar med min bror. Snart blir det lunch, korvstroganoff och ris, sedan plugg, jag ska översätta en tråkig dikt om en ros, låter det lockande? Inte ett dugg.

Sedan blir det att gå på stan och försöka hitta ett par höstskor, byxor, och någon härlig kofta. Klockan 17 ska jag till triangeln för att kolla på modelluttagningen, någon som ska dit? Får se vad det är för något.

Jag har nästan inte gjort något på förmiddagen bara gått omkring och oroat mig för hur jag ska hinna med allt plugg tils skolan börjar! Istället för att sätta mig ner och börja, jag är bra på att skjuta upp saker och ting. Som pappa brukar säga  "skjut aldrig upp något till morgondagen när du kan göra det idag".

Nu kurrar min mage så det är väl bäst att fylla på den. Puss Cornelia, Östen

Västen

Hej!
Ett tag sedan jag bloggade (?) men nu sitter jag iaf hos min kära vän Evelina Andersson, trevligt som alltid. Igår var vi på årsmöte med torpaslottsteater (torpaspelen) och fick bl.a reda på vilken pjäs det blir nästa år.
Ser fram emot detta mycket!
Jag och Evelina har våra idéer så imorse gjorde vi iordning frulle och gick ut i skogen och satte oss och åt. Det var minst sagt mysigt och härligt..

Nu ska vi ta moppen till Tranemo för inhandling av Ben & Jerrys och ta ut pengar. Senare blir det att vandra vidare till Nittorp och sova hos Stina, mysigt. Det var ett tag sedan sist!

Nu försöker vi fixa fejklugg på oss båda. Det funkar, här har ni resultatet!


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Nä, nu blir det som sagt tranemo och ben & jerrys (L)

puss becka och evve, västen

Blandade tankar

Så deprimerad man blir av vädret, eller hur? Det har regnat precis hela dagen här i Malmö! Jag var och simmade till ca 15 och sedan har jag suttit hemma och ruttnat, man har ju ingen lust att gå på stan direkt.
Ätit massa onyttigt har jag också gjort, pluggat, kollat film och tv. Viva La Bam har piggat upp mig lite! Även Rob and Big och punk´d. Just nu visar TV skärmen Make me a Supermodel.

Sjukt program men jag älskar det ändå!

                                                                                                            























Nu slog det mig en tanke åt de människor som har HIV/Aids, tänk att leva med att man ska dö. Att veta att sina sista dagar räknas. Jag läser mycket om det i skolan nu. I Västervik till exemel är HIV/Aids ganska ovanligt precis som i resten av Sverige, men eftersom allt fler människor struntar i att skydda sig sprids viruset vidare till allt fler och fler. Det kommer göra att om en person får HIV i till exempel Västervik utan att den vet om det och fortsätter att ha oskyddad sex så blir allt fler smittade. Då skulle det inte dröja lång tid förrän många är smittade. Två personer som jag känner  är oroliga för att de har fått ett HIV virus!

Forskarna håller ju på med bromsmediciner, men det gör ju inte att viruset försvinner. Jag undrar hur lång tid det kommer ta tills det uppfinns ettt botemedel som tar bort viruset helt. Säkert inte förrän om 30 år eller något, då kanske det redan har blivit allt vanligare i Sverige och många människor redan dött.

Skydda er, både för andra och för er egna skull! Kram Östen

Snygga regnstövlar tackar man inte nej till

När man ser dessa snygga regnstövlar får man stor lust med att köpa ett par!


Finns på www.vikingfootwear.com.

Regnig söndagsmorgon

Fy så mycket det regnar här i Malmö, perfekt nu när vi snart ska åka till simhallen. Då blir det nog att simma några längder och sedan bubbla bubbelpool och bara ha det härligt.

Har någon mer än jag tänkt på en sak, att det skulle vara mycket bättre ifall det fanns draperi som man kunde dra för i vissa duschar. Jag har inget emot att duscha i simhallen men det finns andra som tycker det är jobbigt, om man inte är nöjd med sin kropp på något vis eller bara inte vill visa kroppen för andra. Jag menar, hur svårt är det att sätta upp draperi på en skala?  

Har ni ställt tillbaka klockan än? Väldigt bra att vi får en timma till godo, då kan man söla sig lite extra nu på morgonkvisten. 

Det blir troligtvis lite plugg efter simhallen, får se hur mycket jag orkar. Det är inte världens intressantaste ämne heller, Ryssland från förr till nu.  Blä fy och usch! Nej, vi måste se från den positiva sidan!

Men en annan kul sak kan jag berätta, jag drömde om Becka inatt, och henns syster Emelie. Men det enda jag kommer ihåg var att jag och Becka stod i kö till hennes dusch hemma med typ 20 andra barn och Emelie satt på toa. Mycket rolig dröm!

Ha en bra söndag! Östen, Cornelia 

Ibland har man för mycket energi över

Jag har nyss sett på Harry Potter och de vises sten, konstigt? Mitt i filmen märkte jag att jag var väldigt rastlös. snurrade omkring fåtöljen och kände mig full av energi så jag tog fram pappas dammiga träningscykel och cyklade framför filmen in en timme. Nu är min energi borta, men skönt var det. Jag har nyss duschat och snart ska pappa och jag åka och hämta Pontus och Oleg på ett internetcafé och sedan köpa lite godis.

Eller godis och godis, jag är inte sugen på det. Men jag är väldigt sugen på fruktsallad med russin och någon sås som smakar som pannacotta (stv), mums! Får se om det blir det.

/Östen

We are the world








Veckans saknar vill ha gillar!
Bilderna får man INTE kopiera.


Dagens låt.
we are the world
&
Clamour For Glamour
&
COLDPLAYS ALBUM (L)

västen




Folk från alla håll och kanter

Åh herregud så mycket folk det är här i Malmö, speciellt idag då det är lördag. Jag var inne på H&M nyss och det gick inte att gå omkring och defenitivt inte prova kläder! Typ tio meter kö, i Västervik är det knappt kö och i Ulricehamn ska vi inte tala om hur lite folk (haha) det är jämfört med nu. Men å andra sidan så är jag ju i Malmö. Jag älskar Malmö på alla sätt och vis så mysiga människor, härlig dialekt, lagom stor stad och världens bästa sommarställe.
Kanske något att satsa på?

Det blev i allafall varken kläder eller skor blir bara stressad när alla står och rycker.

Vet ni? Pappa sade nyss att det är modell uttagning i Triangeln på tisdag, med en modellagentur vid namn Ford Models någonting. Någon som känner igen namnet? Det stod en artikel i tidningen om det, jag ska gå dit och ta en titt på alla människor, jag undrar hur dom gör då, ska man bara gå dit och anmäla sig där eller måste man föranmäla sig? Kul ska det i allafall bli.

Nu ska jag äta mat och sedan bara chilla, får se vad som faller mig in.

Kram Östen

ironic

tjohej, jag luktar grillad korv och har varit ute i skogen hela dagen.
Ganska kul ändå. Hade tsm med min syster, mlinilsson.devote.se och min morbror hand om en
station på en marsch. Charader! kul minsann.

Fast jag luktar inte längre. Men jag gjorde när jag skrev det, för nu har jag tagit en
dusch och gjort iordning mig, peeling skrubb målat naglarna osv. Det är skönt!

Ikv vet jag inte vad jag har för planer, söndag blir det årsmöte med torpaspelen! Få reda
på vilken pjäs vi ska spela nästa år.

Ja, cornelia vi åker till sthlm, är avundssjuk på dig att du är i Malmö också! Snart blir det
shopping i Linköping :D hihi.

Puss västen, rebecka

Godmorgon

Sovit gott? Det har jag :) förutom att jag ramlade ur sängen två gåner i natt. Jag trodde inte att jag låg så nära kanten som jag gjorde och när jag skulle vända mig om ramlade jag ner. HAHA det har jag inte gjort på århundraden.

Idag blir det antingen Aqva Kul eller stan.. får se vad jag har lust för. Men nu blir det frukost med min älskade daddy och hans familj. Sedan in i duschen. Vad ska ni hitta på idag?  Vad ni än gör så ha en bra dag allesammans! 

Östen  

Overknee


Precis sådana vill jag ha! Finns ett par färgglada på OGRÄS i Västervik i höstiga färger kostar runt 400 kr men ack så fina. Ska se om jag hittar några imorgon, problemet är bara att jag har tre meter tjocka vader (nu ångrar man att man tränar) men det är sånt jag får stå ut med. Kolla in sidan för att klicka hem ett par eller två.

Kram /Östen

Farväl LOULOU

Hehe nu låter jag som att jag aldrig kommer få höra hennes underbara röst igen.. jag tyckte defenitivt inte hon skulle åkt ut, tyckte ni?

Föresten angående den där tävlingen om plåtning med någon av idolerna så kom jag med min smarta (?) hjärna på att jag och Becka kan ta några flumbilder som vi alltid är bra på och så kan ni rösta på vilka bilder ni tycker är någorlunda bra. Haha vi får se hur det blir med den saken, eller hur Becka? ;)

Någon som ska till finalen i Globen? Jag vill Jag vill jag vill.

Designen var det ja, Becka och jag tänkte försöka göra om den nu när vi träffas på onsdag, nya bilder och allt!

ÖSTEN

Framme i Malmö

Jag kom fram till Malmö klockan 20.Och alltså kunde jag se nästan hela idol! Vilka var era favoriter i kväll? Min var Anna men Robin B var faktiskt också bra tyckte jag. Vad tyckte ni? Herregud vad fansen skrek till Johan Palm.. stackarn som är i målbrottet nu och allt. Kunde han inte haft det för ett halvår sedan istället?

Jag skulle väldigt gärna vilja gå på finalen i Globen, Becka hänkar du? Jag och två till funderade på att åka och bo i hennes mormors lägenjet men det gick inte, såklart.  För övrigt såg jag på tv4.se/idol att man kunde skicka in bilder på sig själv och vinna en plåtning och massa annat med sin idol! Becka, ska vi ta några kort när du kommer och skicka in? :D bara för skojs skull.. haha.

Bussfärden sög rent ut sagt.. jag mådde illa men hade som tur var min käre Harry Potter bok. Dock så kan jag inte säga att det blir bättre av att läsa men stirra ut i regnet i 7 timmar, det vägrar jag. Ett plus för att det bara var jag och 4 till på bussen så det var inte trångt! ;D

Glöm inte se utröstningen snart.. imorgon ska jag sova ut för första gången på två veckor och sedan ta en shoppingtur här i Malmö, någon som har tips om bra shopping/fika ställen m.m? Tacksam för svar. Puss Östen



lov!

 






En dåålig dagens outfit. Jeans, bikbok. upprullade ärmar på en skjorta, hittad hos mormor.
Enklare än så blir det inte?
Nä, men usch vad dålig kvalite. Mobilkamera, 2.0 megapixel. Jaja, jag får ju
inte min systemkamera så då blir det sån här kvalite. hehe!

LOV!

Västen

Klockan 21.29

Jag kom nyss hem från naturinformationen, INTE natur säger jag bara ;) den ena läraren stod och babbla i en tre kvart om fysik som ingen förstod, jag märkte redan efter en kvart att vissa föräldrar började kolla på klockorna och gäspa. Stackars läraren som stod där framme, han trodde väll att alla förstod det där. 

Tänkte hoppa in i duschen nu  och göra lite inpackning och smörja in mig med bodybutter från the body shop, jag har en doft av oliv. Dyr men mycket prisvärd. 
Efter duschen tänkte jag ta en kopp te och läsa Harry Potter, har alltid varit emot böckerna eftersom de ser så tråkiga ut. Men i måndags när jag läste första sidan fastnade jag direkt, nu vill jag läsa hela tiden. Jag har bestämt mig för att läsa alla böckerna, och det ska jag också!


Kroppsmör från The Body Shop 



En härlig kopp varm te.




Sjukt bra bok!

Föresten så ska jag till brandstationen med klassen imorgon (?) undra vad vi ska hitta på för något där. Men vi slipper i allafall skolan fram till lunch och sedan har vi bara en lektion kvar, den bästa, IDROTT! Elller hur?

Sov gott! Östen

dagen före fredagen.

Sitter just nu hos kajsa johansson, sover här inatt. Vi ska fira att det är lov, eller ja. Det är lov imorgon iallafall.. Idag har jag inte gjort vidare mycket. Skola, prov - okej. Elevens val, trycka tröja - okej. Kajsa - det bästa idag!

Lovet är fullproppat och ska försöka trycka in Göteborg och hälsa på saknade Petra någon dag också, det kommer bli roligt.

Bra också att cornelia la ut en dagens, snyggt. Får bli bättring p ådet hörru!


snygga                 snö        sötpetra                  sexigkajsa - 06          skogen


Puss
västen, rebecka

Bloggens första outfit



Inte världens bästa bild, jag har inte orkat redigera något.

Vanlig tröja med knappar fram
Skärp från Gina Tricot
Chinos från Ogräs här i Västervik (märkesaffär)

ÄNTLIGEN torsdag eftermiddag

Jippi!! Proven avklarade och jag hoppas det gick bra, det kändes i allafall som det!

Nu har jag bara två arbeten som ska vara inlämnade imorgon kvar, som jag ska göra klart snart. Har ni mycket plugg? Vi får alltid allt sista veckan, gööööött som Becka säger? 
I kväll blir det att gå på naturprogrammets program och kika lite. Missar både träningen och bion, Patrick 1,5. Förresten så hörde jag att High School Musical 3 gick igår? Varför har ingen informerat mig? :O hehe.. den måste jag gå på, har någon sett på den? 

En till rolig sak är att jag ska till Malmö imorgon, dessutom ska jag få låna mammas internetminne så jag kan sitta vid datorn och blogga! Tack mamsen.

Dagens In and Out

In: det är torsdag, snart fredag, snart Malmö, snart HÖSTLOG, snart BECKA.

and 

Out: alla jobbiga sjuor i skolan, dom tror att de är så coola. När jag började sjuan gick varken jag eller mina kompisar igenom cafeterian på första halvåret (?). De skriker och håller på hela tiden med allt och alla. Vad har hänt med alla pluttsjuor som hade all respekt i världen för dom som var äldre? 

Just nu sitter jag och laddar ner Legally Blonde samtidigt som jag lyssnar på Leona Lewis, jag älskar hennes röst! Hur kan man sjunga så bra? Det är sjukt. 

Ha det bra! Kram östen


 


we're all in this together

Åh herre, kemiprov imorgon var det ja, hur går det med pluggandet? Nä just det. Inte alls bra! Kanske dags att sätta fart? Trots allt sista provet innan lovet så då kanske jag ska gå in för det lite.
åck nej, jag är inte så flummig hippie indian annars, bara på denna bilden. 


dagens i ord.
blommig egensydd kjol
svarta leggins
vitt linne
cardigan
vita converse.

Västen

Glass i stora lass

Mmm... äter fruktsallad med glass nu, inte dumt det! Onsdag idag då, igår slutade vi klockan fyra sedan bar det av till Klara och Cornelia med kladdkakebakning och plugg.. eller plugg och plugg.. vi skulle pluggat men The Hills stoppade oss! Varför finns det sådana program som man inte kan gå ifrån? BORT med sånna! hehe :)

Nu närmar det sig höstlov, mycket skönt med Becka och annat skoj. På fredag åker jag till Malmö, men det gick inget bra tåg så det får bli bussen istället! Uschuschusch vad jag hatar det, sex timmar i buss bara sådär! ;(

Igår kväll var jag på gymnasiet med inriktning på samhällsprogrammet, än så länge toppar samsam allt! Men jag ska till natur imorgon... efter mina fruktansvärt hemska prov som jag ska gå igenom först.. eller fruktansvärda och fruktansvärda.. jobbiga räcker nog! Tyska och kemi ;)

Ha en fortsatt bra onsdag.. bloggar mer imorgon då allt pluggande är slut. / ÖSTEN

En bild säger mer än tusen ord.


En bild säger mer än tusen ord så jag låter bilden tala. En sak att tillägga, jag gillar dessa människor.. Som ni
kanske har börjat att förstå? Nä, en sommar utan er går inte.
Rebecka

Det är där jag hör hemma!

Det är här jag hör hemma, inför en fullspäckad publik (inte i detta fallet) Med mina favoriter som står bredvid en och håller en i hand i alla lägen, som alltid finns där för en och som brinner för samma sak! 


                                                         T E A T E R.

Västen Rebecka

Tråkigt tråkigt tråkigt

Plugg plugg plugg. Denna vecka är inte rolig, i fredags fick jag reda på att jag skulle ha kemiprov på torsdag, 16 sidor. Dessutom är kemi inte mitt favoritämne så det blir dubbelt så mycket plugg för att fatta allt. Tyska prov har vi också på torsdag, men det är betydigt lättare.. som tur är. Jag fick svar på mitt ergonomi inlämningsarbete i dag.. han kunde inte öppna och läsa det, så himla typiskt! Så jag får skriva ut det och lämna in det imorgon istället :(

Annars så hade vi fotboll på idrotten i skolan idag, vår lärare var tvungen att gå efter halva lektionen, så vi skulle fått gått hem då. Men nej då.. inte min klass. Alla stannade kvar och fortsatte att köra fotboll i en timma till. Gud så trött jag var efter! Hjärtat fick kämpa, hehe!

Imorgon blir det fortsatt plugg, skola till fyra, träning och sedan information om gymnasiet vid 20.00. (samhällsprogrammet)

Föresten ser någon på Toppform? Klockan kvart i nio ikväll. Härlig klass det där, haha...

Ha en fortsatt bra kväll! / Östen


ny dag nya möjligheter



Gjord i syslöjden! Blev ganska nöjd, lite stor i midjan, vilket resulterar i att min syster
kan låna den och jag får låna en spetsblus av henne, Lycka!

Den är svart med rosa blommor på och lite gröna saker. jaja

Nu blir det att äta upp knäckebrödet och jouicen och börja med Fysik! wish me luck.

Västen, becka

Måndag!

Klockan är kvart i åtta. Oj, kanske ska gå och göra iordning mig? ..
Helgen har varit helfin för mig. En natt i Dalstorp med massa filmer godis och skratt är alltid
bra. 
Skolan början fem i halv och vi har syslöjd, riktigt roligt faktiskt. Håller på att sy en blommig
kjol! Måste bli klar idag så jag kan ha med mig den till Västervik på lovet!

Nä, nu måste jag rusa. Hoppas ni får en bra Måndag!

en ny dag och nya möjligheter, Västen.

Fortfarande lördag

Nu har jag suttit här vid datan och pluggat tyska sedan klockan 14.00! Men jag har lärt mig runt 150 nya ord :D men bara från tyska till svenska, svenska till tyska är mkt svårare ;P Snart blir det förätt (soppa) och sedan oxfilé med potatisgratäng. Mumma.. jag älskar mat? märks det? (A)

Är det något bra program på tv:n i kväll? Jag har ingen aning! Men det blir först mer plugg .. och imorgon också!

Någon som har sett Britneys nya musikvideo? Riktigt bra tycker jag.

Ta en titt vettja.
http://www.youtube.com/watch?v=pXjvUYMps3w

Pusspuss / Cornelia

Bilder

Jag tänkte visa lite bilder under året som gått. Enjoy =)


Skara Sommarland, tradition varje år!


När jag var hos pappa i Malmö cyklade jag förbi Zlatans hus, inte stort eller så!

Jag cyklade hem från Lögabergen (badställe), då såg jag massa turister som tog kort på dom här svanarna så jag tog ett kort när jag cyklade förbi som hastigast.


Säljare i Indien, jag undrar hur mycket vi köpte av dom! För mkt!! :)


Felicia (min lillasyster) i början av solnedgången.


Felicia i slutet av solnedgången!

Tyvärr har jag inga bilder på när jag hoppar i vågorna på den här datorn, men det får bli en annan gång. Röd flagg nästan varenda dag! =)

/Östen

Lördag morgon!

Var fredagen bra? Min var helt okej, fick in arbetet klockan 23.10, 50 min tillgodo! ;) Min käre vän Abbe hjälpte mig, var tvungen att bifoga det på First Class och det var inte det lättaste, jag har aldrig varit inloggad förut!
Men in kom det i allafall!

Hur ser er lördag ut? Jag ska och träna om två timmar och sedan blir det, pluggplugg och åter plugg. Men men.. det är bara att förstå det så kan man det till provet sedan.  Boken MVG i allt var slut så det blir beställning från internet istället.

Nej nu blir det frukost, hörde att mamma kom med nybakta frallor, mmm.


  
                                       VS


En god, nyttig frukost eller väljer du hellre fredagsgodis?

Kram Östen.


no air

Jag tror att min och Cornelias liv ser väldigt annorlunda ut. Det är ganska häftigt, hur två femtonåriga tjejer har det och hur deras vardag ser ut..  Cornelia är bra i skolan, väldigt bra på idrotter, vill vara bra i skolan och satsar på det, snäll omtänksam, listan kan bli lång!

Själv sitter man här, med en smoothie i ena hand och knäckemacka i andra och tänker och har ångest inför veckan som kommer, och inget gör man åt det heller! Jo nu ska jag plugga plugga plugga, det blir itne så. Jag måste!
Kan jag få lite av ditt engagemang cornelia? Såklart att jag vill vara bra i skolan och vill ha bra betyg (mvg) men fysik t.ex. det är så svårt, och så sjukt svårt att sätta sig framför en fredagskväll..

Nog klagat.
Ringde en gammal vän (som jag har stått väldigt nära) som flyttat till Borås och vi håller inte kontakten så bra. Senast vi pratade och var med varandra var i Maj. Och oj vad det händer saker hela tiden! Alltid kul att ringa och prata med gamla vänner, eller vad tycker ni? Håll hårt i era vänner!


västen

Västen



Lite bilder från igår blandat med lite av dagens outfit. Evelina och Freyja åkte från
Dalstorp och Tranemo för att hälsa på mig, blev en fika på stan, massa babbel
mat på sibylla och massa skratt, och tack för den! 
Igår såg jag ganska vanlig ut. Stickad vit tröja (hittad hos mormorochmorfar)
Ljusa jeans, bik bok. Senapsgul halsduk, ginatricot, mössa, ginatricot. På fötterna hade jag
först svarta ursnygga skor (fått av fannysmamma!:) men bytte senare till vita converse.

Fredag idag och det är skönt men vad har man att se fram emot till nästa vecka?
- Fysikprov
- Teknikredovisning
- Engelskaläxa
- Matteläxa
- Kemiprov

Ser fram emot en härlig vecka?
men man får ju belöning, lov och västervik veckan efter! Härligt!
Ha en underbar fredag.
Västen

Fredag fredag fredag!!

Fredag igen nu då! Jag har nyss kommit hem från simhallen, vi har simmat 40 längder klädsim! Tungt var det. Jag ska dra med Becka till simhallen när hon kommer. Vi har en lista där som vi måste göra för att få g, vg eller mvg. T.ex flyta 12 min och simma 80 längder frisim. Puh! =)

I kväll ska jag vara barnvakt åt min grannes barn som är 3 år. Då blir det inlägg därifrån med massa härliga sommarbilder och även plugg. Om han nu sover så att säga.
Nu blir det ner till stan för att köpa boken MVG i allt. Även fast den kostar runt 500 kr. Någon som har den? Målet är ju såklart att få mvg i allt, iallafall för mig!




Nej nu måste jag göra klart arbetet i ergonomi som ska vara inskickat innan 12.00 ikväll. Puss / Cornelia

Göra-lista torsdag

Jag glömde skriva en lista om vad jag ska göra imorgon, den är mest till för att jag ska göra den och inte hitta på massa annat onödigt. Men ni får också ta del av den :)

Skriva reflektion till ergonomi arb. [X]
Skicka in ergo. arb. till mina gympalärare på first class [/]
Träna på atomens delar och molekylbindningar [X] [X]
Träna [X]
Städa mitt rum [X]
Gå igenom mitt tyska prov [/ ]
Gå på stan med Cornelia [X]

Kram igen

Hello everybody!

Onsdag idag, just nu vill jag inte alls att dagarna ska gå fort. Jag vill inte att det ska bli lördag. Pga att det är gymnastik tävling då. Jag älskar att tävla när jag har lust att tävla. Men nu har jag haft behinneinflammation i 5 veckor så jag har tappat lite ;) men det ska nog gå bra ändå, det brukar det. Men peppar peppar ta i trä som sagt.
Jag älskar känslan när tävlingarna är över och när man kan äta igen, jag är så himla nervös så det går knappt att få i något i magen innan. Någon som vet hur man blir mindre nervös? hihi

Jag hoppas det kommer gå bra och att benhinnerna inte gör allt för ont!! Nu ser jag på bonde söker fru. Någon mer som gör det? Föresten så var jag på träning på tjust rehab nyss, funktionell träning av något slag, inte så jätte jobbigt men det kändes iallafall. Tränar ni något? Träningarna betyder allt för mig :D hehe ..

Snart börjar det bli dags för gymnasievalet, jag vill helst inte bo kvar i Västervik, utan skulle vilja flytta och gå i ett annat gymnasium. Idag hittade jag ett gymnasium som heter Globala gymnasiet i Stockholm. Det kändes som att det var något för mig direkt. Någon som känner till det gymnasiet? Men det är mycket som måste pricka om man ska flytta, först komma in på gymnasiet, få ett ja från Västerviks kommun, hitta boende och massa annat. Jag undrar hur det skule kännas att flytta till en storstad bara sådär, inte känna en enda.

Nu är reklamen slut, hade bra och sov gott. / Kram östen


I wanna be loved by you, just you

Onsdag idag! Är det någon som har kunnat undgå det?

Min dag består av so - plugg och tv. Ikväll är det ju Bonde söker fru, Grey's Anatomy. En becka-kväll helt enkelt.
Andra världskriget nu känns inte så lockande, men jag får allt ta tag i det, för jag vill ha bra på provet!

Jag vill ha en fin stor målning av Marilyn Monroe, hon är så vacker. Här nedan är hennes fantastiska  låt.
Jag älskar den (någon i Torpa som får lite flashbacks?)

http://www.youtube.com/watch?v=dBg8dVJwIMo

På tal om Marilyn (?) Så ska jag bege mig mot västervik på höstlovet, härligt! Där ska jag och Cornelia umgås och ha kul som vi alltid lyckas med. Jag åker buss från Ulricehamn till Linköping, Cornelia från Malmö (där hennes far bor) till Linköping och vi ses och shoppar. Tar tåg mot Västervik på Onsdagskvällen och hittar på något roligt fram till Söndagen (?)

Jag längtar! Men fram till dess, skola ack du skola.

puss Västen

västen . rebecka



Kan inte bestämma mig om jag ska klippa lugg eller inte. Har haft det en gång innan men det var på
sommaren, så lite varmt och svettigt. Men är så sugen! Gjorde en "fejk" lugg igår och är ganska
nöjd - jag vet helt enkelt inte!
Tycker att de tär himla fint att dela på luggen så det är mittbena också, vi får se! Håret växer
ju trots allt ut ifall man inte blir nöjd.

Dagens outfit har varit väldigt enkelt, svart t-shirt och en sjal och ett par tajta jeans, vita converse. Jag gillar det!

Nu ska jag äta mina vingummin och kolla runt i cyber. Ha det bra!

/ västen .  bästen . rebecka

Take it easy

Denna bilden har jag tagit med min vän Carls kamera (www.swfoto.se) Det är på
Carls häst och min vän Evelina ; som sagt, fånga ögonblicket. Jag tycker iallafall om denna bilden.)


Nu är det dags att sminka mig, äta, ta moppen och åka till Liseberg. (inte ta moppen till Gbg ;))

Västen

God morgon söndag.

Det blev ingen övernattande igår, min söta vän var sjuk så jag Anna och Lisa sjöng i stället karaoke till typ 12 från halv åtta. Herre gud vad våra röster sprack i de sista låtarna, ajajaj kan jag ju säga. :) Men nu är det bättre och jag har nyss pluggat matte i en timma. Veckorna innan höstlovet kommer vara pest. Vi har hur mycket som helst att göra!! Har ni med det?

Idag blir det fortsatt plugg och sedan träning i 3 h. Föresten ser någon på Ensamm mamma söker? Anette från Västervik är med och hennes dotter har tyska med mig ;D Klockan 20.00 i kväll. Missa inte!

Tävlingen i går gick alldeles prima, alla friidrottsklubbar i hela Sverige hade tävling på sin hemmaplan för att sedan slå ihop klubben resultat och så får man se hur bra vår klubb är. Det tråkiga var att det bara var kastgrenar som är väldigt tråkigt. Usch! 

Nej nu blir det frukost, hörde att mamma nyss kom från affären, hoppas hon har köpt nybakta frallor. Mums! =) 

Kolla detta klipp, så får du se hur Britney Spears blev känd och hur hon sjöng när hon var liten. Gud vilken röst och hon såg så oskuldsfull ut. Jag förstår att det inte är lätt att vara Britney i dagens samhälle.

http://www.youtube.com/watch?v=ZyXXlvJZhW8&feature=related


oh boy!

Oh boy - Miss Li
Clocks - Coldplay
Does your mother know - Abba

Dagens låtar ungefär! Dop idag och fotboll, själv tyckte jag att Sverige hade spelet under nästan hela spelet, Bättre i första halvlek. Men det blev ju aldrig mål!

Imorgon blir det Liseberg för hela slanten och plugga. Ni får ha det superbra.


/västen

Idol fredag!

Någon som såg på Idol igår? Jag tyckte inte det gjorde något att Jesper (kalles kaviar) åkte ut. Han var inte min favorit. Anna och Johan håller jag på. Men Anna är helt klart bäst, enligt mig! =) Vilka är era favoriter?


    

Godmorgon på er.

Lördag idag, friidrottstävling och invigning på vår nya arena, det har ryktats om att ingen mindre än Carolina Kluft kommer hit! Hoppashoppas... Det kommer i allafall bli väldigt kul, cheerleader gruppen kommer ha uppvisning och det kommer andra klubbar som också ska tävla. Rent ståochhej alltså!! Sedan bär det hem till en friidrottskompis för övernattning och ridning förhoppningsvis.

Jag har massor plugg att göra så det blir nog mycket läsning också. Just det, simhallen var det ju igår, sträckte mig i någon sena så jag har lite ont när jag går, men jag simmade i allafall 60 längder, tog cirka 50 minuter i lugnt tempo.
Det blev tyvärr ingen outfit igår och idag kan jag ju inte säga att mina träningskläder är något att fotografera.

Ny design väntar, om cirka två veckor då Becka kommer hit ska vi sätta oss ner och göra om den. Framförallt ändra bilderna eftersom varken jag eller Becka gillar någon av dem. Tycker ni vi ska ha kvar någon? Annars får det bli att ta nya kort... hur det nu går när man inte blir bra på bild! Becka är ju hur söt som helst  så där är det inga problem. :)



Jag och Becka för ett tag sedan.


Ha en bra lördag! Kram Östen


Varför inte börja med veckans blogg? Nå, iallafall denna vecka.



Vecka 41, tänkte börja med en veckans blogg (vet inte om jag fortsätter) För det finns så himla bra bloggar där ute i cybervärlden. Tänkte tipsa om en het blogg om man gillar photoshop, vilket jag gör!
www.moderskeppet.se

Det är en bra blogg om man vill lära sig mycket om photoshop, jätteroligt. Finns även videotips.


VÄSTEN

SVERIGE



Tänkte lägga in en bild på hur stort avstånd det är mellan östen och västen.
Jag då, som bor på Västsidan av Sverige bor nästan vid Borås, tar omkring 20 min att åka dit. I en liten stad som heter Ulricehamn.
Cornelia bor på Östsidan av Sverige, I Västervik.

En väldigt väldigt dålig bild av Sverige och våra "hemstäder". Men det kanske är någon som inte vet var vi bor, och varför vi just heter ostenochvasten.blogg.se - det är just för vi bor på Öst, och Väst.

Kan ta hur vi blev vänner någon annan dag.

Ha en trevlig dag.
/västen

Dålig dag

Jag blir så trött på min syster som alltid tror att hon ska ha så rätt! Åt pipsvängen,eller nått.
Ibland kan vi vara bästa vänner och ibland (som nu) Kan hon slå till mig och säga att jag inte har några riktiga vänner (varför hon ens ska blanda in de?) och jo, jag har de bästa vännerna som finns. Och så säger hon att jag super (nej jag är ingen som super, jag gör bara inte det.)
Men hon som TROR att hon känner mig, gör antagligen inte det om hon vräker ur sig det.

Jaja, dagen kan väl inte bli mer misslyckad? Johorå, G på matteprovet. Ja! Säkert kommer våran lärare sänka mig från Vg till G. Inte vidare roligt kanske men sånt är livet, får iallafall en andra chans att göra om provet och hoppas på vg. aargh.
Kan lägga till att jag är mycket besviken på en viss person också, det har gjort denna dag mindre bra också!
Men jag har varit förvånatsvärt glad i skolan idag, trevlig lunch med massa pumpafröns krig (Hej vi går i 9an!)
Petra hälsade på också.


Hoppas att dagen blir bättre med hjälp av en god vän och mycket godis..

/Västen

Lunchtime

Hej alla goa! Jag är hemma på lunch just nu och har mina omdömmen i handen.. öppnar.. läser... jippie!! mycket bra omdömmen i alla ämnen. SKÖNT! Det här förgyllar min dag!

Outfiten var det ja.. kameran stängdes av pga inget batteri så ni får den i eftermiddag från simhallen istället! 
 
Är det någon som följt Pussycat Dolls under våren? Det har jag men jag undrar hur det går för gruppen Girlicious? Somebody who knows? aja gillade dom väldigt mycket iallfall!


Nichole Cordova i rosa tubtop gillade jag mest! Hon läste till tandläkare samtidigt under tv programmet, och pluggade i pauserna under träningarna. Hur coolt är inte det? Vacker är hon dessutom. GoGirl!


God morgon!

Fredag idag då, jippie! Jag har sista prao dagen och sedan blir det att åka till simhallen med min kära lillasyster. Jag tänkte simma ca 50 längder och träna på att flyta. Jag kunde det när jag var mindre men nu går det inte, jag försöker att inte spänna mig men det är omöjligt iallfall!!

Vad ska ni hitta på idag? Efter simhallen ska jag nog till Lisa och Anna för att sjunga Singstar, även om vi sjunger falskt alla tre! =) Någon som har Sex and The City boxen? Jag funderar på att köpa den, runt 900 tror jag den kostar!
Runt kvart i nio lägger jag in min första dagens outfit, så ta en titt då!

Dagens In and Out.
In:
Fredag, ladda med godis och en bra film! Jag vill jätte gärna se Patrik 1,5, har någon sett den?
Out:
Att en av Kanadas fem kvarvarande glaciärisar i Arktis, stor som Manhattan, har smält. Vad händer med världen? Naturens egen förändring kan vi kan inte göra något åt men vi måste bromsa det vi kan.

Tänker ni bara se på när dessa djur dör? Inte jag!
Tänker ni bara se på när dessa djur dör? Inte jag, gör något! Gå istället för att ta bussen, cykla istället för att ta moppen, det finns mycket vi människor kan göra.

/ Östen

Västen

Ja, Go Witney! Bra att en plus(?)size modell vann!

En dagens in and out.

In.
Den korta skoldagen, go två timmar lektioner!

n'
Facebook, ganska bra ifall man vill uppdatera sig i världen! Grattis till tjejen mange  och josefine.

out.
Mörkret, det blir mörkt klockan 6! Inte konstigt att man är trött hela tiden.. HEJA SOMMAREN!

Coldplay är iallafall en bra räddning på en mörk vardag. Som ni kanske förstått, Coldplay är mina favoriter!



Västen

Skönhetstips


Här kommer lite skönhetstips, även för er som redan använder massa produkter, det finns alltid något nytt man kan testa!

- Mitt bästa skönhetstips är självklart att dricka mycket vatten, eftersom vatten renar kroppen, och är ganska mättande.

- Använd inte vaselin, det innehåller mineralolja som består av döda växtdelar. Alltso NO näring. Produkter med mineralolja verkar bra, så länge man använder det men när man skutar blir det sämre. Dessutom täpper den 40-60% av hudens porer! Använd krämen på nagelbanden och naglarna istället! Då blir dom både starka och släta. Lypsil innehåller oftast mineralolja som gör att man blir beroende av det.

- Köp bara produkter som du vet vad som innehåller, du kanske får lägga på några kronor men det är det värt!

- För dem med finnar, prova Basiron! Kostar ungefär 40 kronor och finns på Apoteket. Värt ett försök.

- Duscha inte håret mer än nödvändigt, helst var tredje dag eller mindre. Om ni duschar varje dag försök att duscha varannan, sedan var tredje och så vidare. Det ger resultat.

Detta var mina tips för idag! Återkommer med mer så småningom.


Go Whitney!
Åh GUD så vacker hon är! Även om jag inte gillade hennes attytid i vissa program, hon betedde sig verkligen som en små bitchig cheerleader som i vissa amerikanska filmer. Men vad gör det? Det är ju bilderna som räknas. Väldigt kul att en plusmodell vann! Det var på tiden det. Eller vadå plusmodell? Normal kroppsform om man jämför med de andra modellerna.
Åh GUD så vacker hon är! Även om jag inte gillade hennes attytid i vissa program, hon betedde sig verkligen som en små bitchig cheerleader som i vissa amerikanska filmer. Men vad gör det? Det är ju bilderna som räknas. Väldigt kul att en plusmodell vann! Det var på tiden det. Eller vadå plusmodell? Normal kroppsform om man jämför med de andra modellerna.

/ Östen


västen

MAMMA MIA!

Västen här som också heter Rebecka som också är väldigt glad för att Cornelia har börjat skriva igen, det är uppskattat!
Idag har det varit orientering för hela slanten och jag klarade det på en timma, vilket innebär 3 timmar ledigt och senare 1 timma bild sen sluta. Så nu sitter jag här och inte gör någonting.

Skola imorgon och senare kanske bio på kvällen med Sandra. Mamma mia, är den bra?
Lördag blir dop och ta det lungt, söndag blir det liseberg! Kort kommer nog upp.
Jag vill ha som så många andra en systemkamera som jag kan ta kort på allt och alla hela tiden, jag älskar verkligen att fånga ögonblicket i kort, det är så fint! Kanske lägger upp en bild någon annan dag som jag har tagit.
 
denna nikon d80 skulle inte sitta fel, julklapp?



Så vill jag ha Stockholmsresan tillbaka. Praoade nämnligen där en vecka med min kära kompis Sandra. Vi praoade på Cirkus på djurgården, i restaurangen för det mesta.. Här ser ni mig utanför dramaten!

Ha en trevlig eftermiddag. /västen


Torsdag

Ännu en ny praodag! =) Jag börjar inte förrän 10 så jag pluggar nu på mornarna i stället. Jag ska till en sjukgymnast vid 10.00 så jag kmr nog tillbaka strax före lunch. Nu har jag nyss pluggat om Herons uppfinningar, först trodde jag det skulle vara jätte trist, men icke sa nicke. Om man lär sig om hur dem fungerar så blir allt mycket intressantare.

Efter praon blir det mer plugg om Heron, pga av att vi ska ha prov nästa vecka, vår lärare sa att vi skulle få några av hans uppfinningar. Men vilka av dem, det finns ju så många? Har någon haft prov om hans uppfinningar? Vilka bör man kunna? Jag skulle vara väldigt tacksam för svar så slipper jag att plugga på alla.

Idag klockan 18.30 blir det friidrottsträning för första gången på 4 veckor! Gud vad jag har längtat. I helgen blir det tävling, smart att vara med om man inte tränat på så länge. Men skit samma, dessutom är det invigning på vår nya arena då.

Nu blir det frukost samtidigt som jag ska titta på Mr and Mrs Smith, sjukt bra film!
 

Föresten så var jag på bröllop förra helgen. Dans för fulla muggar!!
Föresten så var jag på bröllop förra helgen. Dans för fulla muggar som sagt!!

Östen

Jag ber så hemskt, hemskt, hemskt mycket om ursäkt för att jag bloggat på jag vet inte hur länge. Men nu har jag haft prao i två veckor och det har blivit längre dagar än jag trodde. Jag går till 17 varje dag!! Så när jag kmr hem så blir det plugg för hela slanten för att ta igen det jag vill nu när man inte blir lastad med nya prov hela tiden.

Vet ni? Jag är ÖVERLYCKLIG. På grund av er. Det är så himla kul med kommentarer och när man får det så blir man ännu peppare på att skriva inlägg. Tacktack är allt jag kan säga. Okej, det låter kanske som att jag blir lite för glad för några kommentarer men ni bloggare vet hur glad man blir.

Helgen var inte min helg om man säger så. Jag skulle sovit hos min bästis (förutom Becka)  hela helgen, men i torsdags sade hon till mig att hon hade bestämt tjejkväll med henns kompisar i hennes klass. Hon kände sig jätte dum för detta och hade väldigt dåligt samvete. Men skulle ni göra så? Svika er bästa vän för att festa med klasskompisarna? Inte jag i allafall. Det som är bra med den här bloggen är att ingen av mina kompisar här i Västervik vet om att jag har den, så än så länge kan jag skriva ganska fritt.

Dessutom så fick jag reda på att min andra väldigt bra kompisar hade fest i fredags och bjöd inte mig. Det kändes inte så bra med tanke på det med det som hänt innan. Den här kompisen bjöd istället sådana som hon lärt känna sedan i somras, herregud säger jag då! Usch.. mådde väldigt dåligt hela lördagen, så "tack" ni två som gjorde min helg så förgyllad!!
- Aja, jag tar ingen skit som grynet sa.

Nej nu blir det Bonde söker fru följt av Oskyldigt dömd. Jag kanske ska följa Beckas råd? Äppelpaj från trädgården med vaniljsås. Puss ni som läser

västen

Hej!

Jag tycker absolut Cornelia ska ta och sätta sig framför sin dator och skriva lite inlägg nu. Har bara blivit jag som skriver massa onödigt strunt. Sitter iallafall i datasalen och lyssnar på när min lärare har genomgång, kul är det inte iaf..
Senare blir det engelska och senare matteprov, och jag som är så bra på matte! det vet ju marcus iaf.

Ni får ha det superbra och Cornelia, i miss you.

rebecka / västen


rebecka / västen




Nu är det dags för uvecklingssamtal, jippie! Inte.



Här är en bild från när jag och fanny fotade lite, ser lite konstig ut men jaja! :)

/ västen, rebecka :)
 

Tävling rebecka





http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html?_tmp=764c4371db24abd01d4d0a4a6c0a584770b4d909

 Jag är med och tävlar i Theres Jonssons tävling om att vinna detta:

I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1-2 timmars fotografering, i göteborg (stockholm eller eskilstuna är även möjligt)
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.

Hon tar helt sjukt fina bilder så inte vore det fel att vinna!

/rebecka

Västen

Har varit i skolan i ca en och en halv dag denna vecka.. I Måndags var jag hemma hos fanny och fotade och sov även där (kan komma upp någon bild här också )
Tisdagen blev jag sjuk och stannade hemma, onsdagen sjuk också och idag torsdag är det studiedag! Hade planerat att plugga men inte lätt utan saker. Så det får bli en film och kanske lite godis dag?

Vill bara säga att jag saknar torpaspelen och alla dessa fina dagar vi har ihop hela tiden. Jag har verkligen fina vänner där ute! Som jag skrev i det första inlägget så gillar jag torpaspelen starkt! För er som inte vet vad torpaspelen är så är det en friluftsteater vid Torpa Stenhus. Varje sommar sätter vi upp föreställningar och jag har varit med i åtta år. Det är mer än halva mitt liv, så inte så konstigt att jag inte kan slita mig därifrån. Eftersom vi skådespelare, funktionärer, regissörer osv har hållt ihop i dundrande regn, stekande hetta, solsting och annat så är det inte så konstigt att det blir som en andra familj för en där ute!
Kollaktionering i Februari (man läser igenom manus osv!) Och jag hoppas att jag kan hålla mig tills dess. Fast nä, en liten torpaträff blir det nog i December redan då några av mina fina vänner ska vara med i Komodos julshow. Häftigt!



www.torpaspelen.nu

RSS 2.0