Med solen i ögonen/västen



Sol, stekhett och sommar - klart man inte sitter vid datorn då!
Iallfall inte jag.
Men en uppdatering kan det bli...
Fredag hängde jag med min kompis kajsa hela dagen och tittade på studenten och åt ben and jerrys tillsammans med solnedgången.
Rep med torpaslottsteater lör-sön och i lördags åkte jag och freyja hem till evelina och myste och cyklade till kajsa och myste ännu mer! Vi tog massa roliga kort på en äng också, med Carls superduperobjektiv  som jag hade fått låna! WIhoo!
Jaja, nu ska jag och freyja planera våran semester.
TJAO!

honey i'm home!




Alla bilder tagna av mig och får inte kopieras...

Jag jobbade med mycket sol bad och en båttur och lite annat när jag var i Turkiet. Det var så sjukt skönt där nere. Vill tillbaka, helst nu. Fast nu ska jag plugga och sen sova för imorgon är det matteprov och student för alla 90:or här i Ulricehamn. Grattis till er!
Bildbomb imorgon.
Kram Västen

JIPPIE :)

+++++ att Beckabäst kommer hem! *överlycklig*. Imorgon åker jag till malmö efter två lektioner och idag ska jag plugga järnet så att jag blir klar med allt. Ska även boka ett pass på TR och övningsköra, det kan inte bli bättre.

Have a nice day dudes! Love Cornelia

Asos.com

Har ni hittat era skolavlsutningsklänningar? Jag har hittat en underbar från asos, men den rosa är för ljus för min bleka hy och den svarta är svart. Svart kanske är inte den färg som står högst på listan när det gäller avslutning, eller? Vad tycker ni? Svart är ju ändå sjukt snygg, och med ett par färgglada pumps och fina armband till? Hmm...


ASOS Bib Front Waterfall DressASOS Bib Front Waterfall Dress
ASOS Bib Front Waterfall DressASOS Bib Front Waterfall Dress

Ångest
Östen

Göra listor är alltid bra

Åh när jag sitter på tåget på torsdag så kommer jag nog vara sveriges lyckligaste person, nästan i allafall. Alla mina arbeten och alla prov ska göras denna vecka, och jag som ska åka till pappa på torsdag har en dag mindre på mig att hinna med allt. Som tur är går tåget inte förrän kl. 11 så då hinner jag göra vårt sista matteprov innan jag drar iväg till älskade Malmö. Så otroligt fint och mysigt där. :)

Så nu har jag lagt in plugg-växeln, allt detta ska jag hinna med innan jag åker:

Övningsköra (har kört 2 gånger nu, går riktigt bra) [  ]
Lämna in mina kemiarbeten [  ]
Lämna in mina fysikarbeten [  ]
Skicka in idrottsuppgiften [  ]
Bli nöjd med matteprovet [  ]
Lämna in min engelskaplanering [  ]
Lämna in mitt biologi arbete [  ]
Lämna in mitt SO arbete [  ]
Springa hela motionsmålet 5 km [  ]
Göra klart biologiprovet på onsdag [  ]

Japp, dock inte så intressant för er. Puss Östen

Allmänt babbel

Bilden på Becka nedanför, ja kan inte låta bli att tycka att det är en kopia av hennes mamma. Först trodde jag att det var hon, men nu ser jag! Någon som håller med? Ang. Becka så är hon ju på väg till Turkland nu, åh så skönt hon kommer ha det. :):) Hoppas du har och kommer få det underbart! <3

Jag har inte gjort någon nytta alls nu på morgonen, legat framför tv:n och kollat på mannen som talar emd hundar, så sjukt bra. Jag lär mig nya saker varje gång, coolt att han har ett rehabiliteringscenter för hundar och att hundrarna rehabiliterar varandra!

Idag då? Jag skulle varit med Lisa men båda har inte gjort i ordning sig än och har mycket att göra, både i skolan och annat så vi bestämde att träffas imorgon. :):)

Dags att ta tag i det, kram! Östen

randigt.



Gör en bok om kärlek till svenskan. Det är jobbigt, men fint.
Nu: skriva klart och sen nana
Sen: åka till Turkiet
Kram Västen

Måndag!

Hej, hur mår ni? Måndag idag, spöregn. Vi slapp motionsmålet men nu får vi göra det någon annan dag istället. :(
Annars? Struntade i e-valet, orkar inte betala 30 kr för att göra något jag hatar, bowla. Dock inte bara jag utan nästan hela gruppen, stackars ledaren ...not....

Något bra program idag? Jag har för mig om att det var något bra ikväll på fyran kl. åtta eller nio.

Imorgon har vi utedag, i regnet, ska åka och köpa mat med mamma snart och sedan ska jag plugga tyska. Prov sista lektionen på onsdag, np i tyska. Hör ni?Låter inte klokt.
Förövrigt så var Beckas tröja hur cool som helst, vi har en väldigt traditionell, jag kan lägga upp en bild på den snart!
Kul att dom har något som är speciellt för just den personen på ryggen! Jag vill också..:)

Nej nu ska jag äta, hade bra. Östen

grey's anatomy.

"People are constantly asking you to tell them how you're doing. How the hell are you supposed to know?"
Meredith Grey.

Nu: simma med fotbollslaget
Sen: åka till turkiet

/Västen

keane







Här är t-shirten på våra klasströjor vi fick idag, ser ni vad det står?
(jag hatar att bilderna blir så mycket sämre på blogg.)
/
västen

Rebecka - dag!

Ja nu så är det bloggtime igen. Ny header, vad tycker ni? Jag är ganska nöjd. Men det ska inte dröja så länge med bytet som det gjorde förra gången.. Så snart kanske det kommer en ny igen?
Haha. Nädå.
Helgen har varit en uppåttumme och det kommer det förhoppningsvis fortsätta att vara. Götet fre-lör (helgen innan det, västervik hos min superkompis) och sen sova hos fanny inatt! Kanon.
Skola två dagar och sen ....
turkiet! Så galet skönt att komma iväg till värmen och ja.. Bara komma iväg.

Sen är det en vecka med skola och sen slutar vi skolan! Hur skönt?! 

Nu: sovtime
Sen: Bada i turkiet och lägga upp massa härliga bilder på bloggen. I like!
västen

Back on track

Nu så. Ny header. Nya tag. Snart sommarlov. Vad kan bli bättre?

Det bara ryker om fingrarna, vill bara skriva skriva skriva. Snart är det wipeout, finns väl inte någon som kan ha undgått detta? En timmas skratt, älskar felix. Så bra kommentator, lite väl elak ibland... "jävla danskjävel"... osvosvosv.

Vi har två veckor kvar nu i skolan, som är jobbiga. Imorgon har jag motionsmål, något som vi på hela skolan gör en gång per termin. Vi måste klara att springa en bana som är 2.5 km lång två gånger och läraren sitter och gömmer sig i skogen och ser vilka som går. Gå = IG i betyg, typ.




Love Östen

Saknar er

Åh jag är så sugen på att blogga nu igen! Jag hoppas Becka håller på med headern.. måste bara säga att idag IDAG är det 100 dagar kvar till cooooooooooldplay. Har fullt upp ...gör inget annat än att träna och plugga. But that´s the way it is right now.

Kyssen /Östen



Jag vill ha spring i benen. Jag vill också åka ut på spontana picknikar i gräset. Jag vill också vara med någon alldeles speciell

Ni som hinner, spring ut i gräset, åk på picknikar, var med den ni tycker om väldigt mycket.
Själv förstår jag inte riktigt hur ni hinner. Men jag antar att man får ta sig tid? Själv sitter jag här, inomhus.
Är sjuk. Missade Nationella i matte. Har en bunt med skolsaker som måste göras och en massa andra saker.

Men jag lovar er, snart, ska jag också göra alla de sakerna. Först måste jag bara ta tag i våran header, göra minst fem prov till och åka till Västervik. (Fredag!)
Sen.

/Västen.

RSS 2.0