Cornelia skriver

Jag såg nyss på Bellas tv-dagbok, kul att hon ska vara med i LetsDance. Det trodde jag inte men å andra sidan så blev jag inte förvånad heller. Hon såg bra ut så hoppas det kommer gå bra när det väl gäller också. Nu är jag i allafall frisk, äntligen!

Igår gick jag på stan, hittade två bodys, ett par jeans, klänning, chinos från MONKI (där finns det alltid något), även en jeansväst därifrån, tumvantar, en cool ring som jag ska ha i kväll och ett fint halsband. Ni får se bilder på plaggen när jag kommer hem till Västervik igen, alltså imorgon. Nu ska jag till stan igen och försöka hitta ett par byxor till (helst jeans) och ett par skor, samt någon kjol med hög midja. Man får ju passa på när nästan alla affärer har 50 %, nu kan jag köpa dubbelt så mycket som jag brukar för samma pris. Det är bra, mycket bra! :)
Hoppas ni får en bra nyårsafton!

P.S, jag har färgat håret, blekt det. Men nej, det blev inte bra, i allfall inte i hårbotten, men allt annat är helt okej. Jag väntar med toning tills jag kommer hem. /Östen

fyrverkerier redan

När man har tråkigt och heter rebecka och har legat i sängen hela dagen och försöker att bli frisk
till det nya året så kan man kolla på mysteriet på greveholm. Världens bästa julkalender, jo man tackar
ja!
(ps. titta på 0,23 s.)



/VÄSTEN

lightning



Febern har fallit - även på mig. Sjunker och höjs hela tiden. Inte roligt alls. Men sånt är livet.
Läggdags vore bra för mig just nu. Tur att alvedon finns. Alvedontabletterna borde sitta på
kungens högra axel iår. det är den värd. Kameran har blivit en av mina bästa vänner. Babe
och jag helt enkelt. Så är det! Har fixat en nyårsklänning också. Helt gratis. Eller, om den
går sönder får jag betala. Fast inte till en ny klänning. Utan pengar, 200 riksdaler ska damen
ha. Men jag lovar. Jag ska inte göra sönder den, hannypanny.
imorgon efter att jag har sovit ut ut ut så har jag några fotaprojekt. det lär bli bra (om det blir
bra) såklart? Sedan om jag har tillfrisknat ska jag bege mig upp till madame Johnsen för
en spa kväll. Förra gången var hur bra som helst och vi ska bli snygga till nyår. Så är det
bara.. Nu ska jag inte uttråka er mer för nu ska jag bege mig mot min underbara säng.
Ha en trevlig måndagskväll..

/VÄSTEN

29 december 2008

krya på dig cornelia, börjar känna mig lite småkrasslig också. Lagom till nyår och allt. Kul!
I helgen har jag inte haft möjligheten till att blogga alls.. Tranemo och cup stod på schemat och det var väldigt roligt!
bilder säger mer än tusen ord


.
















/VÄSTEN

Sjuk

Igår morse vaknade jag med en extrem huvudvärk och halsont, men ändå gick jag med pappa på stan ett tag men allt jag gjorde var att gå omkring i dimma kändes det som. Vi gick hem ganska snabbt och då kom febern ordentligt. Klockan elva gick jag och lade mig i sängen och vaknade klockan 17.00, allt bara snurrade och jag svettades hur mycket som helst. Jag tog en panodil och sedan somnade jag om igen till klockan 20.00, tog en panodil och sov sedan hela natten. Den dagen var hemsk, riktigt jobbig. Det var vädigt länge sedan jag mådde så dåligt. Då ångrade jag genast att jag ville vara sjuk i höstas när jag hade så mycket att gör i skolan. Idag mår jag mycket bättre, jag har nyss tagit en dusch, men har fortfarande kvar febern även fast den har sjunkit.  Snart ska jag följa med pappa och Pontus till en affär med bara massa elektronik grejer. Såg nämligen att det var stor mellandagsrea där. Typiskt att man är sjuk nu när man bara vill gå i affärer och shoppa massa fynd...men det ahr ajkg inte lust med och defentivt inte stå i kö halva dagen.

Nej nu måste jag dra mig...Östen

Äntligen är den din Becka

GRATTIS GRATTIS säger jag till Becka! Så länge som du velat ha denna, och nu...är den din, babe. :) Nu kan du ha den till alla dina resor under nästa termin!!


Jag sitter på tåget bredvid Pontus, jag mår illa men vi är framme om en timma precis nu...sedan blir det att åka till stan för att shoppa mellandagskläder, jag älskar det. Speciellt i Malmö. Usch vilken äcklig tåbira Pontus har, jag mår ännu mer illa, Men när jag säger till han att ta ner fötterna så låtsas han inte svara, som vanligt haha.


Hmm.. jag har lust för att träna i kväll, pilataes...faktiskt! Eller så blir det spinning:)


Ha en bra dag, och fota på Becka!


Östen


Den är min!

Nu är den äntligen min. Åkte klockan kvart över 7 i morses till Borås för att köpa den, och det var det värt! Sitter som på nålar och väntar på att batteriet ska bli färdigladdat. Sen ska jag ut och fota! Jag och Sandra.

tagen med webbkamera

/VÄSTEN

Äntligen har jag kommit in i jullugnet

Jag håller helt med Becka att system kameran kommer bli nya vanliga kameran, snart kommer alla använda dessa, eller hur?! Bara i Västervik så får alla systemkameror verkar det som, okey, jag skulle vilja ha en. Men bara för att det ser coolt ut med en stor kamera med objektiv och sånt, inte för att den tar bra kort. Jag gillar inte alls att ta kort, haha så typiskt mig.

Julaftonen gick otroligt fort, as usual. Jag fick XBOX360 och lips (som singstar på playstation) och en röd morgonrock som jag ska byta ut till en rosa! Vad fick jag mer? hmm.. smink, beckham parfym;), lotion, halsband, berlock till mitt tomas sabo halsband, biljett till coldplay förstås, pyamas...och lite annat smått!

Idag var jag först ute på en morgonpromenix för att bli av med julematen, hehe. Sedan städade jag mitt rum ;( som tog alldeles för lång tid med min snigeltakt, packade till pappa och laddade ner en aerelates dvd. Det är en blandning mellan pilates och aerobic, perfekt nu när jag inte får anstränga benen. Så imorgon bitti klockan sex ska jag sätta igång i en timma. Vid halv nio går bussen mot Marielund, för byte till tåg mot Nässjö och sedan x2000 till Malmö. Jag bloggar så fort jag satt mig på det sista tåget, eftersom det har trådlöst internet som alltid uppskattas av mig!

Nu ska jag hoppa i säng. Hade bra! ÖSTEN

En modegrej?

Jo, så var det ju det här med Systemkamera. Vilket har blivit otroligt populärt.. Hur kul som helst. Men är det verkligen så för alla.. Att alla verkligen älskar att gå ut eller vara inne i studion och fota? Nej jag tror inte det. Tror detta har blivit lite av en modegrej. Eller vad säger ni?
Fast jag och hur många andra som helst som älskar att fotografera tycker det är en ûberbra sak det dära med kameran. Är det så, att systemkameran blir nästa "vanliga" kameran?
Nå. Upp till bevis!

Grey's anatomy - säng - uppklockan6 - åka till borås - babe..(L)
Så ser resten av min kväll och tidigt imorgondag ut.

ha en trevlig kväll. Men? Vart har östen tagit vägen? Vi saknar dig.

vs

/VÄSTEN

Dagen efter julafton.. Juldagen?

Idag är det juldagen. Julafton blev lyckad även utan snö. Eller vad säger ni? Jag sitter och spelar guitar hero som min lillebror fick i julklapp. Grymt roligt spel! Rekommenderas för de som inte har spelat det (finns det någon?)
Jaja.
Jag är superdupernöjd över mina julklappar och kan inte bli gladare. Imorgon tar jag och Sandra min vän våra pengar och beger oss till Borås för att köpa varsin systemkamera. Äntligen blir babe min! Ja, babe ska han heta.
Påtal om det så sa jag ett roligt skämt (tycker jag som har lite torr humor) till fanny igår. Det lyder:

Fanny- men då kan ju våra kameror bli tillsammans.
Jag- Nja jag vet inte. Vi får ju se om det klickar när de träffas.


Ganska roligt enligt mig eftersom jag inte tänkte på skämtet själv förrens Fanny skrev: ha ha, förstod du ens skämtet själv?

Jaja. Ibland har man kul! Nåå, vad tycker ni om Kalle Anka. Själv är man en trogen kalle anka tittare på varje julafton klockan 3. Men varför heter det Kalle Anka? Hur mycket Kalle är det under den timman? Två avsnitt? Det tråkigaste är iallafall Ferdinand enligt mig. Då somnade jag.

Jaja... Guitar hero väntar och sedan blir det att titta på Grey's anatomy boxen med min syster!

Ha en bra Juldag..
/Västen

God jul!

en rubrik säger allt. Så, östen och västen önskar alla, en riktigt god jul!

Godmorgon!

hej! vad har ni för er? Dan före dopparedagen är det ju idag. Jag har nyss ätit en god julfrukost med julskinka och senap, jag har tänkt att gå ut och gå en sväng nu. I eftermiddag åker jag hem med bussen i tre timmar så det kommer inte bli mycket bloggande för mig.

Jag och Rebecka var i Göteborg igår ochh julhandlade. Jag hade planerat in att jag skulle köpa alla mina julklappar som jag också gjorde, men aldrig mer allt i sista sekunden! Vi stressade runt hur mycket som helst med alla andra som också var ute. Julstress kallas det. VI hade jätte ont i huvudet, den släppte inte förrän när jag kom hem till Becka igen. Men vi hann äta mat på ett mysigt café, bakad potatis med räk- och laxsås. Men jag kände bara räkor dränka i vit sås som inte alls var gott. Nae, ingen lunch där nästa gång.

Nej, nu får jag ta tag i mitt liv och sluta lukta på grapefruit & ginger ljus och sluta titta på Ryan program.
/ÖSTEN

2 dagar kvar...

..inte dan före dan före dopparedagen (för det fick jag inte skriva :( )

Måndag igen! Ingen ångest för veckan. ingen panik för skolarbete som ska in. Utan njut av det härliga jullovet.
Även fast jag inte alls har några julkänslor. ..
Var i Göteborg idag med Cornelia, träffade även på Fanny och Emilia. Trevligt. När vi hade varit inne i Nordstan en stund och svettats och trängts med alla tusen andra människor som skulle handla sina sista julklappar de sista dagarna före dopparedagen så tog jag av mig jackan. När jag sedan gick ut till stan så upptäckte vi hur mycket solen skiner, och hur varmt det var så kallad - vårkänsla. Inte alls kallt, inte snöigt. Utan vår. Och det är två dagar till julafton. Var är den meterlånga snön som kom nån dag innan julafton för några år sedan?
Jag saknar den!

Men dagen i sig har varit superbra! Gå upp klockan 7 (suck) och sen komma hem 4. Perfekt! Även om det blev stressigt när en viss Cornelia skulle köpa 11 julklappar och jag 1. Så är det att vara god planerad! Haha, nädå!

Nu ska jag träna fotboll. ha det bra!
/ VÄSTEN

ÖstenochVästen




Lördag!

Lördag.
Cornelia är häääääääär! (östen&västen)
Så, nu är båda samlade i en enda stad, i ett enda hus, i ett enda rum!

Vi är trötta på våra vardagliga snack i bloggen, och vi tycker inte det vi skriver om är särskilt intressant. Så, vad sägs om att pimpa bloggen lite?

 Vi har tänkt att Västen ska ha en onsdag varje vecka - så kallad fotoonsdag. då ska det läggas upp bilder som hon har tagit.

 Och Östen, hon skriver om Skönhetstips varje Söndag! Hur bra låter inte detta då?

Suveränt. Hoppas det uppskattas och blir bra!

Nu ska vi äta frukost och på måndag blir det Göteborg! - shopping för hela slanten.

ÖSTEN&VÄSTEN

en dagens tack?



dagens outfit. En topp (?) systers, gina tror jag. Julfin och allt. Svarta sammets byxor, CM. skor, Vagabond.

/VÄSTEN
(bästen)

update: 16:50

Vad har ni för er? jag kom nyss hem från stan! Jag fixade till mina nya D&G glasögon och lånade några böcker på bibblan. Idag började vi klockan halv nio och såg på en film som heter Billy Elliot tror jag den hette. Den handlade om en kille som lärde sig att dansa balett, tråkig är den enda kommentaren som jag har. Spelades in för läääänge sedan i England. Sedan åt vi julbord som alltid uppskattas och därefter hade vi innebandy, samt utklädnad. Vi förlorade alla matcher, som vanligt. MEN jag gjorde faktiskt mål, lite talang har jag där va! Vi klädde ut oss till finklädda. Killar gick i kostym och vi tjejer i klackskor och klänning. Jag sprang omkring i mina röda pumps, förstå om mina fötter har ont nu. Ni får se bilder så fort jag har fått korten från klara. VI sprang omkring där som höns efter en tupp, som i det här fallet var bollen. Haha, publiken fick i allfall några skratt åt moas och klaras "ramlingar", jag klarade mig genom att bara flyga in i sargen! ;)

Jag har fortfarande inte smällt att jag ska få se COLDPLAY LIVE I SOMMAR, det bästa som jag kan tänka mig just nu. Det finns inga ord som kan beskriva hur överlycklig jag är.

Imorgon bär det av till Ulricehamn, först blir det att få betygen! Jag är sååå nervös, men det brukar gå bra. Runt elva när vi slutat går jag, klara, nor och moa ner på stan för att sätta oss på det mysiga caféet Tangrön för en sallad. Sedan blir det hem att hämta väskan och sätta sig på en buss i 3 timmar, härligt!
Just det, innan vi börjar klockan halv nio ska jag träna på tjustrehab, pilates mellan kvart över sju och åtta, det blir dusch där så då kommer jag i tid till skolan...jag har aldrig testat det, så det ska bli kul!
ÖSTEN

Jag uppdaterar åt becka

Har sett att många bloggar försöker vinna en systemkamera, och jag ska väl inte vara sämre?
Vill så gärna ha en. Så! Nu ska jag försöka vinna (försöka går ju?)

En Nikon D60 står på spel! Har länge velat ha en ny Digitalkamera. (tryck på det vita fältet)
Vill du tävla? tävla här ( tryck på det vita fältet)

/VÄSTEN & ÖSTEN


http://omdigitalkameror.se/

http://omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera

Julkalendrar genom tiderna.

  • 1990 - Kurt Olssons julkalender
  • 1991 - Sunes Jul
  • 1992 - Klasses julkalender
  • 1993 - Tomtemaskinen
  • 1994 - Håll huvet kallt
  • 1995 - Jul i kapernaum
  • 1996 - Mysteriet på Greveholm
  • 1997 - Pelle Svanslös
  • 1998 - När karusellerna sover
  • 1999 - Julens hjältar
  • 2000 - Ronny & Julia
  • 2001 - Kaspar i Nudådalen
  • 2002 - Dieselråttor & sjömansmöss
  • 2003 - Håkan Bråkan
  • 2004 - Allrams höjdarpaket
  • 2005 - En decemberdröm
  • 2006 - LasseMajas Detektivbyrå
  • 2007 - En riktig jul
  • 2008 - Skägget i brevlådan
  •                                 


Sådär. Där är julkalendrarna på 90-talet och 2000-talet. Vilken tycker ni är bäst? (bilder från svt.)
Jag ligger hemma och är sjuk idag igen och tittar på Mysteriet på Greveholm. Det är min favorit!
Även om jag inte kommer ihåg så mycket år 1996 eftersom jag är född 1993, men har man den på film
så! Jag och min vän Kajsa har nog sett den 24019402 gånger. Och alla som känner oss vet att vi kan det mesta
i filmen. Alla är mysiga alla julkalendrar, jag gillar t.ex julens hjältar. Den är urmysig.

Men hur är det nuförtiden? Är det jag som har vuxit upp eller har julkalendrarna bara blivit sämre och sämre?
Jag tittar inte så mycket på årets och jag själv tycker inte alls att edn är bra. Likaså En decemberdröm etc.

Jaja, nu ska jag äta klart min hamburgare och se när Ivar klättrar upp till prinsessan. Spännande!

/VÄSTEN




what a feeling




höst höst sommar

    

Ihop plockade bilder helt enkelt. Som dagen ungefär.. Åkte till skolan. Var där i cirkus 10 minuter och sen åkte jag hem.
Mådde inte alls bra. En hals och ett huvud som svek mig och rinnig näsa. Inte alls roligt. Så, dagen har bestått
av sovning, filmtittande, datan, och gittarrspel. Det sista var roligast.
Filmen som jag såg var Wall-e. Ingen bra film enligt mig, 96 % av filmen sa de ingenting i. (fast jag somna lite också, och hängde inte med i handlingen, kan vara därför jag inte tyckte om den)

Muffinsbak så det står härliga till och senare blir det nog tv tittande. Cornelia tvingade på mig att titta på Life of Ryan. Okej, han var snygg. Efter att ha tittat på serien en gång. Så, okej. Den verkade bra..

Snart kommer mina bruna linser så då får ni se hur jag passar i det!
Trevlig 16 December. 8 Dagar före julafton.

/V Ä S T E N, rebecka.

lyssnar på coldplay! :D

jag slutade vid tolv idag, så nu sitter jag framför datorn med en skål glass, kan det bli bättre? Nej :) Nu ska jag åka upp till lager 157 för att köpa lite grejer och fixa iordning rummet!

Jag har inte köpt en enda julklapp än! Så här sent brukar jag inte vara ute, men jag tycker inte det ens känns som jul än så jag väntar tills ja åker till göteborg med becka, då blir det shopping. I stora lass.

Kram Östen (bloggar när jag är hemma igen)

coldplay + becka = sant

NU ÄR DET KLART!
bokat och klart. och jag är glad, glad men sjukt stressad.
Har fått de två bästa julklapparna.. London och Coldplay. Bättre blir de tinte. Eller vad säger ni?
Nu är biljetterna iallfall våra och den 22 Augusti står jag och Cornelia på Sthlms stadion och
är troligen helt överlyckliga, överväldiga, översprudlande och helt sjukt spända. nej, jag kan
knappt bärga mig!


Borås idag med honey, hittade osm vanligt inget. Så inga julklappar idag heller. När ska jag hinna med det?

/VÄSTEN

min klass är lika skoltrött som jag

Jag kom nyss hem från skolan, vi har haft hemkunskap som är likamed stimmig lektion. Läraren där har inte jag egentligen, såååå skönt då slipper man visa sitt bästa för att bevisa vilket betyg man vill ha. Nu behöver man inte bry sig, haha. Vi "städade", hehe igenom skåpen och drack oboy med pepparkakor. Om jag ska vara ärlig så suger den läraren, hon borde nog snart gå i pension tycker jag. Jag undrar om hon ens vet vad jag heter efter denna termin? tror inte så.

Om jag inte nämnt det, så har vi haft ett pingisbord nu i cafeterian nästan hela terminen, och vi har spelat varje rast, så mycket roligare än att sitta på en bänk och kommentera alla som går förbi (ja, så kul har vi på rasterna) eller skratta åt Yasirs roliga kommentarer. För att få ett rack måste vi lämna in en pant, som då är nycklarna och vi hade lagt i panten men så hade ägaren gått därifrån och låst hela stället. så vad gör vi med våra rack i händerna, lektionen hade börjat och vi var tvungna att komma in till skåpen med hjälp av nycklarna? Det är som ett "draperi" som man drar ner vid öppningen där man beställer, Abbe märker att det inte är låst så vi får upp det halvvägs och Rasmus lyfter in Klara genom det så att hon gör en kullerbytta ner från bänken ner till golvet, hihi. När hon väl är inne och har nycklarna märker hon att det inte går att komma ut, man måste ha nyckel även för att gå ut inifrån!! Men som tur är kommer än snäll liten vikarie och låser upp åt oss.. Jag undrar vad ägaren säger när alla nycklar är borta och racken ligger på sin plats, inbrott?

Nej nu ska gå upp och skölja ur min inpackning, jo som jag skrev hade jag spakväll igår, allt gick super utom den där sjuka hemmagjorda hårinpackningen av ägg och mjölk, aldrig mer säger jag bara. Jag tycker inte att det har blivit ett dugg glansigare och dessutom har jag luktat rutten fisk från håret idag, vadå pinsamt? Jag har försökt att inte svänga med håret så mycket :D ingen märkte, utom jag själv som höll på att spy. Nu har jag i allafall använt ett starkt shampo som tar bort mjäll, även om jag inte har det och hårinpackning..hoppas lukten försvinner...annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Kram östen


Färgade linser

Hej!
Med hjälp av min väns blogg hittade jag det här : http://www.fargadelinser.com/ Ja, en hemsida där man beställer färgade linser. Men tryck här: http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62  fast tryck på det vita fältet nedanför fördet är konstigt:
http://www.fargadelinser.se/default.aspx?main=ShowPage.aspx&PageID=62
Då står det att om  man har bloggat i två månader och lägger upp detta på ens blogg så får man ett par linser gratis i en månad.

Hur bra är inte det då? Så, nu är frågan om jag ska ha bruna, eller blåa?
Bra! Så passa på ni bloggers där ute..

Nu blir det fortsatt titt på A walk to remember, ruskigt bra film det där!


VÄSTEN

snabbis

Dagen har spenderats åt shopping, jag och mitt hår är inte bästa vänner under hösten, inte jag och min hy heller. Så vad jag har shoppat är bara lite hårprodukter och inpackningar samt ansiktskurer. Det blir spa-kväll sedan efter träningen. Jag ska ta kort på det jag köpt så att ni också får se. Jag var ju på lager 157 som jag skrev, men när jag hade gått där i en hel timma och ställt mig vid kassan med mina strumpbyxor, kjol och två klänningar så står det medges ej på kortautomaten, jag hade för lite pengar. Det har nog aldrig hänt mig att måste gå hem utan kläder pga för lite pengar på kortet.. jag brukar alltid ha koll på hur mycket jag har så det var lite pinsamt där i kassan. Jag hängde i allafall undan kläder tills imorgon så jag får ta en åktur dit igen! Att jag inte hade pengar var pga att jag köpte biljetter igår för 1500kr som mamma ska sätta in och för lite andra små grejer som jag betalat med mitt kort istället.

Nej, jag ska sitta på spinningcykeln vid sex så det är bäst jag skyndar mig.

ÖSTEN


myssöndag

Vad har ni för er? Jag sitter och äter nybakna frallor. Jag gick och lade mig vid tio och vaknade vid tio, 12 timmar! Nu känns det som att man har sovit för lite eftersom jag har ont i huvudet... Men den går nog över snart. Vad gjorde jag igår? Jo, jag var i simhallen med min lillasyster (eftersom det är bra för mina benhinnor samtidigt som jag gör något med min lillasyster) jag simmade först 30 längder i normalttempo och sedan inervaller i 20 längder. Sedan såg jag och felicia på drilluppvisningen som var i sporthallen bredvid, det var någon stor tävling där. Duktiga som in i bomben. Sedan åkte vi hem och gjorde en god sallad som ebsto av fetaost, gurka, skinka, ost, tomat, massa majs, kycklingfiléer, stora räkor och creamfresh. Sedan gick jag ner på stan för att köpa biljetter till pappa i malmö och till becka!! :D Idag har jag tänkt att inte göra något speciellt, ta en tur med moppen till lager 157 och sedan gå på stan här för att hitta något snyggt tills på fredag (jag brukar inte klä upp mig så värst mycket till julavslutningar, men lite snyggare vill man ju vara) ska se om jag hittar några coola tights med något snyggt mönster/märke på. Jag ska även försöka renskriva alkoholarbetet som ska vara inne på torsdag, det ENDA som är kvar. :D Gissa vad jag mer ska göra? Jo, efter spinnngen mellan sex och sju ska jag ha en lite spa-kväll. Igår letade jag upp lite hemmagjorda ansiktsmasker och hårnpackningar som jag ska testa. Skriver om resultatet och vad jag använde för något när jag är klar. Nej nu ska jag ta på mig kläder och fixa iordning mitt rum. Östen

Freaky Friday?

Vad tycker ni om att KEVIN BORG blev årets Idol 2008? Jag tycker att det var bra, han
har bäst röst enligt mig. Men han hade lite "fördelar" menar endel. Att han kom tvåa
i melodifestivalen på Malta. Sedan kom till Sverige och vann Idol. Vad tycker ni om det?
Tycker ni att Kevin och alla andra har lika förutsättningar?
Jag tycker att det spelar ingen roll, det är ju så. Alla har ju alltid olika förutsättningar. det
är inget man kan ändra på. Endel är bättre och endel är sämre, endel har mer erfaren
het och andra mindre. Men ja, Kevin är en värdig vinnare.


Dagen har bestått av Lucia firande i skolan, Gällstad efter skolan där det inhandlades ett
par Svarta Cheap Monday byxor för 200 kronor. De var i sammet och sjukt snygga. Även
ett par Vagabond skor (kängor). Även de, sjukt snygga..

Nu vill jag bara inte hålla på att bli sjuk (det känns så! :( ) och vill ha Cornelia, lov, jul,
Göteborg med cornelia och pontus, London, Torpa!, Turkiet och sommar och sedan
förhoppningsvis Coldplay. JAG VILL! 

Nej, efter att ha somnat på Kajsas matta på golvet är det nog dags att sova i en riktig
säng.. Om Markus går hem.. :;)


VÄSTEN

COLDPLAY TILL SVERIGE!



Vad säger ni om jag säger såhär: Den 22 augusti står Coldplay på Stockholms Stadions stora utomhusscen. Biljetterna släpps den 11 december klockan 09.00.

Jag och Cornelia har redan bestämt allt, vi åker upp, har det roligaste på länge och tittar på vårat favoritband: COLDPLAY!
Kan det bli bättre? Nej! När jag missade konserten i September tänkte jag inte att de skulle komma tillbaka. MEN DET SKA DE!
åå, min Torsdagskväll kan inte bli bättre!

VÄSTEN

vi är stimmiga, för stimmiga

pussssst! äntligen klar med mitt Ryssland arbete. Eller jag blev det nu precis innan jag gick hem från skolan. Vi skulle haft hemkunskap till halvfyra och gjort lussebullar, men så var vår lärare sjuk! Jippi! hehe. Så vi hade arbetspass istället, och jag hann göra klart mitt arbete. Men hursomhelst, jag vet inte vad jag har gjort för nytta dag i skolan. Jag klara och moa har mest stimmat runt och spelat pingis. På arbetspasset nu så sa vi att vi skulle gå och dricka i cafeterian men så fastnade vi vid pingisen i typ tjugo minuter, haha. Snacka om seg lektion. Vår lärare sa: gå och ta rast när ni vill, och vad tror hon man gör då? när vi väl gick tillbaka till lektionen så hade inte jag och klara något att göra, eftersom vi är klara med alla arbeten och betygen satta! SKÖNT stavas det. Så vi gick till hemköp och köpte pepparkakor och lussebullar till lucian imorgon bitti. Och gjorde lite "julfint" i våra klassrum, men blev mest stimm.

I vårt lag är det strängt förbjudet att låta någon annan som inte gå där gå igenom våra dörrar till O-laget. Men rasmus(klaras kille) går där, så den regeln brukar inte vi hålla precis. Vi har små draperier på fönstren genom dörrarna så att man inte ska titta igenom, men vad tror ni inte vi som var hur stimmiga som helst gjorde. Fulade oss när deras lärare skällde på dom (men såg inte oss). Vår lärare frågade oss hur mycket vi hunnit göra idag, vi sa: inte så mycket och vred på oss. Vet ni vad han svarade (det trodde jag absolut inte): man behöver stimma av sig ibland. Hon förstår oss.

Nej nu ska jag se på lifeofryan<3 och sedan till lisa. Bloggar efter det.
Just det: fick reda på att jag får mvg i so! :)
Puss östen



Vadå snygg? jag smälter.....


jag hatar rubriker?

Nu är min mage fylld med köttbullar och klyftpotatis med bearnesås, den feta! haha. Ingen träning idag heller för min del, jag har inte tränat sen i lördags! Hemskt, men jag vill ju bli bra så det är bara att vila som doktorn säger, hur lätt är det när man har tränat hela sitt liv? Idag har ajag haft ont i benhinnorna hela tiden, hjälp, vad ska jag ta mig till? Det kommer nog aldrig gå över.

Klara och jag såg som sagt hitta nemo, det finns nog inte en enda som har missat den!

Detta sjöng vi i matsalen idag, inte lågt heller haha!
"För du får ingen mat, nej nej nej nej, för du får ingen mat för du ska banta!"
"Fortsätt simma, fortsätt simma`
"jag lider av närminnesförlust"
"kalla mig flyt" säger den coola sköldpaddan

Jaja, vi roar oss lätt! puss på dagen Östen

försov mig

Tror ni inte att jag försov mig imorse? Jag vaknade halv åtta och började vid åtta.. med min mask i håret fick jag hoppa in i duschen och sedan springa till skolan med mackan i halsen. Väl i skolan hade vi först engelska, pratade lite emd varandra och såg på en serie som vi följer. Jag kom nyss hem och har lite små plugg att göra ikväll efter jag har varit hos klara och tittat hitta nemo, visst tröttnar man aldrig? Vid lunchen i matsalen lärde klara, nor och moa mig det doris säger, något med 22 sydney, men just nu har jag hjärnsläpp, det kommer snart! :D

Nej nu ska jag åka till klaris! OBS att jag skrev detta inlägg klockan ett men internet har nog förkylning eller något (?) så nu när jag loggade in så var det inte uppdaterat. Bloggar så fort jag ätit.

Östen

så typiskt mig

Tror ni inte jag fortfarande sitter här vid datan? Vi har fått gäster, mammas bästa kompisar som också sitter här..jag måste hoppa in i duschen nu... men inte varmt vatten, hellre kallt!

Har ni läst aftonbladet, Robin B hem har fått inbrott, under kvällen i fredags. Tänk att komma hem, åkt ut ur idol och allt av värde i huset är stulet? Tänk om ens hus skulle brinna ner, jag var på brandstationen för ett tag sedan och jag lärde mig hur lätt det är med alla produkter jag använder som är brandfarliga. Om huset brann ner skulle jag gråta hela livet känns det som. Mitt hus är min själ, så är det.  

Jag måste ta tag i livet nu. Bloggar imorgon bitti så fort jag öppnat ögonen. ¨

Östen


I`m happy

Både måndag och tisdag har flutit på väldigt fort! Jag kom nyss hem från affären med mamma. Jag köpte ny hårmask och lite annat som stärker och skyddar håret. Det behövs verkligen, alldeles för höst slitet och jag har inte haft lust att göra något åt det heller. Jag köpte även hårfärgning, blond såklart eftersom jag bara blir brunare och brunare. Så snart får ni se mig redigt blond, nej då! Det kommer bara se solblekt ut, precis som det gjorde efter indienresan.

Kom nyss in med en orm, i en låda. Hon sade att hon hade tvättat och att den bodde där inne. Jag hade precis hoppat i taket när jag sett den i lådan, då hon sa att det bara var en slang. Så typiskt mig! :) Min käre vän Cornelia sitter på flyg till Thai nu och ska vara borta tills dagen innan julafton. Vadå lov i fyra veckor, bada, sola, bli brun, äta god mat och att njuta av att vara i värmen. Jag är inte alls avis! :D Hoppas hon får det jättebra i allafall!

Vetni? Jag är överlycklig över några fjuttiga saker i verkliga livet. Igår hade vi prat om betygen och sådant! Jag är överlycklig för att jag håller kvar mitt VG i matte även fast det inte alls gått bra i höst, jag har inte haft tid till att plugga matte. Jag fick också veta att jag höjer mig till MVG i biologi och att jag var på gränsen mellan VG+ och MVG i kemi, så nöjd! Kollade även min firstclass brevlåda nyss, min lärare skrev att jag fått MVG i teknik där med. Så jag är nöjd.

Nej nu tänkte jag äta kvällsmat för att sedan hoppa in i en varm dusch och sova i hårinpackning. Jag har lite engelska och so att plugga också. Men med mina höjningar så känns allt lätt, nästan för lätt.

Är ni nöjda med era betyg eller tycker ni som många andra att ni kunde gjort bättre ifrån er? Östen


Kabaré Kalabalik Christmas Deluxe



Idag ska jag åka och titta på Komodos julshow! Det lär bli grymt. Iochmed att några utav mina
bästa är vänner är med som lärjungarna blir det  ju inte sämre. You go people!

Har ni missat komodo, på tv eller i verkligheten (SÅ SJUKT BRA!) så klicka på bilden ovanför. De var med i talang. (Bert är inte musikalisk)
Vill bara påpeka att jag känner de båda herrarna längst ut till höger. Underbara människor..

Nä, nu ska jag plugga innan vi åker till Göteborg. Ska även ta kort med sofies lånade systemkamera.
Så det blir nog ett par bilder här sedan.

VÄSTEN

svar

svar till någon amanda som har kommenterat.
nej jag är ingen punkare. Ja, jag tycker att de skorna är snygga. och om jag tycker det, så låt mig
tycka det.

västen

uifk - f o t b o l l

Som Cornelia sa, ny måndag, ny vecka!
Dagen idag har mest bestått av plugg. Och ja, idag har jag faktiskt lyckats plugga nästan hela eftermiddagen. Känns skönt att ha fått det gjort. bra gjort rebecka.

Precis ätit en god varm macka och nu ska jag upp och träna fotboll. 19,40 - 21.00. Sen blir det dusch, plugg igen, och sova!
Sen är det tisdag - och gissa om jag är glad?
rebecka in action!


uifk tjejer det är grejer, vi tackar och säger UIFK!
Ja, dessa tjejer gillar jag! träning med damlaget och f17 nu. vårat kära f15
har typ lagts ner. men efter en härlig och bra gothia cup vecka har vi många
bra minnen ihop!

Puss västen

Godmorgon

En ny vecka väntar, snart är det jullov och det är så efterlängtat!! :) vad har ni hittat på för något i helgen? Igår var jag på ikea och storstädade även mitt rum, dammade och massa annat trist som jag aldrig skulle göra om jag inte var på humör. Men det var jag igår. Så med lite soundtrack från mammamia filmen så satte jag igång. Becka? Bara necesären tog en timma! Jag har tagit kort på den så jag lägger upp i eftermiddag. Det var kaos där i. Necesärer är så opraktiska, man ser ingenting eftersom allt ligger blandat, det skulle vara mycket bättre med en necesär som en låda. Men då iochförsig skulle den inte vara lika smidig.

Ha en bra dag! Östen


It don't matter if you black or white

Hej!
Har precis ätit en god mat med min kära familj.. Kom hem från Göteborg för en stund sen. Sjukt roligt! Fast idag när vi skulle gå på stan och jag skulle köpa mina älskade skor så var jag sjuk.. Huvudvärk som nästan blev migrän, mådde illa osv. så det blev en julklapp till min bror!
Påtal om mina skor så blev det inga skor. USCH! Gick och fråga i varenda Dinsko butik (nästan) I Göteborg och han i kassan sa att det bara fanns i 41 och 42. Så ringde jag till Borås senare, där fanns endast 41 och 42. Mamma och Pappa var i Jönköping och där fanns också 41 och 42!

Hur sjukt är inte det då? Så nu blir det att beställa ifrån Internet. För de ska bli mina.

Ha en fortsatt trevlig Lördagskväll. Jag ska krya på mig och imorgon ska jag gå på stan.

VÄSTEN

lördagkväll

vad har ni för er? inte sitter ni och kollar på andra bloggar en kväll som denna, eller? ;)
Imorse var jag först på africa power dansen, från tio till elva. Så sjukt kul, nu när jag har gått några gånger och lärt sig få in känslan så är det mycket jobbigare. Ledaren säger att hon är trött redan vid uppvärmningen, precis som det ska va.

Jag ska snart hjälpa mamma med tacosen, så gott! Jag ska även se på en dokumenetär om Britney klockan halv elva, ett måste!! Jag är grymt sugen på att åka skridskor, men det dröjer inte alls länge tills jag ska få göra det! På måndag, med klassen. Min syster ska till ishallen nu, men jag kan ju inte åka med henne heller..haha.
Tyvärr har jag inga kompisar som älskar det lika mycket som jag, tråkigt nog!

Det blir en kväll hemma, mamma och fredde ska till "slottet" på fest, så det är bara vi barn hemma.

Puss och adjö, östen

Känn ingen sorg, för mig Göteborg

Nu bär det av till Götet med kära kajsa till underbara perra. Det ska bli mycket roligt!
Om en halvtimme går bussen så jag måste nog gå och packa.. Bloggar på Lördag! Puss


/VÄSTEN

god put a smile upon your face - coldplay







detta vill jag ha. De första kängorna blir mina på lördag. för då blir det göteborg med kajsa till petra. Då ska dessa inhandlas.
ha det bra, nu ska jag plugga. puss
/västen, rebecka

Hej alla bloggare!

Vad gör ni en dag som denna? Jag skriver för fullt på mitt arbete om Polhem, pappa runger mig om en kvart han ska nämligen hjälpa mig med lite grejer. På fredag har jag: matteprov, inlämning av tre arbeten och jag ska leda en idrottslektion tillsammans med klara och cornelia. Snacka om att ha fullt upp.

Imorgon är det ganska så lugnt:

Teknik redovisning av vår hemliga låda som jag Klara, Max och Adam gjort. Hoppas vi får vg! Det förtjänar vi =)
Inlämning av alkohol arbete i biologin.
Plugg till matte provet. (även om det inte går att plugga särskillt mycket på matteprov, det man kan, kan man)
Göra klart det sista för inlämnandet av tk arbetet.
Göra klart det sista i mitt SO arbete.
Träna på tjustrehab klockan 19 för bodycore, träning för överkroppen. Arbetar med kroppens kärna, alltså hjärtat.

Här får ni en bild på mig och Cornelia i somras, vad ser det ut som Joel gör för något? Haha, den här bilden måste han se...


Tältning tillsammans med vår och 9P:s klass.

Östen


drömmar

Här vill jag vara nu. Solnedgång och värme
(mlinilsson.devote foto)






VÄSTEN

...nu är jag här

Jag sitter just nu och proppar i mig massa hemmagjorde popcorn! Jag har nästan ätit upp en hel skål, gud så goda de är!! Vad gör ni? Något bra program ikväll? Jag har precis uppdaterat på bilddagboken! Typ hundra år sedan ;)
Här i Västervik har vi ingen snö alls, bara massa regn. Jag går till skolan när det är svart ute och går hem när det är svart, brukar höstar vara så här tråkiga? Vi har som vanligt massor att göra i skolan innan betygen sätts nästa måndag. Det är därför det är lite glest med inlägg, för både mig och becka. Men vi lovar, vi kommer snart tillbaka med minst fyra inlägg om dagen.


En Cornelia som hoppar högt!


Östen

hej mitt vinterland.


En bild säger mer än tusen ord, right?

Imorgon blir det två lektioner, sen upp till tingsholm för program sak. Jag vet vad jag ska gå. Jag
längtar och längtar. Är lite hungrig så ska ner och se om det finns någon mat. först ska jag lyssna
mina coldplay

advent blev en regnig advent och nu är det förresten snö (om någon i min närhet har kunnat undgå det?) så hej rebecka som cyklade hem från skolan och såg ut som en snögubbe när hon kom innanför dörren.

/ västen

give into me


I'm falling down on you, where are you from
What else can I do, you're so beautiful how can I go on
If I lose it all, would you go down on me
I don't even know, the things you want me to see
Waiting for you
Thinking of you
Give into me, I'll make you blue


tryck ovanför

västen

mitt liv är du?

hej!
Efter att ha pluggat i en timme kände jag att det är dags för en paus. det där med religionsprov är inte riktigt är min grej. nu lyssnar jag iallafall på Across the Universe - blackbird. Riktigt bra. Mina Coldplay är också riktigt bra, konstigt att musik får en att må bra




                                                                                                                                             

RSS 2.0