fantastiskt

Har inte förklarat hur otroligt BRA coldplay var! Jag kan inte förklara med ord. Det var den bästa kvällen någonsin tror jag! ÅH, vill bara se de igen och igen och igen och igen. Så. Coldplay med Cornelia var en av de bästa sakerna jag gjort!!

Påtal om bra saker, http://blogg.veckorevyn.com/tyras/2009/08/31/vinn-presentkort-vart-1000-kr-pa-veromoda/ - Tyra på veckorevyn har en fantastiskt bra tävling. Vinna 1000 kronor på veromoda! Perfekt.

/västen

Jag är överpepp

SER NI ? NOLL DAGAR KVAR TILL COLDPLAY!!! IMORGON SKA VI SE ÄLSKADE COLDPLAY LIVE :D
nu peppar jag , för fullt. Packar, rensar kameran på bilder, peppar lite till och lyssnar för fullt. Imorgon smäller det!! :D I över 200 dagar har vi väntat på den här dagen och nu är den HÄR.
Death and all his friends säger jag bareeeeee.

Hittade två finis oldis bildis på fisis & mejis.




peppapeppapeppapepppa......pussen östen

Östen uppdaterar

Sitter här vid mitt skrivbord och försöker övertala becka att jag kan bjuda henne på ARMY training imorgon, vi kmr döö . men det är en annan sak. Becka ligger i soffan och läser vecko revyn och jag försöker komma ihåg ekvationen vi hade i nian(läs ingen), jag ska gå i matteskola nästa vecka. S E matteskola, alldeles frivilligt, men fan vad smart jag kommer va efter :D
Så imorgon måste jag göra ett webtest för att se på vilken nivå jag ligger på, ororar mig lite om jag skulle komma i IG gruppen :(:( ska iaf göra mitt bästa! 
Vad gör vi mer? Jo dansar som galningar till SINGLE LADIES men vi försöker faktiskt, även fastän det inte är det lättaste.
Men snart så, eller imorgon så börjar det nog fastna lite iafl.

Nu: väcka becka.

Kram Östen

när man har för mycket fritid...



det har hon här, hon skulle egentligen kunna skriva i denna bloggen varje dag om vad hon gör. Men hon tror inte någon annan skulle vilja läsa det.. Så hon tänker att hon tar vara på dessa varma sommardagar genom att umgås med vänner, bada, spela teater och bara vara. När hon sen ska till Västervik nästa vecka så kanske hon åker lite båt med hennes vän, går lite på stan, skrattar lite och laddar inför Coldplay som hon åker på helgen efter, 22 Augusti. Hon kan knappt bärga sig.
nu sitter hon här och har precis tryckt i sig en bulle. Ville hon ha bullen; Ja. Behövde hon bullen?; Nej. Men så är det.. Smoothie gör sig rätt bra i hennes mun när hon säger det så hon kanske, vem vet, smiter ut i köket och gör sig en. Man vet inte helt enkelt..

/västen

RSS 2.0