lördagskväll, kom är du snäll

Har precis varit nere och lyssnat på min faster + ingifta farbror och mamma och pappa när de spelar "med andra ord" . Skratt får sammanfatta det. Så kan det bli när min släkt är på besök. men trevligt är det. De kommer ifrån Västervik, där Cornelia bor. Det är nog en av anledningarna till varför jag fortfarande har så bra kontakt med henne. Jag menar, vi gick bara i samma klass i ettan.

Nåja, vi har iallafall fått lite luft i oss idag genom att åka skidor eller snowboard. Innan dess, Fredag med andra ord så var jag och Sofie i tranemo och tittade på massa människor som spelade och sjöng. En tävling typ. Så satt robin bengtsson nån rad bakom oss ifall någon undrar. och han blev  ut aktionerad för 500 kronor. Viktigt, right?

Nu ska jag ner och fortsätta titta på när de spelar. Roligare än så blir inte denna lördagskväll. Imorgon blir det att fira emelie lite och sen fotbollsträning. Sen är det måndag och en ny vecka. usch, ja har ont i halsen. s j u k?

jaja, vad gör de om hundra år? Nu får ja ta tummen ur röven och hitta på nåt.

Puss /VÄSTEN

Lördag

Hej allesammans! Vad har ni för er? Idag har jag hunnit med att träna friidrott i två timmar, duscha äta massa mat och varit på fika hos några i släkten. Nu ska jag till Lisa där Lovisa är och vi ska se på film, slappa och bara göra det som faller oss in. Ikväll blir det skridskor i ishallen för allmänheten, jag måste ju bli bra på det nu! Och jag har även skaffat hockeyutrustning till matchen, Pontus (min bror) kompis Glemme fick jag låna. Så snällt, nu slipper jag oroa mig för det.

Jag har även hunnit med att plugga lite om andra världskriget och skriva lite på min labbrapport, jag hatar att skriva hypoteser. Inte f*n vet jag vad som händer om man gör en elektrolys mellan väte och syre. Jaja.. nåt får jag väl "låtsas" att jag tror. Det ska bli otroligt skönt att gå samhäll (om jag kommer in) då slipper jag kemi och fysik. Eller slipper gör jag väl inte, jag antar att det ingår i naturkunskapen. Men inte lika mycket, hoppas det är massa biologi iställer som däremot är intressant. Speciellt om hur människokroppen fungerar och hur fantastisk vår kropp egentligen är!

Eftersom att inte "I taket lyser stjärnorna" tänker spelas i Västervik funderar jag och några fler tjejer i klassen att åka upp till Stockholm och se på den över en helg. Vi får se hur det blir med den saken, ofta så säger jag saker som aldrig blir gjort.

Nej nu ringer Lisa / Östen

Varför älskar vi choklad?

Jag sitter och smäller i mig en choklad, mmm marabou, lika gott varje gång! Jag undrar hur tillverkarna kan få den så otroligt god, jag menar, finns det någon som inte gillar choklad? Det går ju inte, man blir ju beroende efter första tuggan.

När jag var liten så åt jag varken godis eller chips och sådant, mamma sa att jag inte fick något förrän jag var runt 7-8 första gången. Men hon som är en sån godisgris, jag undrar hur hon kunde hålla sig. Jag frågade henne nu och vet ni vad hon svarade;
-Jag åt inte när du var med,och när du inte var det, då passade jag på! Hehe.
Men å andra sidan så är jag glad för det, vem behöver godis, bara massa onyttigheter. Nu ångrar jag att hon började ge mig på lördagskvällarna, då kanske jag inte hade varit så sugen som jag är nu?

Men å andra sidan choklad är ju bra för skälen, när man mår dåligt eller behöver trösta sig på något sätt så blir man ju alltid glad.
Det är konstigt, förut när jag var otroligt tjurig ibland, av ingenting (hade nog att göra med tonåren) så köpte hon bara en liten choklad och vips var jag som en ny person. Jag hatade varje gång jag var tvungen att ge med mig, chokladen hade ju gjort mig glad och mamma såg det på mig när leendet bara bredde ut sig över min läppar.



/Östen

Fridag

idag är det fredag, satan så skönt!
Sitter med en turban av en handduk på huvudet och min bror sitter jämte och spelar gitar.. dum dum dum, dum dum dum dum, dum dum dum, heavens on fire. ungefäär så låter det.
Nu ska ja snart ner till stationen för att möta upp sofie och åka till Tranemo! UKM, ung kultur möts och kajsa ska spela och sjunga. Sen dalstorp.

CIAO. /VÄSTEN

Fredag - veckan har gått otroligt snabbt

Åhhh! I taket lyser stjärnorna kommer tydligen inte till Västervik! Vi som ändå har helt nya salonger och allt. Jag var helt säker på att det var idag, det är premiär men nej inte i Västervik.
Så vi bokade istället Australia, den är ju i nästan 3 timmar så den blir nog bra, hoppas jag. Ryktet säger ju att den är bra, men jag hade hellre velat gå på i taket... aja, den duger hehe.

Något som gjorde mig på bättre humör var att det går att * ner Revolutionary Road nu!! Ni vet filmen med leonardo och kate winslet! Första filmen sedan TITANIC som dem spelar tillsammans. En snäll liten person på * gjorde även så att det är svensk text och allt, tack snälla du!

  
ÄNTLIGEN jag hoppar nästan omkring här hemma!!


Australia


/Östen


I taket lyser stjärnorna

Hello boys and girls! Jag ska snart på träningen, men tänkte slänga in ett inlägg först åt er :) Friidrott blir det, alltid lika kul! Efter träningen är det ju "Sveriges värsta bilförare" som jag bara måste titta på, haha reklamen skrattar jag lika mycket åt varje gång. "Jag pluggade två dagar, två timmar varje dag, så lätt är det att ta körkort" säger en. Är det vérlkigen så lätt? Dom jag känner pluggade hur mycket som helst inför det.
Aja, två år kvar tills jag får ta, men jag ska faktiskt börja övningsköra lite granna så fort jag fyllt 16. Som jag gör den 23 februari! Jag har ingen aning om vad jag önskar mig, men det lär ändras.

Idag bestämde jag, Lisa och Anna att vi ska gå på "I take lyser stjärnorna" imorgon, vår present från mig och Anna till Lisa. Så vi ska beställa platser på internet snart. Jag undrar om det är någon som har missat boken? Jag tycker den är otroligt bra, författaren är väldigt duktig! + att jag såg på trailern att Tzatsiiki (stv) är med! Och han var skit snygg! =)

I taket lyser stjärnorna













Någon mer som vill se den?


Östen, Cornelia


En dagens tack







En dagens, de skorna, hm. randig tröja london. svarta cheap monday. sista bilden bjöd ja på mina
ögon. Bruna! inte bra becka, blixt i spegel är inte okej

Gällstad och kanske tt par nya bralls väntar.
/VÄSTEN

London!

London var helt fantastiskt! Mycket shopping, tittade på lite saker och en hel del gående!
Fast nu har jag lärt mig massa tunnelbana också. Alltid kul att lära sig något nytt!



Flug

det sägs att ovan molnen, är himlen alltid blå?

Framme i såkallat land och london, gick en tur till picadilly cirkus på kvällen, och ja hade BRA
resesällskap vill jag lova!

picadilly circus, där träffa ja dig.. eller?

Men jag kunde inte påstå att ja var i London förrän ja såg Big ben. Det var då alla mina barndomsminnen
om Peter Pan dök upp. Han och alla syskonen flyger där och sjunger "we can fly, we can fly, we can fly"
  
Emelie och utsikten på big ben.. Ska inte visa allt för mycket bilder, det blir bara jobbigt. 
jag tackade shakespear för vad han har gjort för mig.


nej, mer bilder får det bli en annan dag. trevligt kväll!
tjao / VÄSTEN

TOP MODEL

Sitter och tittar på Top Model just nu, och fick nyss reda på vem som vinner hela säsongen. Jag blev förvånad, hon är inte en av mina favoriter. Jag nämner inte namnet som ni kanske förstår ;)

 

  Tyra Banks poses with Saleisha the Winner of America's Next Top Model.The CW/Jim DeYonker - Thursday, December, 13, 2007, 3:13 PM

Look at her eyes!
Herregud så vacker hon är! En av världens vackraste.
Östen

Chokladpuding med grädde och ...


Titta vad mamma kom in med efter träningen? Det satt fint vill jag lova... håller ni inte med om att onyttigheter är godast efter träningen när man är värd det?

Östen

Outfit today


Min älsklingsjeans från Monki


Jag vänder mig i farten, ett linne som är u-ringat på fram och bak från JC


Östen, Cornelia




Hallå? bambi på hal is påväg

Hej allesammans! Hur mår ni idag? Jag mår prima, om två timmar ska jag till ishallen, ja..faktiskt till kalla ishallen helt frivilligt! Skolorna Ludde och Ek (som jag går på) ska ha en hockeymatch mellan killarna och tjejerna. Och jag ska vara med, problemet är bara att jag inte har någon utrustning eftersom jag bestämde mig att vara med idag. Men jag hoppas det finns någon där som vill låna ut sin. 


Matchen är ngngång i mars så nu varje vecka fram till dess ska vi träna! :) Men...jag aldrig åkt på hockeyrör förut, jag älskar mina prinsesskridskor så mycket. Hoppas det inte är allt för stor skillnad? 

 
                                                     


Håll tummarna för mig! /Östen

Vår allas Björn

Björn Gustavsson tröttnar jag aldrig på! Kolla in detta klipp (vit text)....igen :)

http://se.youtube.com/watch?v=T0AFEqwVdeA


Igår var jag hos Anna, vi fick för oss att stå på huvudet. BIlder kommer senare. På kvällen gjorde mamma hur god mat som helst och till efterrätt fruktsallad och glass. VI såg på Körslaget..och det bra bra att Magnus åkte ut tycker jag.
Nu ska jag plugga om narkotika och lite annat.

Ha en bra söndag! /Östen


Kérastase Elixir Oléo-Relax


Någon som har provat denna Kérastase Elixir Oléo-Relax? Platttångsvärmeprodukt. Det sägs att håret blir väldigt mjukt och fint! Den luktar inte så mycket vilket är bra tycker jag. Den kostar runt 200 och håller i ca 4-6 månader, beroende på hur mycket man använder varje gång. Värt att testa?

/Östen

Isabella

 

Blondinbella åkte ju ut från Let´s Dance igår. Jao..vad ska man säga. Det var kul att hon var med eftersom hon har så mycket energi. Men med tanke på henns ålder så borde hon kunnat dansa lite bättre. Hallå Laila var ju dubbelt så bra!


 

Vad tycker du? /Östen


Kort inlägg

Hej alla goa! Nu är Becka på väg till London och jag är inte alls avundsjuk! ;)
Jag kom nyss hem från friidrottsträningen, det är så otroligt kul att kunna träna igen. Gemenskapen och alla mina bästa vänner finns där. Det är faktiskt underbart. Nu ska jag snart till Anna, vi tänkte hyra film, in it to win med bring it on och bara slappa. Det regnar här idag, då har man något att skylla på när man ligger i soffan.

Mitt rum är ett rent kaos, massa skolböcker överallt och kläder, kläder, kläder. Men jag tänkte ta tag i det nu innan så har jag det gjort.

Jag har inte så mycket mer att säga men bloggar senare i eftermiddag!

/Kram Östen

1 dag kvar

Nu är det såhär, att min kamera har inte varit laddad. Och nu har jag laddat den, men vågar inte använda den så jag inte slösar batteri... Och så har jag tagit ut linserna. Så, ni får allt vänta tills jag kommer hem ifrån London så får ni se om ni tycker att jag passa i bruna linser eller inte. Hade de iallafall en stund i skolan. Kändes bra!
Iallafall så är det en dag kvar till london och jag vill ta massa massa kort, men mamma säger att uttagen inte är likadana där. Så det får bli till att hålla igen lite tror jag allt. Men det ska nog gå det också. Ååh, jag vill shoppa nu. Ska bli så satans skönt och roligt att komma iväg lite! Shoppa mys med syster och mamma och museum. Bra blir det nog!

Så ska jag gå in på primark, och se om det är något att ha! (lovat hannakarlsson men även jag är lite sugen vill jag lova)..

Så jag uppdaterar på Onsdag. (om jag ens hinner då..) Så jag lämnar härmed över ansvaret till Cornelia. Varsågod. Och jag förväntar mig många härliga inlägg att läsa när jag kommer hem!

Ha det bra i trista Sverige, snart drar jag till ett härligt London!

Puss /Västen, Rebecka

tävling



Nu är jag med och tävlar om en t-shirt med valfritt tryck! Grym tävling då ja vet exakt hur den skulle se ut om ja vann! :D
www.matildafleur.blogg.se! tryck ---> www.matildafleur.blogg.se

/Västen, rebecka

Update

Aloha! Vi hade trampett på gympan idag, som ni kanske vet så har jag inte kunnat träna på 5 hela månader. Och känslan att få hoppa idag igen var...underbar! Även fast jag fortfarande har ont, men ngn gång måste det gå över.

Den dagen den lyckan!



Nu ska jag snart åka till simhallen med min mamma för att simma lite och sedan ska vi hem och göra tacos. Som ska ätas framför Let´s Dance. Jao, så mysig blir min fredag. Vad ska du hitta på?

/Östen

brown eyed girl



Sådär, nu har ja fått hem mina linser. och ja, bruna blev de! 0 kr stod det, men så var icke fallet. 39 kronor.
Frakten ni vet. Men det är ju ingenting om man köper vanligt.. Så, imorgon bitti förhoppningsvis, eller möjligtsvis eftermiddag får ni se före och efter bilder. wow!

puss/ västen, rebecka

Vilken vill du ha?


Jordgubbstårta med gubbar på för dig som längtar till sommaren




Prinsesstårta för...prinsessor



Är det inte dax att gifta sig snart? ;) (du vet vem)



Semlor, för dig som tycker att semlor äter man bara en gång om året, lika bra att ta en..två eller tre....


Hovdessert, lite lättare förklarat som marrängswiss. Till dig som som vill unna dig lite vardagsyx



Kladdkakor..för de som just nu mår dåligt och vill känna sig lite gladare  


Cheesecake till dig som vill bli bättre på något



/ Ha en bra kväll. Cornelia, Östen

Notting Hill

Vad har ni för er? Mamma är inne i mitt rum med snabeldraken, och jag hatar den. Varför finns det inga ljudlösa. En gång hade vi en rund röd dammsaugare, precis som en robit eftersom den kände av om något var i närheten. Dessutom var den alldeles tyst. Så när jag skulle gå och lägga mig så bar mamma in den där och så städade den. Hur smidigt som helst! Men mamma tyckte (konstigt nog) inte om den. "Den dammsugar inte lika bra som jag" sa hon. =)

Jag har bestämt mig för att hinna läsa ut en engelsk bok som heter Notting Hill ikväll, jag tror ingen kan ha missat filmen med Julia Roberts? Jag tycker den är underbar, för ni som inte har sett den så handlar den om en filmstjärna (Julia) som träffar en helt vanlig kille, och dom blir kära. Superstjärna vs bonde, typ. 
 



Om jag ska hinna läsa boken som är på 62 sidor, så måste jag nog sätta igång nu.../Östen


Skidbacken del 2

Idag har jag som sagt varit i skidbacken igen, med lite bättre underlag fast lite mer folk. Inte så konstigt eftersom
hela skolan åkte idag och igår bara våran klass. Lite strul med min bräda på morgonen men det löste sig, tack kajsa!
Nu dunkas det temperature i mina högtalare och det är dags för mig att prata lite med min syster som precis kom in i rummet.










1. hanna är cool nog att platsa på våran blogg. (och söt!)
2. jag
3. såhär ser ulricehamns skidbacke ut
4. sandra och emelie spelar coola.

mobilbilderalltså

(2 dagar till London,wiie!)

TJAOOO, västen, rebecka

In the summertime





Alla som vill ha sommar klappar nu.
COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER.
Den första tog ja för den var så otroligt vacker, Cornelia!! den andra, för hm. Gräs. Gräs.
Bara ordet gör mig glad. Sen att ja är på bilden med och springer gör saken liiite sämre
men ändå. Gräs.

flum, godnatt

/VÄSTEN, rebecka

ronja, ronja!

  +

När man tittar på denna videon vill man bara ha en mysig hemmakväll med några tjejkompisar och ben and jerrys! och titta på Ronja! åå vad fint! Så ja får helt enkelt tvinga freyja att göra det nästa fredag när vi förhoppningsvis ses. Innan dess ska vi på Ung kultur möts. Har massa vänner som ska vara med och sjunga, ställa ut foton osv. Robin bengtsson kommer nog även dit (idol) i Tranemo. Så sen Freyja, kommer jag hem till dig med en ben och ronja!'

och cornelia, de bilderna. USCH!!!

/VÄSTEN, rebecka

Äntligen

Jippi! Nu har en person avbokat, så nu måste jag skynda mig till träningen! :D Ingen glömmer väl Made in Sweden ikväll? Det är så bra, och innan är det ju Top Model. / Kram kram Östen


Bästa

Är så trött, nu är jag 1:a reserv, men ingen mer jävel verkar vilja avboka. Gaah! :)





Becka, hon är bra fin hon<3 /Östen, cornelia



















Skidbacken del 1

Ulricehamn och alla dess backar, ni anar inte! Men. Ett stort men, det finns några fördelar med att bo i en backe (bokstavligen!!) Man får benmuskler och rumpmuskler om man går rätt ofta hem ifrån stan som ligger längst ner i U-hamn (vid sjön) och sen upp till mig, som bor väldigt högt upp. Det finns en skidbacke. Och om man har lite tur, så är det öppre längre än cirkus en vecka (år 2008!) Där har jag befunnit mig idag. och ni anar inte hur trött seg ja är nu! Grejen är såhär, det är sjukt kul. Men tanken på att ja ska dit imorgon med skolan också.. Roligt, men ack så trött jag blir. Så jag lär vara död när jag kommer hem!

Min underbara klass är bra! På riktigt. Alla kan skratta och skrika på varandra, för att vi gillar varandra så mkt. Sedan sjuan har vi försökt fixa ihop pengar till klassresa. Men alla som går i 9J kan konstatera att det gick inte. Alla har för mkt viljor och för lite tid. Men, vi (de flesta!) vill till t.ex Hemsedal en week-end. Hur skönt? Jaja, det blir nog inte av, men man kan ju alltid hoppas! Felix, i min klass (kan vara en av de jobbigaste, förlåt. men alla som känner honom vet.) hade fixat så hela klassen fick åka gratis hela skoldagen medans alla andra gick i skolan (HA!). Han hade en idrottslektion = åka heela tiden.
Kul var det! Imorgon blir det HELA skolan.


(ignonera dålig mobilkamera. någon dag, NÅGON dag ska jag pallra mig längst upp på toppen med en vän och fota. Detär så himla fint där! om det så blir sommar eller vinter)







1. Kajsa och jag i liften (ja vet inte hur vi lyckades)
2. Glasögon!
3. Sandra är snygg (emelie har tagit)
4. Dennis Anton Jag (sittandes med blåbräda) Sandra (åkandes) Kajsa (gul!)

/VÄSTEN

Ola la amigos!

Hur mår ni? Själv mår jag toppen i Västervik. Igår var jag på modelluttagning till en modevisning. Men frisöerna hade ett tema som dom skulle klippa i, och den här gången var det mkt kort, pojkfrisyr och pastellfärger i. Hur låter det? Jag sa nej direkt, och de som skulle få håret uppsatt skulle vara riktigt ljusa eller mörka. Och jag som är mittemellan, nej.
Idag hade jag tänkt att träna på tjust rehab, men jag hade glömt att anmäla mig så nu när jag anmälde mig så var jag på 5 plats på reservlistan! Jag som vekligen hade lust, men jag är på 3 plats nu, hoppas hoppas att några avbokar.

Idag har jag sökt till gymnasiet, efter lite krångel (sånt som alltid ska hända mig) så har jag sökt till samhällsprogrammet inriktning samhäll och som andra val natur. Skönt att ha det gjort. =)

Nej nu ska jag äta tacos, mums! /Östen

Barack Obama

Barack Obama är ett väl diskuterat ämne just nu. Inte bara för att han blev USA:s president, för att han är USA:s första aftroamerikan som nominerats för ämbetet av ett större politiskt parti (president) Utan för att han idag flyttar in i Vita huset klockan 5 (eller halv 6?) En del menar på att det är först nu som supermakten USA ska få en riktigt president, och inte en bov.  Tror ni att den 50 åriga Mannen ifrån Honolulu på Hawaii kan göra skillnad? Tror ni att han kan ta upp frågor om miljö, avsluta Irak kriget, fattigdomen m.m och vara den president och hjälte som USA tror? Jag tror att det blir bra, att flytta in i Vita huset är iallafall en bra början på det hela. Resten får vi se. (wikipedia, aftonbladet.)

 Påtal om Barack Obama, president i Usa, som pratar Engelska så är det 4 dagar tills tjejerna i familjen åker iväg till en weekend i LONDON! Fick det i julklapp och det ska bli väldigt väldigt roligt. Shopping, museum mat och allmänt mys helt enkelt. Någon som vill ge bra tips på shopping i london?

(förlåt för dålig uppdatering, vet iaf att en viss tjej från östsidan av sverige ska blogga ikv. Hon gör en annan sak nu, Lycka till!) 

 

/VÄSTEN


jag skulle bara inflika att våren får gärna komma till mig.

Våren är efterlängtad, so are the summer. Gruset på gatorna försvinner, fåglarna kvittrar 07,30 på morgonen.
jackan åker av och fram med ljusa fina kläder. det blir inte mörkt så fort man kommer hem från skolan.
(vi tänker inte på de negativa sakerna, nationella prov, plugg plugg plugg, sista spurten på terminen innan
gymnasiet,.. sånt negativt ska det inte finnas i våran blogg. usch. )




/Västen.

..var är du?

Lördagskväll numero 3 år 2009 har börjat.
Fredagen tillbringades med tjejerna under. Trevligt och Eva och Adam filmerna är bäst. Så är det bara.
Pablo Martinez är min och evelinas! Det stryker vi under tycker jag.
Vill bara påminna om en bra sak. En riktigt bra sak. Elise, min vän (elin till höger på översta fotots kusin, ba'sa'ni vet)
hon har en bra blogg. Hon är riktigt duktig på att skriva, så om ni som läser inte varit inne där och inte har
något att göra och inte har skrattat på nån timme så läs. läs läs läs: RELISE.blogg.se.
(jag har skrivit under ett avtal förresten (eller inte skrivit), så hon har mina bilder i hennes inlägg. höhö)

nå, tillbaka till verkligheten. Tv, hej!
/VÄSTEN, rebecka

fannyvareja.blogg.se



Nu är jag med min vän fanny sävenek. Vi lyssnade precis på summertime med
Louis Armstrong och Ella Fitzgerald. Den är riktigt bra. Den ska hon sjunga på Idol 2009.
Om jag får som jag vill! Idag har dagen varit väldigt bra. Skola och sammarbetsövningar som var
kul, sen film, sen hem. Respekt, you know! Sen gick jag ner på stan och fikade med Fanny. Gratis fika
från killarna i fönstret. Jaha, det var bara att tacka och bocka! En gratis semla är ju aldrig fel.
Nu ska vi kanske baka och kanske fota. För det är jag sugen på.

/Västen, Rebecka

bjoern

Björn Gustafsson "Jag klarade inte iq-testet. Inte för att jag är dum eller nåt. Bara det att det var jävligt svårt"

Denna härliga Björn fick avsluta min blogg kväll tror jag, jag (också kallad nigel barker, tack elise. Jag tar det som en komplimang att ja nästan är lika bra som honom. HAHA :D) ska åka ut till skidbacken och åka. åka åka och åka.
Sånt är bra. Bra att kunna göra när man inte har några läxor eller prov att tänka på.

västen, rebecka


Is for a little respect when you come home (just a little bit)

Tema vecka Respekt för hela slanten på stenbocksskolan i Ulricehamn. Halva veckan har gått och jag är
så otroligt trött på det redan. Det är bättre med vanliga lektioner, hur ja nu ens kunde med att skriva så. Men så är det
iaf för min egna del! Vi bara leker och leker och man får ingenting gjort, inställda lektioner. Fast. Ett plus på denna veckan
är chokladpuddingen vi fick till maten idag. Plus i kanten till våra mattanter. Tack!

Jo, så var det ju det här med Fotoonsdag.
 



Blev helt enkelt en karamelldag. Röd karamellfärg. Det är fint. Rött är fint. Det
blev ljus också. Ljus som vinklar sin låga åt höger, right? (höhö) Sen blev
det på en frostig grej. det är också fint. Blev inte direkt något "tema" idag. men
det får väl bli bättring om det till nästa vecka. Eller?
Fast bilderna är ju inte direkt bra. Har ingen inspiration att ta kort just nu,
vill ha sommar vår och massa härliga fotodagar!

/västen, rebecka.

fotbollshelg





Helgen i bilder. Fotbollstunering och sov med eve och freyja. Sen sandra!
Jag får inte skriva vad jag vill för min  syster så, godnatt

/VÄSTEN

Bam Margera

Har någon sett på MTV:s Bams Unholy Union? Så sjukt bra! Jag har sett nästan alla program nu på internet. Jag förstår inte hur Missy står ut med han? Men vissa stunder (väldigt få) så är han ju faktiskt väldigt romantisk. Det handlar alltså om deras väg till bröllopet, tre månader har kvar under inspelningen. På bröllopsdagen uppträder Missys favoritband the SOUNDS från SVERIGE! Är inte det coolt, dom åkte dit och uppträdde på deras bröllop! De gifte sig den 3 februari 2007 men jag undrar om dom fortfarande är tillsamamans? Jag har googlat runt lite, men utan resultat. :(

                    

/Östen!

The Voice

Jag hade precis ätit frukost, tagit på mig kläder och sminkat mig och stog med locktången i handen som jag sade till mig själv att stanna hemma idag! Jag hatar att vara hemma från skolan eftersom man missar så mycket. Men är man sjuk så är man. Näsan rinner dubbelt så mycket som igår och jag har dessutom ont i örat.

Nu ligger jag framför soffan och ser på vakna med The Voice, om gästerna inte svarar rätt på frågorna så får dom ägg kläckta i huvudet, det kommer inte lukta gått sen kan jag lova. Stackars gäst. Nu ska jag lägga mig och försöka sova lite. Ha en bra dag! /Östen


Paul Josefin & Jakob

Drömmar, drömmar, drömmar

Hello! Jag ligger i min säng med en näsa som är alldeles täppt och ögonen bara rinner. Jag som tänkte träna idag då det är drop in på ett träningsställe i stan. Så typiskt att alltid vara sjuk när det är gratis, så var det förra gången också.

I skolan så anmälde jag mig på skidresa till Kisa på fredag! Okej, bara fyra backar men det var så länge sedan som jag åkte så det är dax nu! Vi har frilutfsdag då och snacka om att många, då menar jag verkligen många, som ville åka dit. Jag trängdes i en halvtimma för att komma fram för att skriva i hur lång jag är, hur mycket jag väger, skostorlekt etc. Jag åker tillsammans med Lisa och Anna samt några andra girls på skolan! Jag måste inhandla ett par termosar eftersom mina är för små. Får ta tag i det på onsdag då jag slutar klockan 12!

Åh jag sitter och kollar på bal och studentklänningar just nu! Jag längtar verkligen, men det dröjer några år till. Den dagen den lyckan!
Tillbaka till verkligheten, nu ligger matteboken och väntar på mig. /Östen

Exklusiv Fest/bröllop/balklänning av märket Jovani! ÄKTA








Klänning nummer fyra är min favorit helt klart, vilken är din? =)

lost?



vs




Vilken tycker ni är bäst? Jag, gillar den akustiska versionen. (den första) och fattar inte varför
någon (vet tyvärr inte vem) ska börja rappa mitt i den andra låten. Hur mycket förstör inte det låten? (fast
dock inte i denna)
Den som annars är så underbart underbart bra.. Men ja, akustiskt är himla fint tycker jag iaf. Helgen
var i fotbollens tecken i Nittorp med damlaget. gick sådär, hem sedan till freyja med evelina och sova över.
Roligt! Respekt vecka i skolan och inga riktiga lektioner, skönt! och nästa helg drar jag till London!

västen, rebecka :)

Svar på frågor

Jag, jag lovar. Vanligt vetemjöl som man bakar med. Jag pudrade över lite en dag innan jag skulle på bio när mitt hår var fettigt. Jag borstade sedan igenom det, och vips var det som ny duschat hår. Jag fönade även lite för att få mer volym. På mitt ljusa hår funkade det, värt att testa! Just det, jag nämde att jag hade blekt håret, första gången såg jag ut som en vit finne med orangevitt hår! Jag gick i mössa hela den dagen. På kvällen köpa jag VIVA som funkade hur bra som helst. Första dagarna såg det väldigt blekt ut, men efter bara några dagar så la det sig. Förra veckan köpte jag Loréals schampo för blont hår, som tar bort det sista som ser oäkta ut. 175 kr, dyrt men defenitivt värt pengarna. Finns att köpa på vilken frissa som helst!

Och angående brun-utan-sol produkter, så skrev jag helt fel! Det jag egentligen menade var använd hellre brun-utan-sol än att sola solarium som bara gör att huden åldras. Okej, dessa produkter har en väldigt frän lukt och det är svårt att få en jämn och naturlig färg. Men jag tycker det är värt det. Men om du ändå väljer solarium så försök hålla dig till max 10 solningar per år. Jag solar bara innan jag ska utomlands för att få grundlagret och någon gång på hösten när allt känns svart och vitt.


Så här ser produkten ut.


Nu ska jag göra iordning för imorgon innan sömnen. /Östen

Godmorgon!

Gogmorgon! Jag sitter och funderar på om man kan vara au pair i Tyskland när man är 16 år. Någon som vet? Jag kom hem ganska sent igår, vi fastnade vid terminator 2 på tv:n. Men idag ska jag i allafall till simhallen. Ikväll kommer dom hit och vi ska troligtvis spela guitar hero eftersom vi köpte trummorna igår! Svårt, men jag kör redan på hard faktiskt. Det svåraste är att sätta ner foten vid rätt ställen, buuu!

Det var allt jag hade att berätta för stunden! Och ja, mjölet funkar, jag har själv testat det! / Östen

välkommen tillbaka min vän

Lite tomt har det allt varit här utan dig Cornelia, östen. Så tack tack tack för att du har kommit tillbaka.
 Vi behöver dig!  (bra skönhetstips, funkar mjölet?)


Ingen har väl förresten missat Let's dance premiären 2009 ikväll? Inte jag iallafall. Så bänkad framför tv:n med en ostbågepåse och ett glas cola väntar jag på att våran allas Isabella alias blondinbella ska göra entré. Hon var väl bra, inte bäst. För det tyckte jag Morgan var. Han var grym, och rolig är han också..

Startfället är som följer.
morgan och helena.
mojje och jeanette.
hasse och charlotte
kitty och anders
linda och martin
magdalena och daniel
george och maria
magnus och annika
carl-jan och maria
isabella och jonathan
laila och tobias
elisabeth och tobias.

Vilka är bäst? Vi får allt se vad svenska folket tycker snart. Inte för att ja är något fan av Let's dance egentligen.

/västen, rebecka

Söta indier!

Visst är bilden fin! Istället för att ge pengar till tiggarbarnen som dom är tvungna att ge till sina föräldrar gav vi barnen färska kokosnötter och godis! Det var underbart att se hur glada dom blev för sådant som vi tycker är självklart.


/Östen


Skönhetstips

Gud så mätt jag är, har nyss smällt i mig marrängsswiss med allt därtill! Men det är ju fredag, Let´s dance, god mat och bara njuta av att det är helg. I kväll ska jag till Anna och Lisa för lite singstar!

Här kommer några skönhetstips eftersom jag och Rebecka lovade att börja skriva om varsin sak en gång i veckan.

-- Masera på vaselin på naglarna och nagelbanden, eftersom de blir släta och starka då.
--Pudra på mjöl på håret ifall det är skitigt och inte hinner tvätta direkt. Kamma sedan igenom hela håret och det ser nytvättat ut.
-- Köp en ansiktskräm som inte innehåller för mycket tillsatser och som helst är oparfymerad.
--  Smörj in huden varje dag.
--Undvik brun-utan-sol produkter.
-- Försök att inte peta så mycket i ansiktet eftersom händerna är den största bakteriefällan. Det är vanligt att man får finnar och dessutom så kan man bli förkyld.






Det var mina tips för idag! Men det bästa är såklart att dricka mycket vatten eftersom det renar kroppen. /Östen

Vart håller hon hus?

Hej, tänkte bara säga att jag lever! Haha, som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag. Jag har varit upptagen. Men imorgon när jag har något roligt att skriva om skriver jag.



/Östen

i'll be watching you


alla bilder är det copyright på.

(han måste ha ont i benen, du vet vem..?)


Västen, rebecka

Kräftan

Läser ni Horoskop eller liknande? När jag tittade in på Elle.se så såg jag "Årsastro 2009" och var tvungen att kika in. Jahapp, såhär kommer mitt år se ut då alltså, eller?
alla som är kräftor kan läsa, ni andra kan gå in på www.elle.se om ni är intresserade!

Kräftan 22/6-22/7


Kärlek: Om du inte redan har en etablerad relation kommer du ha goda möjligheter att träffa någon i slutet av året. Fram till dess ska du passa på att leka och ha kul.
Arbete: Det kan bli ett riktigt karriärsår för Kräftan förutsatt att du verkligen har bestämt dig för vad du vill satsa på. Just nu är din energi mycket stark och den påverkar främst områden som har med arbete att göra.
Hälsa: Du är mån om att hålla dig i form och det hjälper dig att undvika de vanligaste hälsorelaterade sjukdomarna. Vad du ska se upp med är stress, det höga tempot på jobbet kan påverka dig negativt.

Det låter väl. hm.. bra? Nu ska jag ha kul ( det står det!) Så då får jag ha det. Det innebär Björn Gustafssons nya film för tredje gången - ett livsverk.

/Västen, rebecka

sunshine



Om jag hade haft ork så hade jag befunnit mig nere vid sjön nu, antingen
för att åka skridskor med vänner eller att ta kort. För enligt mig är det perfekt kort
tagarväder. Men vad gör jag då? Jo jag sitter inne framfor datorn. Fast jag har faktiskt
varit ute en sväng och fotat. Jag kom så långt som till våran skog. Blev inte så bra
bilder, men jag vill fota någon människa. Så någon frivillig? Jag vet iofs två stycken. Och eftersom
ja ska till de i helgen så lär det bli endel bilder då också.

nu ska jag äta pannkakor!

/Västen, rebecka

6 januari 2009


Bild 1. Oss fingrar emellan du vet. (skärpan blev lite sådär, men ja tyckete
om bilden ändå.)
BIld 2. Jag..

Har inte bloggat på någon dag. Men har haft fullt upp, igår stod jag i skidliften
från halv 2 till 5, hem och äta och sen upp och träna fotboll till 9. Fullt upp ja!
Kom hem och duschade och spelade spel med min syster (bild 1 vänster) och våran
kompis Kajsa (bild 1 höger). Mycket roligt, vi spelade "Med andra ord".
 Sen sov jag och nu har jag vaknat av en Kajsa som kom
inrusande och hoppandes på min säng medans hon sjöng någon godmorgon visa.
 Nu på förmiddagen har hon lärt mig spela två låtar på ukulele. I'm the only gay eskimo och någon om att man inte ska äta gul snö. Hon är min musiklärare
ibland (himla bra!) men nu gick de upp till Samuel en sväng.

Jaja, nu ska jag skriva upp reptider till i vår (torpaslottsteater.nu) fullt upp nästan varje helg. Det är tummen upp på det också.

Ha det bra.
kramar, västen, rebecka

attttt


Där, vid den inringade röda pricken har jag stått heeeeela dagen. Ibland,
ibland ska ni vara glada över att ni inte spelar i Uifk och behöver stå i barn
backensliften den 4 Januari i 13- gradig kyla och förfrysa (rent ut sagt!)
Men... Efter att ha stått och försökt hjälpa små barn som åker skidor första
gången ifrån 13.30 - 17.00 (i 13-!!! var tvungen att påpeka igen) så är det
rätt rätt rätt skönt att komma hem och känna sig stolt. Förutom ett faktum,
ett ganska stort faktum. Faktumet att ja ska dit imorgon med! Samma tid,
samma lift. Livet kan vara allt bra tufft ibland, inte sant?

Men men, en nypa frisk luft är det ju inget fel på.
Flummit inlägg - dags för kinamat.

puss, västen , rebecka

rubrik är en bra sak

Vaknade 12 idag, som är lika med seg dag. inte alls roligt, faaast snart ska vi iväg och åka skridskor. idag igen skriker mina
oskyldiga fötter där nere. Men, det är roligt minsann (ja, cornelia jag tycker det) innan dess ska jag äta frulle och läsa våran
oehört intressanta Tidning här i Ulricehamn. Men vad gör man inte för att hålla sig uppdaterad ibland, eller nåt. Skolan börjar om en vecka så nu ska jag passa på att njuta av lovet innan de prackar på oss allt de hittar som stavas läxor och prov. That's life och om ett halvår, halvår halvår slipper jag nian, stenbock! Så det är bara att kämpa på sista terminen.

Nej just det, tet kallar!

Puss /Västen, rebecka

Blogg.se har inte alla hästar hemma ibland

Åh gud så mycket jag stör mig på blogg.se ibland, jag hade nyss skrivit ett väldigt långt inlägg och så loggas man ut och inget är sparat! Nu sitter jag i soffan med en kopp te i handen och tittar på tre systrar och en mamma, jag tröttnar aldrig! Jag älskar sången de sjunger på kalaset, synd att den inte är längre än vad den är! Jag kom nyss hem från träningen, cykel/styrka stod på schemat, detta pass var ett av de jobbigaste. Jag var helt röd i ansiktet efter passet och är det fortfarande. Men ett bevis på att jag tränade hårt, riktigt hårt! Jag hade det jätte mysigt hemma hos pappa nere i Skåne på nyårafton, vi åt förrätt som var räkor, lax och massa annat gott. Varmrätten var inbakad fläskfilé och potatisgratäng med kantarellsås. Efterrätte bestod av cheesecakestårta toppad med blåbärskräm och jordgubbar. Eftersom vi var lata så beställde vi den från ett konditori, men det är oftast dubbelt så gott som hemmagjord...och det var den också! Mamma står i köket och gör smoothie på vaniljyoghurt, blåbär och hallon. Gott? Jag längtar tills imorgon, då ska jag träffa en av min asolut närmaste vänner, Olivia. Det var väldigt länge sedan jag träffade henne pga att båda har haft mycket att göra i skolan. Hon går första året på naturnatur, så hon har lite att göra! Hon kommer in till mig på morgonen och sedan tar vi moppen ut till Maren (ett populärt skridskoställe) eftersom vi båda älskar att åka skridskor. Så med varma kläder och het choklad ger vi oss iväg. Hon sover över hos mig så då hinner vi också med bad i vår balja på tomten senare på kvällen. Några ifrån släkten kommmer hit och ska fira årets första bad, 3 januari. Ha en bra fredagskväll/Kramar Östen

2 Januari 2009

Idag är det den andre januari tvåtusen nio.
dagen till ära har varit hos fanny och vi hade väldigt roligt. Skridskoåkning, fotning, (foton kommer senare)
sovning, osv. Det var väldigt
roligt! Egentligen skulle min Fredagskväll tillbringats i grönahög hos familjens bekanta men vi sköt visst fram
det till imorgon. Så ikväll ska jag laga kvällsmaten och sen ta det lugnt.
Upptäckte till min förvåning att jag är trött så det blir nog till att sova tidigt!
om 22 dagar idag åker jag och Emelie (syster) och Mamma till London för shopping och titta på olika saker som
man visst gör om man är i London ( :(  ) Fick det i julklapp av min mor. Himla roligt!
Är som en gammal tant och älskar att få upplevelser i julklapp, det är ju roligt för tusan! Coldplay och London - here i come!
I London ska jag som sagt shoppa, har endel måsten. som jag måste shoppa. och så läste jag någons blogg och såg att hon hade sett massor med affärer med scrapbooking. Jag har en viss vän som älskar scrapbooking (stavning? :S) Såååå eftersom hon fyller år 14 Februari (hjärtegull den där tjejen, Evelina, tro inte att jag pratar om dig (A)) Så jag har nog en bra julklapp på G. Men nej, tro ingenting. Haha!

Nu blir det att laga Tom Kai Gai till Kvällsmat med min bror som är en av mina favoriträtter, har ni ätit det någon gång? Thailändsk kycklingssoppa. Mums!

/VÄSTEN

V'saru?

Tja igen! Jag och Fanny har kollat på 10 år med parlamentet.
han som frågar: " Vad skulle Telia byta namn till?"
Henrik hjelt " De tänkte ta du du du du men det var upptaget"

Bästa idag!

Nu ska vi titta på jönssonligan, men innan dess, Snart kommer Kenny Starfighter på bio och jag längtar.
jag ska gå med Kajsa fält, daniel fält och Anton lorentzson förhoppningsvis. 30 januari är premiären!

" boli boli ja heter kenny starfighter"



jönssonligan var det ja.
/västen

Första dagen på ett nytt år..

Igår, eller idag så blev det ett nytt år för de som inte visste om det och det firade jag in
med goda vänner, god mat massor med musik och såklart raketer. Ett väldigt bra sätt
att fira in 2009 som lär bli ett av de bättre åren.
Innan vi firade in med goda vänner, åt god mat i massor lyssnade på massor med musik och tittade på raketer såklart
så var vi nere på Ica i Ulricehamn och skulle köpa maten. Maten var till förrätt: avokado med (äcklig!) creme freiche och räkor. huvudrätt, kycklinggryta med ris och till efterrätt chokladpudding med grädde. Vi hittade inte chokladpuddingen på
Ica så jag frågade en som jobbade där om de hade chokladpudding.
" Jovisst har vi det" Sa han och letade, visade ooss något konstigt brylepudding.
"Eller vill ni ha riktig pudding?"
Såklart vi ska ha riktig pudding, de är ju bara nyår en gång om året.
Internskämt, det var roligt i stunden.

Vaknade vid ett idag med min vän Fanny vid min sida och nu sitter vi hemma hos henne och tittar på Sex and the city filmen. Imorgon ska vi upp tidigt för då ska vi fotografera. 


Snygga tjejer redo att festa in det nya året! Sandra Elise Elin Fanny


Lite suddig bild men det var så jag såg ut. På  vänstra sidan står Elin
och på denhögra Elise. Underbara kusiner det där! På min kropp hade
jag Hannas sammetsklänning och håret var två snurror som ett diadem.


Fotona är Fannys (fannyvareja.blogg.se) för min kamera var så gott som död. (men jag lovar, han lever nu!)



Hur har erat 2008 varit?
Mitt har varit bra, bra det mesta men ibland jobbigt svårt men det är ju så det ska vara. Inte sant? Det mesta har varit helt superbra. Praoade i Stockholm med min kompis Sandra på Cirkus - Teatern vid Djurgården. En helt oförglömlig resa och vi hade kul hela tiden. Sedan fortsatte våren med torpaspelen rep och sen blev det sommarlov. Sommarlov med Konfirmationsläsning de första tre veckorna. Sen blev det konfirmation - skönt med andra ord. Sen blev det som ett sommarlov brukar vara om man heter Rebecka. Bad, sol, umgås med vänner och ta det lugnt! Torpaspelens tid var kommen och vi hade premiär den 27 Juli. Det gick mycket bra på spelveckorna även med en hel del värmeslag hit och dit.. Sedan var jag med Östen (som vanligt) vi hade lika roligt som vanligt och så skapades denna bloggen. Det har nog ingen av oss ångrat en sekund. Hösten och 9onde klass gällde, segt mörkt dystert tråkigt. Ungefär så har min höst sett ut.


Nu ska vi fortsätta med filmen.

Gott nytt år allihopa!

/VÄSTEN


RSS 2.0