igår var jag barnvakt. ikväll ska jag på musikal.

Så är det!  Igår var jag och tjänade pengar på att passa barn och så medans jag väntade på att deras föräldrar skulle komma hem (i ca 2,5 h) så spelade jag ett sånt där spel (i brist på annat) man trycker med tummarna på två knappar, och så är det vatten i och två "pinnar" och ringar och så ska man få upp ringarna på pinnarna, vet ni?
Det är det mest jobbigaste, eländigaste, nervkittlande spel jag någonsin spelat. Är hata ett för starkt ord? TVÅ ringar fick jag upp på den dära (ursäkta) jävla pinnen.
Men, får man inte på tv:n och inte har någon bok så får det duga.. Ikväll ska jag se på musikal, Oliver Twist. Det ska bli roligt. Imorgon ska jag umgås med mina fina människor och njuta av deras närhet. Det gillar jag.

/västen

mitt favoritprogram

har varit i mitt rum och gjort ett försök till att städa min garderob. men nå, på fredag. då gör jag det. lyssnade iallafall till barnens favoritskiva eller något liknande samtidigt. Typ "varm korv boogie" och såna.
Ben and jerrys sket sig när det visade sig att jag inte orkade gå ner till stan (oj)
men, jag mår väl bra ändå, så att säga så att säga. grey's anatomy som förövrigt är världens bästa serie börjar om en timme och innan dess ska jag fixa en kopp med te och hänga upp tvätt.
på lördag ska jag emot min vilja gå in på röda korset, har varit inne på myrorna någon gång i hopp om att hitta något snyggt men några sekunder senare klarade jag inte mer. Jag fick panik!!! Jag vet inte varför -.-
jag och min syster ska iallafall shoppa i en timme, hem och iväg på kollaktionering(=manusläsning)
jag ska köpa en Mcjacka ifrån Hm!!

fannyfoto


/västen

b&j?

funderar på att ta en sväng till den stora staden och köpa en B&j och sen traska upp igen med coldplays låtar i öronen och lägga mig framför tv:n och bara ligga och kolla och slappa, sen har ja ett häftigt projekt och en städning av rummet som ska göras också
bra?
/västen

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CORNELIA ÖSTEN BÄSTIS SÖTIS



GRATTIS GRATTIS GRATTIS. Sweet sixteen. och förlåt:$
Tusen pussar och kramar till en underbar vän, du är guld värd!

/västen.
GRATTA ÖSTEN, cornelia massa, hon förtjänar en bra bra bra bra dag.

copyright på alla bilder







Två provsmak från min och fannys fotning. Bilderna gör sig inte riktigt rättvisa på blogg. men så är livet!
Det är två av ungefär 295190521.
bild 1: foto, fanny. modell: jag
bild 2: foto, jag. modell: fanny

nu ska jag duscha, och ja Afropowern gick både bra och var skitkul! Värt att testa alltså. och sen fotbollsträning som grädde på moset. Efter det blev det räksallad och nu ska ja titta på bEck. Ha en bra söndagskväll - imorgon är det åter till verkligheten. P&K.

/Västen

afropower och fotboll!

Har inte orkat blogga men nu ska jag allt ta tummen ur röven och göra det. Helgen har varit bra. I fredags var fanny här och vi fotade en massa massa grymma bilder och myste! Igår så tittade jag på melodifestivalen med familjen och sen Australia. Emd vad bäst tycker jag, vad tycker ni?
Australia var grym, även fast jag sov i slutet. Men riktigt bra och lång film!
Idag är det Afropowerdance och Fotbollsträning som gäller och jag har ingen aning om hur detta kommer att gå. Haha!
Men men, det ska bli kul och jag lär vara död ikväll för ja ska träna fyra timmar samtidigt, phu.


barfota ska man va.

/västen

TRÄNA

Åhåååå, så var det träning igen och jag gillar det! Dock med mindre folk idag och en hel del springades. "idioten" med däck över hela planen. Jaja, nu efteråt är det skönt iallafall! Imorgon blir det träning i simhallen med laget, på söndag blir det Afropowerdance (hjälp!) två timmar och sen direkt efter två timmars fotbollsträning. I like it.

På lördag ska jag och Sandra hinna med en fotosession som förhoppningsvis kommer att bli grym. Sen blir det mys och melodifestival med familjen men innan dess - dusch och franskaplugg!
(google.se)

/västen, rebecka

barnvakt och franska och beyond retro

Hej!
Idag har jag ringt runt massa sommarjobb i Västervik och kanske har några på G, så det är bra! Umgås med Cornelia skulle ju vara toppen (hon den lilla ska förresten till Sälen inatt, avundssjuk) och påtal om jobb hade en i Ulricehamn hört av  sig till mammas kompis om barnvakt. Mammas kompis sa att jag var det ibland och så ringde jag dit för ca. 10 minuter sedan. Hon behövde hjälp ikväll så om en timme ska jag sitta barnvakt! Kul med lite extrajobb iallafall! :)

Nää, franskaprov är ingen höjdare. och förresten läste att BEYOND RETRO SKA KOMMA TILL GBG!!!!! fattar ni!!! Hur bra som helst, överlycklig! wiiiiee

/västen

melonsmak och veronica maggio






.. Vadå melonsmak? Har ni någonsin känt smaken av melon när ni ätit en? Det kom jag på häromdagen när min kompis och jag var på Europris och hon köpte ett melonläppglans. "åh becka, detta luktar melon, åh så gott!"
Vadå luktar melon? Luktar melon? Men när jag luktade så kopplade jag det direkt till meloner. det måste vara de dära superduperapgoda melongodisarna som gör att man tror att det är melonsmak/lukt. Det är väldigt väldigt konstigt.

Veronica maggio sjunger högt sin "17 år" ur mina högtalare och jag ska snart åka iväg och träna, utomhus igen. -.-

P&K / Västen

sista söndagen...

Jahapp. Så var detta sportlovet över säger jag medans jag funderar på att cornelia precis har fått lov. Ja, vissa har det bra! Näärå.
jag sitter hos min söta vän Evelina Åberg med Elin och tittar på film. Fast jag har redan sett filmen i skolan upptäckte jag och då somnade jag - ingen bra film. Haha. 
Jag ska träna fotboll senare i eftermiddag och efter det plugga på Franska. Vi ska ha nationella i Franska. Jag förstår inte vad skolan håller på med. Biologi/kemi eller Fysik och Franska. Det är ju helt sjukt...

Jaja. Nu ska jag fortsätta titta på filmen med mina fina vänner. Puss o adjö. /västen

HAPPY VALENTINE!

pimp myspace

(Glad alla hjärtans dag. För exakt ett år sedan firade jag
tillsammans med någon. Men vet ni? Det funkar lika
bra utan. Tror jag, halva dagen har knappt passerat och
jag mår bra. Ikväll ska jag vara med mina vänner och det
är superbra. För, om man inte har någon flick/pojkvän
att fira med tycker jag att man ska fira med sina vänner.
Iaf jag. Så, tusen hjärtekramar till er alla.)
/västen

GRATTIS PLUTT!


Grattis evelina på din 15 års-dag!! Snart växer du ikapp mig.. Hm..
Jaja, byxmyndig och straffmyndig. i love you!
/rebuck

Cornelia, Östen

Hej! Jag vet att jag inte bloggat på länge, pga att vi ska byta internet och då stänger dom av i några dagar! Nu sitter jag i allafall i skolan med en bärbar och ska snart ha träning på ett gym (med klassen). .. jag vill till värmen! Två i släkten ska till Thailand imorgon, dom beställde en sistaminuten resa i går när jag var där.. så underbart! =)

Aja, jag ska ju till Sälen, även ifall jag hellre lockas till 30 + än - 30.

/Bloggar hos Lisa sen! Östen


Fredag den 13:e

  När jag tittade på fakta på Wikipedia om Fredagen den 13:e hittade jag bara den dära filmen. Men så sen lite klurigt hittade jag fakta på Wikipedia om Fredagen den 13:e. Varför är det en otursdag? Endel grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet, säger endel. Endel tor att det kan ha varit att det baseras p åatt det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på Långfredagen. + Att Jesus dog på en Fredag.
Nog om Jesus, Just numret 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Men det är många som är rädda för talet 13. Att det är otur och allt sånt. Är ni det?
Jag är inte så värst vidskeplig av mig utan jag brukar ha nummer 13 när jag spelar fotboll. Och för det mesta, går det bra. Inga brutna ben här inte (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!!)

Nä, ikväll blir det fest för att fira Emilia som fyller sweet sixteen, just idag. Congrats.

Nu blir det att luncha på stan, själv eller med Sandra. Eller med Emelie.

Pusss (och buuuhuuu, bli inte rädda om det är någon läskig varelse just bakom er nu!) eller nåt.



Förresten: Fobin för Fredagen den 13:e kallas för Paraskavedekatriafobi. Så ni alla som är det där ute, träna på att säga det.. ...

(fakta, wikipedia) /Västen


Té i sahara



Skor Hm, Jeansleggins Ginatricot. Linne åhlens. systers kavaj, vet inte.
Jag vill skriva något poetiskt, något som får hela världen att stanna upp för en sekund eller
två för att läsa just min text. Men det enda jag får ur mig är två meningslösa bilder på
iofs mina ursnygga skor o byxor (haha) och en liten löjlig text om var det inhandlades. Som
om någon skulle vilja veta det? Nej jag vet inte.. Men jag är så kass på att skriva bra texter
om allt som är dåligt eller bra. Cornelia, som får mig att tänka till och ger mig idéer har inget
internet. Så ni får nöja er med meningslösa inlägg från just mig;
rebecka/västen

algutstorp zong

nu sitter jag i soffan ihopklämd emellan mina två söta vänner evelina (som trodde sig ha träffat Per Gessle, men oj, hon hade nog bara varit på hans muséeum..) och freyja (som är coolast, eller hon tror det iaf.)
Vi hade en riktigt rolig gårdag som innehöll bl.a pannkakstårtsbakning och ätning. Bastu med rullning i snö. Presentöppning. Narnia (?). Prat i husvagn. Skratt i husvagn.

Typ så.
Men roligt var det! Nu ska vi ta tummen ur röven och hitta på något innan jag får spader och freyja hostar ihjäl sig...


" du tycker att hon är ful va?"
" Det skålar vi på!"

/
Västen.


i can't do it alone



En fotbollsträning och en rebecka var nöjd. Riktigt nöjd. Svetten rann och hon älskade det. Nu lyssnar hon på Chicago the musical och kan inte få nog. Samtidigt beundrar hon sin söta syster som hon fotade tidigare idag och tycker också att hennes blogg är värd att ta en titt in till: emeliehannakarolina.blogspot.se..








/västen, hon med den konstiga koslicken i håret.

träning på g!


Dags för fotbollsträning - utomhus! Jag vet vad ni tänker, kallt snö kallt snö. jo, så tänker jag med. Vi tränar
på grus - fys! Det är sjukt jobbigt nu men i vår lönar det sig! Så.. Ska bara göra iordning varm saft sen åker
jag ut och tränar två timmar fotboll.. P&K!
/västen

dåligt kollage. Jag orkade inte fixa och trixa. här är ett par av shortsen. mina snöbrallor får ni se någon annan dag. nu ska jag sova, godnatt! /VÄSTEN


snötvättat och scones

Första dagen på lovet har tillbringats i Borås. all by my self. Skönt faktiskt! träffade dock på söta maja på bussen men vi sprang in i två olika affärer!
Fick med mig ett par snötvättade leggins/jeans, dösnygga och kommer nog användas flitigt i vår/sommar. och födelsedagspresent till Evelina!

Mamma bakar scones och jag är hungrig. Har inget planerat idag och det är skönt. Scones och Grey's anatomy. Min bästa syster har köpt alla säsonger nu så den sista säsongen (4:an?) ska vi nog kolla på sen.

ska nog även hinna med att göra sönder två par bralls till shorts, ni får se sen!

/Västen

in the summertime

Övergången till Vår ifrån Vintern tycker jag inte om. När det blir slaskigt av all snö som nu inte är vit längre utan grå. När man har tröttnat på vintern och vill kunna gå i fina klänningar och kjolar. Eller en tröja till skolan istället för en tjock vinterjacka och fem tusen olika halsdukar osv. när man för en gång skulle kan ha sina älskade vita converse utan att komma hem med en hel och en halv blöt strumpa och inte vita converse utan gråa.
Så om sommaren skulle vara så vänlig att komma nu så gör det mig ingenting.


från vänster: Jag, Andrea, (bakom oss) Anton, Sen emelie (syster) sen robert.
Här är jag och mina vänner in action i Torpaspelen. Detta året spelade vi Katarina och i denna scenen ska jag Emelie och Robert och anton binda Novisen messalina. Detta var år 2006. Den 28 februari börjar vi att repa till årets pjäs som heter "systrar" mer info:www.torpaslottsteater.se..

lov

Haloo allesammans.
har inte bloggat på ett tag för jag har varit på landet. hos mormor och morfar och bara tagit det lugnt och myst. Tagit lite kort har jag gjort också.. spännande. jag är så himla sugen på att fotografera människor men det är typ 0 i min närhet som vill vara med. Jaja, imorgon blir det kanske Evelina och borås? Sen onsdag till torsdag fira Evelina Andersson, 15 år. Herregud!
Men innan dess, Fotbollsmatch. (Eller träningsmatch :))

Uppdaterar sen om jag har ork. PUSS OCH ALLA SOM HAR LOV SOM JA, Ha ett superduperlov!

/västen

Cirkus fyra månader kvar

Ge mig sol, bad, Becka, Malmö, Malta, semester SOMMARLOV nu.


Skolavslutning 08
















Östen, Cornelia

Snowboard blir det

Just det ja, näst nästa vecka har vi sportlov och då ska jag åka på en weekend till Sälen för att åka skidor med gamla barndomskompisar samt familjerna! Det ska bli skönt att komma bort en sväng. Jag har bestämt mig för att lära mig åka snowboard, hur det nu går ...



Jag får räkna med många blåmärken! /Cornelia

Dunder snygg

Har gått och klämt på denna länge nu, och idag kom jag på att jag snart fyller år och kan önska mig den!

LG KU990 Baby pink   


23 februari, dagen vi börjar skolan efter sportlovet /Östen

nationella prov fanny lager 157

nationella proven uppsats gick sådär. Valde en novell och renskrivningen gick på 8 sidor. Rätt bra ändå. Imorgon är det
lov! Hur skönt? Idag åkte jag och Fanny hem till henne och sen till Lager 157. Lager 157 är en affär för er som inte vet det som ligger i Gällstad, utanför Ulricehamn. märkeskläder för halva priset. rätt bra.
Där letade ja och fanny jeans som vi senare ska förstöra. moha! härlig känsla. Jag köpte två par jeans som ska bli dösnygga shorts som jag ska bära flitigt i sommar. Nu ska jag äta. Puss!


/VÄSTEN

Utlandsresa

Vill ni veta en undebrar sak? Min älskade mamma och jag ska åka till Malta veckan innan skolavslutningen, utan familjen, bara vi två. Anledningen är att hon är klar efter fyra års studerande till operationssköterska och jag går ut grundskolan. Plus att vi har alltid velat det och nu har vi en "anledning" att göra det också. Jag kommer hem på onsdagsnatten så på torsdagen går jag till skolan då det är middag och allt det roliga.


/Östen

Torsdags update

Hej! Jag kom nyss hem från skolan, två prov avklarade idag! Så otroligt skönt, jag valde att skriva om "När mörkret faller", en krönika. Skrev cirka 8 sidor och jag är nöjd över allt jag skrev. Det är väldigt sällan jag är nöjd efter ett prov eftersom jag är relativt långsam när jag är noggrann. Idag var jag klar kvart över tio så då började jag göra annat. Våra gulliga lärare gav oss mariekex oxh saft under tiden, så otroligt snälla!

Hur gick det för er? Nästa vecka ska vi ha hörförståelse, men jag tycker det är det lättaste av allt. Aja, jag får se hur det går!

Imorgon har vi studiedag, då ska jag sova ut länge, äta god frukost och bara slappa. Dagen ska jag tillbringa med Lisa, vi tänkte dra en tur till ishallen... om vi har lust så att säga :) Nej nu måste jag gå, det ringer någon på dörren.

Ps. Jag längtar otrolig mycket till sommarlovet, inte själva sommarlovet, eller jo det med men speciellt skolavlsutningen. Den dagen är jag lyckligast på hela året, jag har mina betyg i handen och förhoppningsvis kommit in på den linjen jag önskat samt har hela sommarlovet framför mig. Mitt sommarlov kommer bestå av mycket jobb nere i Malmö hos pappa. Berättar när jag vet vart. Ds.

/ Östen

västen

Åkte ju som sagt till skolan vid tjugo i 12. Hade Fysik lektion med vikare. Ingen nytta.
Sen Matte lektion med vikare. Ingen nytta.
Sen fick vi besked, inställd Idrott.
Värt! Värt!

Jaja. Men vi hade iallafall kul i skolan de ynka minutrarna vi var där.
Nu ska jag nog göra varm blåbärssoppa. mm, låter gott. Sen kanske det blir Gällstad en snabbis.

huugs, rebecka

Hello

Bambi på hal is är ute igen. Om tio minuter ska jag åka till ishallen för träning i en och en halv timme. Jag har fixat utrustning och allt så det är bara att köra på! Vi hade håltimma idag, vår lärare var sjuk. Så jag åkte hem hit och pluggade och såg på tv. Imorse var vi på brandstationen och fick lära oss om civilförsvar. VI gick tipspromenad och vid vissa frågor fick vi dricka vatten eller äta morötter, haha. Jag fick reda på att om man skulle råka få i sig etanol, eller någon i sin närhet ska man ge personen mjölk eftersom det är basiskt. Man ska absolut inte låta personen kräkas upp det som jag trodde, då kan man få någon kemisk lunginflammation. Han sa att det är mycket bättre ifall det stannar kvar i magen. Kom ihåg det nu!

Vad fick jag mer veta? Jo att det krävs 72 muskler för att se sur ut medan det behöv 14 för att se glad ut. Vad väljer du? =)
Lite annat smått och gott också ,men man kommer ju alltid ihåg det roligaste och det som man måste kunna i nödfall.
Någon av er som har ett överfallslarm? Om inte, skaffa er ett och häng på nyckeln. Det är bara att dra i snöret ifall något skulle hända. Dom är små och smidiga, mamma köpte två stycken i våras, så det sitter en där nu!

Om det skulle hända något någongång så ångrar ni er varför ni inte hade med er ett i fickan.

Fotbollslarm


Heart Överfallslarm

Cooper Överfallslarm

Det finns masa olika figur och former, men jag har ett liknande det understa. Alla finns på http://www.feelsafe.nu/.  


Kram och adjöss /Östen

att ha i sommar

en jumpsuit
ett par slitna jeansshorts
hatt


Vet någon var jag hittar en snygg jumpsuit som inte är alltför dyr? Jag måste ha det. det är apsnyggt.
rebecka, västen

198 dagar

kan inte sluta lyssna på Postcards from far away - coldplay.
min kompis anton sa till mig igår att sätta den på repeat och lyssna och att min dag skulle bli räddad.
om den är räddad. Den är sjuk

198 dagar tills jag och Cornelia står på Stockholms stadion och tittar på Coldplay. Det lär bli ett minne för alltid och jag kan knappt vänta.

Västen, rebecka

nä ja ä int bitter

Trött på skolan, inte skoltrött nej nej.
men trött på att ha blivit frisk, gått upp halv 7 åkt till skolan och suttit och väntat utanför bildsalen med klassen medans alla pratade om klassresan och fick reda på att det var inställt. Tack. tack. det kunde de inte kläckt ur sig typ en dag innan?
Så. Jag är iallafall hemma nu och börjar igen tjugo i 12. Rätt härligt.
/Västen

JAG VILL HA SOMMAR!

Bästa vänner är vänner som vet allt om en men fortfarande tycker om en.



Västen, Rebecka

just like any other rainy day.

Sjuk idag igen men denna dagen har jag inte sett på tre filmer. jag har inte gjort någonting. Konstigt nog. lagat mat, suttit vid datorn, tittat på tv, läst. Nu sitter jag och pratar med min syster och tittar på One three hill samtidigt som ja skriver detta. men hey, jag är ju tjej.
Twilight var bra med tanke på att ja sov mig igenom halva. Men ska nog se resten idag. För den var bra. Fast inte så himla bra som ja trodde att den skulle vara. Så lite besviken blev ja.

Nu: titta klart på oth.
Sen: äta
20.00 : top model
Sen: SOVA

Nästa vecka har jag ju lov! Det slog mig precis nu. Satan i gatan vad skönt. vad ska jag göra på lovet? SOVA TRÄFFA KOMPISAR SOVA TRÄFFA KOMPISAR SOVA TRÄFFA KOMPISAR ÄTA. (Sånt som man brukar göra, right?)
jag kan inte åka till viken, för cornelia har ju lov vecka 8. Så blir det med det. Nu är jag himla sugen på att fota.

förresten hatar jag när cornelia lägger ut två år gamla bilder. Det är inte kul, inte kul.

rebecka, västen

Hej alla bloggers

Vad har ni för er? Jag har en liten störig lillasyter berdvid mig som sitter och kollar på hur snabbt (?) jag skriver. Idag hade vi nationella prov, jag tyckte det var ganska svårt. Svårare än vad jag trodde. Men jag hoppas på ett vg, vår lärare sänker inte oss ifall vi skulle få G men har ett MVG så det känns bra. Ikväll ska jag träna mellan 18 och 20, sedan TOP MODEL och lite plugg.

Mer har inte jag att säga. Ha en bra dag/ Östen


Sicka gullungar ...


SNÖ

Idag har jag varit sjuk. Fast det visste jag nästan igår när jag mådde som jag mådde. Har sett på två filmer idag med. Ungefär det jag hunnit med. Benjamin Buttons otroliga liv. En väldigt lång film fast väldigt bra! Och tre systrar och en mamma. Den var helt ok! Nu ikv ska jag även hinna med Twilight.

Har läst och hört om snöovädret i London. Det värsta snöovädret på decennier skriver de. Fast det var nog inte så mycket snö. Men de är ju inte vana vid det så. Skolor och tunnelbanor och bussar och allt hade fått stänga igen. Jag som var där förra veckan. Tänk om vi var där denna veckan. Då hade hela min shoppingdag varit förlorad! Haha. Flyg och allt har visst fått stänga ner. Stackars londonbor. Förra veckan var det vår där, jag lovar. Massa plusgrader och fåglar som kvittrade, folk som sprang runt i t-shirt och shorts. Vädret kan ändras snabbt, bara det inte kommer hit för jag vill ha sommar, eller vår.

  vs   
bild tagen av mig för en vecka sen.                     bild tagen av aftonbladet idag. (?)

/VÄSTEN

Är det bara jag som inte har tittat på twilight? Jag måste nog vara den enda och den enda som inte har sett den. Jag är nästan säker på det.

Så nu snart. Snart måste jag alltså se den. Det här är inte okej. Fast nu har jag sååhäääääääär höga förväntningar också. Att den ska vara sådär absolut verkligen dunder shit ja måste se den 100 gånger bra. Annars blir jag besviken. Så mycket som så många människor pratar bra om den så. Så efter att ha firat Emelie lite och tittat på fotbollsträningenm (ja, min hals. igen. det går knappt att andas, ja svär.) Så ska jag nog titta på denna film.

och upp till bevis senare alltså, om jag blev nöjd eller inte!



/västen, rebecka

Himlen är oskyldigt blå

Hej! Solen skiner ute och det känns att det är på väg att bli vår, jag längtar (vem gör inte?).

Igår när jag var hos Lisa lyssnade vi två låtar, Himlen är oskyldigt blå och you had time! Båda är så otroligt bra, det går inte att beskriva. Lovisa ska sjunga någon av dem på skolavslutningen, jag älskar himlen är oskyldigt blå. När jag lyssnar på den så ryser jag, minnen itllsammans med klassen kommer upp och tanken på att vi ska delas finns inte. Jag älskar min klass, det finns alla personligheter men ändå är vi så tighta.. Lovisa gillar också den låten väldigt mycket, när hon sjunger den tror jag jag kommer börja gråta. :) Lyssna här --> http://se.youtube.com/watch?v=lmraSecyJ8U Jag ryser när jag hör den. Med tanken på hur han mådde under sitt liv så är det svårt att tro att han mådde dåligt när han skrev sina låtar, dom är så bra. Han begick självmord, hoppade framför ett tåg. Under en tid i sitt liv blev han anklagad för att mördat Olof Palme, om man redan mådde dåligt och blev anklagad för ett mord, ja.. ni förstår nog själva.
Den andra låten är den här --> http://se.youtube.com/watch?v=3tDXjyTBKs8 också otroligt bra!!

Dagen består av plugg, mycket! I eftermiddag ska jag och Lovisa till TR för att gå på cykel mix i en timma. Jobbigt, men skönt efter!

/Kram Östen

RSS 2.0