Hej alla bloggare!

Dagen började med god adventsfrukost hemma hos mig. Därefter var jag ute och sprang med Lovisa. 6 km i skogen, riktigt härligt! Jag fortsatte med mitt plugg och sedan fastnade jag framför tv:n. Gissa vilket program? Inget mindre än LIFE OF RYAN på MTV. Jag ÄLSKAR det programmet. Vet inte varför, men hans livsstil, vem vill inte leva som han? Det var maraton, från tolv till fyra. Jag såg alla.

Nu har jag satt upp en till sak på önskelista, nämligen en box med alla avsnitt som han gjort...

Men nu måste jag försöka få igång mitt Polhem arbete. Får försöka vara klar tills sju då det är life of ryan, säsong 2.


ÄLSKA!!!


Kram Östen


One more look

ABBA! Hur bra är de inte på en skala?
Efter att ha lämnat av freyja på stationen efter en halv pizza sitter jag nu här med evelinas godis som hon glömde (förlåt!) och lyssnar på abba låtar..
De är riktigt grymma, abba. Hur kan man få så många låtar att bli såna hitar? Såg på Mamma mia igår och t.o.m de som sa att de inte gillade mamma mia (fast aldrig sett den! :o) gillade nog den. Jag nämner inga namn ;)



Den här bilden var förresten i bt häromdagen, borås tidning. De gjorde en intervju med oss om sms. Jag ser otroligt bred ut, och jag lovar. Jag är inte så bred!

:

Rebecka Nilsson, som bor i Ulricehamn och går på Stenbock, till skillnad från de andra som går på Tranängsskolan, känner dock inte igen sig i beskrivningen.

– På min skola tar lärarna telefonen med en gång om man har den på lektionen. Sedan får man hämta den hos rektorn när dagen är slut.

De andra i sällskapet ryggar tillbaka i soffan och tittar storögt på sin kompis.

 

Lät inte det ooootrolitg bra? :)

 


Jag älskar mina vänner!


jag älskar er!

Förlåt förlåt för att jag har varit hemskt dålig på att blogga! usch för mig.. men helgen har varit suverän med mina godingar. I fredags var jag med Sofie, syster och elin. elin sov även här. Sen på lördagen kom frittus och senare kom anton, carl, sofie, kajsa och min syster och evelina. Vi tittade på film och hade det allmänt mysigt.
Som min kära vän freyja som står jämte mig redan har skrivit på hennes bdb, så fick vi lära oss att anton kommer att få 600 julklappar i jul och är apbra på att läsa på läppar. och att carl gillar en 60 årig -tant. Inte sant?

Jaja, nu har alla lämnat mig och freyja för att åka till Göteborg och så får VI städa. Hur schysst är det?

Jaja, ( i förra blogginlägget sa anton vad jag skulle skriva. därav väldigtväldigt konstigt)


VÄSTEN

västen

hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.
hej.


Jag heter becka och har sjukt dålig humor. Jag menar, lägga clowner i folks rum är såååååååååååååå jävla tråkigt, men det är sånt jag håller på med det är min hobby, jävligt töntigt men sant. Sen är jag iofs jävlig töntig men.



rebecka.

proppmätt

Jag kom nyss hem från Acapulko (pizzeria) med min bror och hans kompis. Jag åt någon pizza som var hälften inbakad och hälften vanlig, med kyckling i ena och kebab i andra. Men den inbakade med kyckling smakade inte alls gott... vi satt där ett bra tag, Olivia om också dit med sin kompis, men dom skulle bara hämta pizzan. Vi bestämde att vi ska ses nästa helg, frågan är bara när båda kan.

Men nu i allafall ska jag leta efter mer fakta om Polhems mekaniska alfabet! Puss och adjö



Inte riktigt så här såg den ut, men halva i allafall


Östen

Jag saknar dig västen


Cornelia och Rebecka.

Segaste lördagen på länge

Jag är trött, har ont i huvudet och känner mig sjukt seg...jag ligger i sängen och smsar med klara och cornelia som är i stlm och ska gå på horse show! JAG vill också dit! Men för att shoppa..

Aja, än så länge får jag nöja mig med Västervik. Tyckte ni det var bra att Johan åkte ut igår? Det tyckte jag, men herregud hon tjejen som fick komma upp på scenen, helt galen. Och när han sjöng för henne, hon bara skrek och kompisen försökte stoppa henne. Haha, pinsamt för henne när hon får se sig själv på tv:n. Men å andra sidan, hur skulle ni bli om ni, helt oförväntat blev uppbjudna på scenen för att ens idol sjöng för dig. Jag skulle nog också bli galen!

Nej nu, vet jag inte vad jag ska göra. Men bort från datan ett tag.

Östen! Rebecka vart håller du hus egentligen?

Nu är det helg!

Fredag eftermidag nu! Det är efterlängtat, veckorna går så fort nu för tiden. När man var liten kändes det som en evighet, jag kommer ihåg att jag inte ens hade koll på vilken dag det var ibland. På morgonen när man vaknade brukade mamma säga "idag är det fredag gumman", jag brukade svara "va? Jag trodde det var tisdag". Skönt att vakna upp och få reda på det! =) Men nu.. nu har jag stenkoll.

Jag kom nyss hem från staden, jag gick in på Arnolds och hittade ett par bruna läderstövlar hur snygga som helst! Dom ska jag visa sen! Nu äter jag några frön som smakar som fågelfrön, jag undrar om det inte är det?

Nej nu ska jag till Olivia, hade bra! Jag bloggar när jag kommer hem.

Puss Östen


Sjuklingar hela bunten tycker jag

Har ni tänkt på att alla är sjuka nu? Det kan väl inte ha undgått ngn? Jag har haft ont i halsen till och från och flera i klassen är sjuka.. Jag börjar bli torr och slicka mig (?) om läpparna, det brukar vara ett tecken på att en förkylning är på väg, i allfall för mig! Imorgon tror jag att vi kommer få ett oförberett prov i fysik! Så vad har jag för val denna resten av dagen? Inget. Jag vill altid vara förberedd på saker och ting, och nu är ju det samtidigt snart dax för betyg. Lika bra att visa vad man gå för.

Nej nu säger Lisa att jag ska sluta blogga! :)  

Östen

Hej lillördag

Onsdag idag som sagt! Jag slutade runt 14 och sedan blev det hem och plugga.. jag vet inte vad som har hänt med mig men nu när jag pluggar hemma kan jag inte koncentrera mig ordentligt.. jag tror jag måste inskaffa speciella tider varje dag som jag bestämmer mig att bara plugga, inget sms:ande (becka haha), telefon eller data. Man kommer knappt någonstans alls och nu sitter jag här, klockan är 18 och jag har knappt gjort någonting idag. Jag kunde gjort massa andra roliga saker istället, sånt stör jag mig på!! Gör ni?

Om en timma ska jag på Afro Power Dance! Det har jag aldrig varit på så jag för se hur det går med mina höftvickningar!! =)

Cornelia, Östen


so what?

So what dunkar högt inne i datasalen i stenbocksskolan i ulricehamn och framför sitter en nervös rebecka
som snart ska göra matteprov.
 jag har ångest!
Nå,
volymen = basytan gånger höjden.
JAG KOMMER INTE KLARA DET!
och, area = sida gånger sida
KOMMER JAG KOMMA IHÅG DETTA SEN?
och, begränsningsarea = alla sidor gånger alla?
Vi får se hur detta går.

Just nu har vi Engelska och gör egna redovisningar. Jag ska ha om Torpaslottsteater, det gillar jag!


wish me luck!

VÄSTEN


hamlet

Hamlet:
Nej men sluta Ofelia, sluta med svamlet
här står jag kvalfylld som en ko utan häst...

Ofelia:
Ja jag är lycklig min käre prins Hamlet
snart är jag fri från ett liv fyllt av pest

Fri från det kaos som du skapar
när du far runt här och gapar
Det skall jag snart slippa höra

Hamlet:
Vad skall du göra?

Ofelia:
Jo käre prins, kan du tänka dig
jag skall till floden och dränka mig

 

Det är min favoritdel ur en pjäs som heter Himla hamlet. Eller pjäs och pjäs. Galenskaparna har gjort den och jag, jag älskar den. Otroligt rolig!'

Tryck på bilden så får du se på det.

Jag är som några kanske vet en väldig teaterapa, likaså min syster. Jag har hållt på med teater i

8, snart 9 år. Och idag var jag på programinformation, estet - teater. Där ska jag gå säger jag bara.

Punkt!

 

 

Nu ska jag sova, sen imorgon blir det sovmorgon, men inte för mig. För jag sparar allt plugg till sist så jag får

plugga imorgon bitti.

 

VÄSTEN

 

 


Becka..jag saknar dig, mer än vad du tror!

Vadå Becka utnyttjar er? Men tryck, för hennes skull.. vem vill inte ha ett presentkort?

Nu sitter jag och kollar runt till på youtube, har ni hört den här? http://www.youtube.com/watch?v=6ITyeqOxnck BEYONCES syster! Dock så tycker inte jag hon är lika bra som hennes syster, bra men inte WOW.

Jag kan i allafall refrängen nu.. babebbbbbbaby jag undrar varför jag aldrig hört henne förut? Någon som har det?

Kram Östen


hjälp mig

http://www.gratismode.se/?c=16629
- Tryck ovanför!

Bli medlem på Gratismode! Tryck på länken så tjänar jag på det. Eller du hjälper mig.
Man kan vinna presentkort (eller samla ihop poäng till presentkort)
Så varför inte tjäna ihop till Julklapp eller vad som helst? Perfekt!

tryck på länken och hjälp mig.

puss, västen

Godmorgon

Jag läste nyss att snön troligtvis kommer försvinna om några dagar! Nu skulle jag vilja bo uppe i Norrland, inte här nere på östkusten. Aja, får väl se till att njuta under den tiden som snön finns!

Idag har jag studiedag som sagt, jag har nyss ätit havregrynsgröt med socker på och macka med leverpastej och smörgåsgurka! MUMS... Nu håller jag på att skriva vad jag ska hinna med för något idag! Plugg, köpa nya underkläder, träning m.m. Jag skriver allt jag ska göra här så blir det roligare att göra det!

KEMI [ ]
BIOLOGI [ ]

SVENSKA [ ]
SO [ ]
TK [ ]
Gå på stan [ ]
Träning [ ]
Träffa Lovisa
Fixa premunation på ELLE [ ]


Jag älskar snö

Nu har vi i Västervik också fått snö! Det har snöat nästan hela dagen idag! Jag kom ganska nyss in från pulkabacken med min 9 åriga lillasyster. Jag har inte åkt pulka på över 2 år så hon tyckte det var dags, jag med för den delen!
Alltid lika skönt med lite friskt uft och gul snö, haha =)

I helgen bakade mamma lussebullar och pepparkakor som jag sitter och mumsar på nu. Imorgon har vi studiedag, som ska användas till just studier. På kvällen blir det häng med Lovisa och sedan corecirkel..


Okej, så här mycket snö har vi inte! Men tillräckligt för att åka pulka.
När jag ser bilden tänker jag på alla minnen från Sälen man har fått under åren. I år blir det Lindvallen (hoppas jag), men troligtvis inte förrän i påsk, men det är bara bra eftersom det inte är lika mycket folk då.

Kram Östen

HATA internet som inte funkar

Jag stör mig så extremt mycket på vårt internet hemma, igår kväll skrev jag ett inlägg och precis när jag klickat på spara och publicera så står det sidan kan inte visas, och allt var raderat!

Jag kom nyss hem från e-valet, vi hade styrka och lite annat småt och gott. Mina benhinnor mår nog inte särskilt bra, idag märkte jag att det är små bruna blåmärken lite överallt runt inflammation och fyra stycken redigt stora! Jag undrar vad som händer, jag vill ju så gärna träna!

I lördags morse smsade min faster mig om jag ville följa med till Norrköping för en shoppingdag och visst ville jag det! Men dock så hittade jag bara en jacka från VILA 799 kr! Jag ska visa den så snart som möjligt :)
I går gjorde jag ingenting, gick i pyamas till 14 och sedan såg jag på Arn - vid vägens slut och ensam mamma söker, var avundsjuk på min pappa som lyfte från Köpenhamn precis vid första reklamen i ensammammasöker. Jag varken pluggade,städade mitt rum eller några andra vettiga saker.

Jag antar att det är sånna här dagar man måste ha för att uppskatta de bättre.

Cornelia, Östen

EN MÅNAD!

Tiden går för fort, idag är det den 24 November, betyder alltså en månad til julafton!
Och om den månaden går lika fort som de förra månaderna är det nog ett nytt år snart också.

Vad önskar jag mig i julklapp? EN SYSTEMKAMERA, ge mig!
Det blir nog inte så, har redan fått en julklapp av min mamma, en londonresa. Ser fram emot den
mycket mycket!

Jaja, nu blir det fortsatt plugg i datorsalen och sen lunch!

men, god jul en månad i förskott då? tiden går för fort för mig



VÄSTEN, hon den blonda ni vet?

S Ö N D A G

Söndagskväll är åter här.

Veckorna går alldeles för fort tycker jag.. Men helgen har varit helt underbart skön, precis en sån
helg jag har längtat efter - att ta det lungt, chilla med kompis på landet.
typ.
jag och Fanny åkte till hennes farmor och farfar ute på landet precis vid sjön. Mysigt, vi tog det lungt, gick
promenader i snön (knarr under fötterna :( ) och skrev och skrev och spelade och spelade piano. Tack för denna helgen fannö. Den har varit perfekt..

har kommit hem för en stund sedan och ätit, tittat på mamma mia och nu snart kommer min vän Sandra så ska vi sätta oss med fysiken, känns som om det behövs. Men först, plugga franska..


(och förlåt för dålig uppdatering. jag är dålig. men ibland är det skönt med en datorfri helg)

V Ä  S T E  N

Fredag kväll laddad med IDOL

Hej! Ledsen för dåligt bloggande nu ett par dagar, för mycket skola och lite fritid som Becka säger. Nu sitter jag hos Lisa med hennes bärbara, vi fick för oss för att plugga. OCH båda hade lust för det, jag är klar med allt jag ville så nu väntar jag på henne. Sedan ska vi se film, jag är väldigt sugen på Grease, får se om hon håller med.

Idag så var vi i simhallen sista lektionen, och jag är nööööööööjd! Jag gjorde volt från ettan (som jag knappt kan fatta, okej jag är gymnast men från ettan har jag aldrig hoppat), jag dök från trean (något som jag heller aldrig gjort och som står på min-göra-innan-jag-dör-lista) och det bästa av allt. Jag lång dök 16 hela jävla meter! Fatta hur nära mina lungor var på att sprängas, haha. Först när jag simmat ca fem meter  tänkte jag att det här kommer aldrig gå och när jag aldrig såg personen som jag skulle dyka till var jag nära på att ge upp. Men i precis det ögonblicket fick jag syn på honom och klarade det! 

Jag är så nöjd med mig själv. Förutom det så skulle vi simma, livrädda en docka och sedan simma med den i 50 meter, man var tvungen att klara under 1.50 min och jag klara på 1.19! Haha, någon där frågare ifall jag var simmare!

Jag djupdök även fyra meter ner under ytan fem gånger, allt var tvunget till att gå snabbt så jag fick bara simma upp och andas några andetag mellan varje. I och med allt detta fick jag MVG i alla övningar vi skulle göra. Tack Gud! :D

Puss nu säger Lisa att jag ska välja pizza, hennes föräldrar ska beställa. Östen

ja, hon den blonda

If i were a boy.. Den låten sätter sig på hjärnan så extreeeeeeeeeeeemt!

Men bra är den, det kan jag inte annat än att säga.

Ja, hur går det här med bloggningen? Nej, det undrar jag också.. Mycket i skolan,
för lite fritid. Ingen bra kombo..

Men nu, ska jag blogga. Klockan är 10.14 på en Fredag. Inte nog att jag har varit sjuk två dagar denna veckan
så har vi studiedag idag.. Två dagar i skolan, härligt.. Denna helgen blir det att åka till alingsås (?) eller utanför,
med fannybus och vi ska mysa och ha det trevligt med godis och film. Det ser jag fram emot.
Söndag blir det läxor med Sandra och fixa blogg..

Nästa helg blir suverän, då kommer mina underbara vänner och vi ska ha det allmänt mysigt till de drar sig vidare
till Götet och jag och Frittus sitter hemma och har det skoj.

Fick ett mail av kajsa fält. Otroligt roligt.. här får ni smakprooov!

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.
11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.
12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de har
svarat.
14) Sjung med på Operan
17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.
19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag vann!" "Tredje gången denna vecka!!!"

Tips att göra för att göra den annars trista vardagen rolig?
Jag tycker det var skoj iallafall..


VÄSTEN, hon det blonda ni vet!







Idag har mina sötingar varit på besök och ni ser vad som blev av det. Fotografering igen, mycket lyckade
bilder. de blev superbra tycker jag, likaså denna eftermiddagen. Det får vi göra om!


Nu blir det Franska plugg och önska mig lycka till. Kanske en uppdatering senare.

VÄSTEN


Bra citat enligt mig

"A room without books is as a body without a soul."

"Att inse att man är okunnig är ett bra steg mot kunskap."

"Livet är en gåta.
Lösningen finns på baksidan."

"Om du vill lära känna vägen framför dig - fråga dem som går åt andra hållet"

"- Mycket få människor lever i dag - de flesta gör förberedelser för att leva i morgon."

"-När du föds gråter du och alla skrattar
Lev ditt liv så att alla gråter och du skrattar när du dör."

Östen

...

Jag är hungrig, magen kurrar för fullt.. mamma lagar mat köket, hoppas den är klar snart! Ett prov avklarat idag i engelska, läsförståelse, svårt tyckte jag det var. Jag får se hur det går! Imorgon bitti blir det hörförståelse.

Nu ska jag plugga om August Strindberg, en tråkig person som bara tyckte synd om sig själv, och som trodde att han alltid hade rätt! Något som jag inte riktigt håller med om. Sedan blir det lite atom- och kärnfysik och det toppas med engelska träning. Ussssch! Jag skulle mycket hellre haft en myskväll med Cornelia & Klara, men det får bli en annan skitdag!

Jag hade sett fram hela dagen att få gå hem, göra choklad och varma mackor. Jo.. nu när jag var hemma och hade bänkat upp mig så kommer både Felicia och Fredde hem tidigare, och mamma skulle börja med maten. Så nu var min "festliga" pluggstund förstörd.

Jag har bloggtorka idag som Becka brukar säga. Ikväll blir det bodyjam som jag verkligen älskar!

Östen

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk, inte sjuk?

Den sjuka tiden börjar lida mot sitt slut, vilken tur.
Igår sov jag nästan hela dagen och det blev inte så mycket bloggande för mig. Jag är ledsen för det, men
när man sover 4 timmar på förmiddagen, 2 timmar vid cirka 4 och sen la mig vid 6 och sov till halv 10 är man
inte riktigt klar i huvudet. Inte jag iallafall. Så frågan var, kommer jag kunna somna när jag ska gå och lägga
mig på riktigt? Nej var svaret. Jag vred och vände på mig men kunde inte sova.
Tillslut var det morgon iallafall och jag hade visst somnat, mådde inte riktigt hundra
så jag stannade hemma och sov till halv 12. Så nu har jag sovit för tre dagar typ..

Jaja, i morses snöade och snöade det, det bara piskades mot rutan. Tillskillnad från nu, nu skiner solen och det ser ut att
vara ganska behagligt ute. (även om jag inte varit ute idag :s)

Jaja, nu blir det fortsatt Franska plugg, jippie!


VÄSTEN, hon den blonda ni vet.

Vår boxtränare

Nu är jag hemma igen från boxpasset, väldigt jobbigt men hur kul som helst! Jag och Lovisa låtsades att vi slog till en viss person som båda hatar, jag ba: låtsas att du slår till ... och hon ba ....precis samtidigt, vi hatar alltså den här personen båda två. Tränaren vi hade har vunnit EM i boxning! Han är väldigt smal och spänstig, men det är ju inte så konstigt. Nu är han tränare för landslaget i boxning.

Det var en dokumentär om Majid för ett tag sedan!

Nej nu måste jag äta upp min macka för att fortsätta med pluggandet och sedan sängen.

Sov gott! Östen

Kort blogginlägg

Hur har er dag varit? Jag sitter mitt uppe i plugget, jag ska försöka bli klar med allt innan åtta eftersom jag ska på box träning då med Lovisa. Det ska bli jättekul! Jag har aldrig boxat förut, inte hon heller så vi får se hur det går. Jag kommer inte hem förrän halv tio så då hoppar jag direkt i säng, imorgon bitti har jag två engelska prov som ska genomföras.. :)

Fy vad det regnar ute, nästan storm! Nu skulle jag vilja ha en jacuzzi som man kan lägga sig i med em ansiktsmask och hårinpackning. Men det får bli i mitt nästa liv för nu ropar Fredde att det är mat, bäst att gå upp, hade bra!


Östen

Östen

Åh!!! Jag är sjukt avundsjukt på min pappa, han ringde nyss och sa att han ska åka till Afrika på måndag! Jag som tittade på massa resor igår, men tyvärr får inte jag följa med! Han ska åka med sin familj i Malmö, buuuh!

-Nej pappa jag är inte alls avundsjuk för att du ska åka till Afrika, Kap Verde, sol, bad och bara höra vågorna susa.

Sal
Sal

Sal

Sal

Vad ska man skriva här då?

Krya på dig Becka! :D Jag önskar att jag var sjuk den här veckan, bara ligga hemma och slappa framför tv:n. Men det skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk nästa vecka då jag verkligen inte vill vara sjuk eftersom vi ska på klassresa. Eller klassresa och klassresa. Vi ska sitta i en buss i två timmar till Kalmar för att se på någon teater om någon gud. Låter inte särskilt intressant men efter teatern ska vi gå på någon danskurs, hiphop och sånt!

Jag slutade nyss skolan, vi hade E-val sista lektion och jag fick va med Joel, Adam och Jakob. Joel började med att göra fel när han skulle koka spagettin (hur man nu kan göra fel på det), sedan när han skulle steka köttfärsen så tog han i typ 100 g margarin, alldeles för mycket.. när han hade lyckats göra bort sig två gånger höll han i hur mycket chili peppar som helst! Det bränner fortfarande i min mun. Jao ni förstår ju då om alla hatade han..haha. När vi skulle diska så sa vi till han att du diskar eftersom du förstörde all mat, men nej, det skulle han  självklart inte "jag diskade förra gången" försökte han med, tillslut så fick jag diska och han torka! Kul hade vi i allafall, så kul att läraren blev tok röd i ansiktet. Haha, men henne har jag inte i vanliga fall, så jag behövde inte tänka på betyget utan skrattade mest hela timmen.

Nu sitter jag med ett lass skolböcker bredvid mig som bara väntar på att öppnas, det är väll bara att sätta igång så att man blir klart med det. Bloggar så fort jag behöver ha en paus, som troligtvis blir ganska snart.

Östen

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk



sjuk idag. dagen börjar med feber och halsont och fortsätter med att jag
går hem, sover och tittar på Eva och Adam. Längesedan jag såg den och jag
tycker verkligen om den, supermysigggggggg!

Jaja, nu ska jag fortsätta att titta på film och bara krya på mig!

HA detbra
VÄSTEN

Tillbaka spolning till fredag, tack

Jag håller med Becka, kan man inte spola tillbaka helgen? Jag har ingenting att se fram emot denna vecka :( Imorgon har jag två inlämningsuppgifter som ska in, på tisdag och onsdag eng. nationella prov och sedan ska mitt kära Ryssland arbete in tillsammans med svenska och engelska bokrecensioner. Lärarna tar kål på oss ungdomar.

Jaja, sluttjatat med sånt! Idag har jag bowlat tillsammans med fredde och felicia, men dock så vann jag inte!
Efter det blev det att gå ut och gå en sväng till tokio hotel, hilf mir fliegen och reden. <3.

När jag gick där bland de nakna träden i regnet slog det mig en tanke. Varför blir jag aldrig nöjd? Jag känner aldrig att jag presterat tillräckligt bra, det är väldigt sällan som jag tar åt mig komplimanger från folk. När jag har tävlat och vunnit både friidrottstävingar och gympatävlingar så tänker jag inte på hur duktig jag varit. Snarare vad jag gjorde för fel och vad som jag kunde gjort bättre. Även fast jag gav allt jag hade just då. Jag har aldrig tänkt, wow vad duktig jag är.

Kvällen har använts till att söka på massa sista-minuten-resor, jag vill bort, långt bort från regnet,kylan och skolan.

Östen

lördagskväll, kom är du snäll



Jag och mina vänner gillar att ta, och medverka på kort. som ni kanske inte har missat?
Sitter här en mörk söndagskväll som vanligen inte brukar se så ljus ut. Men idag, den 16
November 2008 sitter jag här med min kära vän Fanny! Hon gör mig på glatt humör vill jag
lova.
Nu ropas det kaksmet och kaka och ensam mamma söker.

VÄSTEN

give into me




1.  Evelina, Freyja och Jag fotograferades av söta Emma-kaisa.
2. Emma-kaisa, vackra människa!
3. Freyjutts och jag.

Helgen har varit superbra. Fredags - sandra. Lördag - en show (typ välgörenhetsgala, make a difference. Alla pengar går till barncancerfonden) Min syster sjöng, tyvärr fick jag inte lägga upp bild. Efter showen åkte jag Emma-kaisa och freyutts och evelina hem till mig och åt glass, spelade spel, pratade och började senare ta kort till klockan 02.00...
Kul var det iallafall och tack för denna helgen som inte är slut än, För snart kommer fanny. Men först, en dusch!

VÄSTEN

Snygga klänningar jag skulle ta på mig


Underbar klänning från http://www.nelly.com/, perfekt nyårsklänning



Riktigt söt, eller hur? Också från Nelly... den skulle jag vilja ha på julafton!

/ Östen

Lycka är livet

Godmorgon alla morgonpigga. Jag vaknade ganska tidigt idag, halv nio och sedan dess har jag pluggat... och nästan städat klart mitt rum! :D

Idag ska jag fortsätta med mitt ny målade rum, göra klart det sista och sätta upp min spegel och min nya fina sänglampa.
Min mage kurrar, precis som den brukar och jag är på hur bra humör idag som helst. Inte alls som i gårkväll då allt kändes jobbigt.

Har ni tänkt på en sak? Man kan inte vara lycklig om man aldrig mår dåligt.

lycka-1.jpg


Puss Östen

Stressad

Idag har jag gått på stan, med min 10-åriga lillasyster! Hon har tjatat hur länge som helst nu, så idag tog jag mig tid med henne. Jag hittade ett par svarta glansiga leggins som jag ska använda till träningsbyxor och ett rött linne. Det passar sjukt bra ihop. Ni får se imorgon! Jag var även på ett mysigt fik här i stan, jag åt skagenröra baguette och hon köttbulle baguette med massa annat gott i (tyvärr inga bilder pga av att kameran har lite problem, kanske fått influensa?) "Efterrätten" fick bli varsin vanilj munk.. jag äter alldeles för mycket godsaker för att inte träna så mycket som jag brukar. Hoppas jag inte går upp allt för mycket i vikt! 

När jag fick se en tröja inne på Ogräs som stod "Perfect...is your mother" kom jag på att jag har ett jättestort prov på tisdag i engelska! Jag fick panik.. jag som alltid brukar börja plugga en vecka innan för att det ska sitta. Vi ska ha MASSOR med svåra engelska ord. Så vad tror ni jag gör nu? Jag har skrivit in hälften av alla ord på vokabel och sitter där och nöter nu. Gah! Jag kommer få plugga halsen av mig imorgon. Jag som dessutom har ganska svårt för engelska, VG. Kan man bli överpluggad? Det är frågan. Jag ska även lämna in Ryssland från förr till nu på tisdag, och engelska recension, och matte läxa, och blodet och andningen arbete. Hur ska jag hinna? 

Jag är hur stressad som helst, jag har inget annat val än att plugga en lördagskväll, där brukar gränsen gå för mig. Men va fan? Det är ju sista taget nu innan betygen sätts. Keep strugle försöker jag intala mig själv.



Lugn Cornelia... lugn. Állt kommer att gå bra, du klarar allt.


Adjö, Östen.

Dagens klädsel


Inte världens bästa bild, jag har väldigt bråttom!

Klänning - HM
Strumpbyxor - VeroModa

Bloggar senare. ÖSTEN

Godmorgon!

Lördag nu då! Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på några dagar.. igår slutade jag klockan två, sedan gick jag ner på stan lite för att hitta några snygga träningskläder, är så trött på mina. Och varför ska man inte ha en snygg outfit när man tränar. För att man tränar? Nej jag tänkte köpa något snyggt färglagt linne och några snygga trekvarts byxor. Men i den första affären som jag gick in i.. jobbade min gympa kompis. Det var helt tomt på folk så jag stannade där i två timmar bara för babbel, efter någon timma kom en till gympakompis och henns kompis så vi gick och satt oss i fiket bredvid en stund till. När klockan var fyra åkte jag hem (utan några nya träningskläder) och bytte om till mina gamla. Vid fem tränade jag cykel/styrka på tjust rehab i 75 minuter med Lovisa, så skönt att det finns duschar och bastu där! Jag kom inte hem förrän sju, men då Fredde precis lagat färdigt maten så det var bara att sätta sig....

Vid halv åtta kom Lisa till mig, vi tog mopparna till Coop för inhandling av godis och sedan stanande hon hos mig till runt 11. Det var min dag, hur var er?

Jag och Lisa såg på idol, visst skulle Robin E åkt ut? Eller nej kanske inte, jag gillade hans röst, Johan Palm däremot kan ju inte sjunga men har har ju en sån scen närvaro, det är nog därför han håller sig kvar. Robin B tyckte jag var sjukt bra igår, fortsätt att sitta ner!!

Jag har nyss ätit en riktigt god frukost, frallor, risgrynsgröt och allt som hör till. Nu ska jag göra mig iordning för dagens trubadurer.

Vi hörs! Östen

o sole mio

Jag säger som min vän, Sandra. Att snart är det avslutningsmiddag och skolavslutning (ja, snart?)
Så då vill jag ha en fin klänning. Detta är den jag funderar på, jag och sandra är helt galna i stylebystars
och jag gillar verkligen deras klänningar. Jag och Hanna kanske ska beställa hem varsin i vår. Vi får se om det blir denna, någon annan eller kanske hittar
någon i London? Jaja, panik är det ju inte iallafall!

och sandra, tack för igår!


VÄSTEN

det stavas s p a




fredagskväll med en bra kompis, hemmaspa med allt vad det innebär. Kan det bli bättre?

västen

västen

Torsdag som alla andra? Usch vad tiden går fort, nyss var det ju torsdag? Och idag är det Torsdag igen?
Jaja, har iallafall roliga saker som händer under helgen!
imorgon blir det Sandra och mys. Lördag kommer Kajsa och Freyja och Evelina så blir det att titta på "Make a difference" - En välgörenhets "show" eller konstert. Alla pengar går till barncancerfonden. Rikigt bra plus att min syster ska sjunga. Det gör det ännu mera bra! ( mlinilsson.devote.se)

Har inte bloggat på ett tag. Med en massa skäl, bloggtorka. B l o g g t o r k a.

Det går nog över..

/VÄSTEN

Hej alla goa

Igår var jag som sagt på bodyjam, väldigt svettigt men sjukt roligt! Massa höftvickningar med slapp överkropp som bara följde benen. Jag längtar till nästa pass nästa vecka! Det är så skönt att träna när man inte tänker på det, det gör man  inte när man dansar eftersom man har så kul och släpper loss. Skitsamma ifall det inte alltid är rätt steg, huvudsaken är att vi inte står stilla och skäms för att vi missade just de stegen. När jag tränar tittar jag bara på mig själv i spegeln och på tränaren, jag har inte koll på hur bra de andra fixar stegen. Jag tror de flesta gör så!

Idag har jag ätit kladdkaka (Y) med glass! Har ni någon gång gjort kladdkaka i micron? Det är  mycket godare än vanlig och tar max 10 min, det beror på vilken speed man har! 
 

Mmm..


Klockan sex ska jag följa med mamma till simhallen för att först simma lite och sedan gå på vattengympa! Sedan blir det bondesökerfru och lite läxläsning. Det vanliga med andra ord.

Östen, Cornelia

I'll be so alone Without you



västen, rebecka, torpaspelen, torpaslottsteater - ni är mitt liv


Tisdag?

Jag tycker verkligen inte det känns som tisdag idag? Tycker ni? För mig har det varit som en mörk, regning och kall söndag! Skolan var super, första lektionen fick vi fylla i en enkät om vad vi gör på fritiden m.m. Sedan hade vi matte och engelska och efter lunchen blev det film! På vår nya biosalong i stan. Min klass fick den minsta salongen helt för oss själva. FIlmen hetter Fighter tror jag och handlade om en muslimsk tjej från Danmark som tränar taekwondo.Den handlar mest om henens liv och träning, och hur det är att vara en muslimsk tjej i en familj som hennes. Inte det lättaste!
För mig fick den en 2-3 av 5.
Det spöregnade ute så det satt fint med en film. Vi fick absolut inte ha med oss godis av våra lärare, men hallå? Vi satt ju i en biosalong. SÅ hela klassen drog till hemköp på rasten och köpte godis som vi smusslade med där inne.

Gud så lång tid det tar att blogga när man smsar med fyra olika personer, jag blir aldrig klar! Becka känn dig träffad!
Hihi

När jag kom hem satte jag mig med allt plugg och nu ska jag fortsätta! Om en timma blir det träning på Tjust Rehab med Natta! Bodyjam, som innehåller massa dans med höfter och rumpa med nyaste musiken! Jag kommer hem runt halv nio så det blir bums i säng, i allafall nästan....

Nej nu ropar mamma att det är mat, det luktar som spagetti och köttfärssås!

Östen

Blackbirds singing

Efter en tung skoldag, en cykeltur hem som resulterade i en genomblöt rebecka och efter en bränd kanelbulle sitter jag nu här.
Har lyssnat på en av mina favoritlåtar, Blackbirds. Otroligt fin och vacker och får mig att tänka på mycket. Vilket inte mina kompisar tycker, när de lyssnade på den tycker de den är jättedålig. Jaja, vissa har ju smak (höhöh)

När jag tittade lite på youtube innan så kom jag fram till denna helcoola kille. Ni måste titta på han, han är sjukt grymmers!



Klicka på bilden för att komma till Blackbirds!


VÄSTEN

En saga som blev sann

För er nya läsare kanske jag ska berätta för er vilka vi är?
Cornelia som står upp i den stora bilden, och jag. Rebecka som sitter.
Två femtonåriga tjejer som lever två helt olika liv, bor på två helt olika ställen, håller på med helt olika saker.

Vi träffades och blev bästisar i ettan när Cornelia flyttade till Ulricehamn för att bo hos sin pappa. Efter ett år flyttade hon tillbaka till sin mamma i Västervik. Till våran stora (?) förvåning så kom vi på att, hej, rebecka du har ju släkt i Västervik?
Sant, så vi träffades när jag var i Västervik, och Cornelia kom till Ulricehamn på Västkusten och hälsade på. Det är så vi har hållt kontakten genom åren. Nu går båda i Nionde klass.
Vi träffas minst två gånger per år. Är inte det coolt? att ha hållt kontakten så länge?

Nå, det är iallafall vi som bloggar och tack för alla som läser detta. Det är kul!
'

Cornelia till höger, och jag till vänster

VÄSTEN

Djur har också rätt?

Det är inte solsken jämt, men alla moln är inte heller grå.

Det får bli dagens citat som jag hämtat från min vän Kajsa Fält. Som hon hämtat från någon jag inte vet vem.

Skolan är igång igen efter en helgs ledighet som tillbringades i Tranemo som sagt och jag är trött. Inte trött på läxor och så, utan trött på skolan! Jag vill ha ledigt och sommar och sol..
Två roliga saker har jag att se fram emot iallafall. London i Januari och Turkiet i Maj!

Vi hade Svenska innan. Då skrev jag en argumenterande text om djurförsök. Vad tycker ni? Tycker ni att det är rätt med djurförsök? Att få fram mediciner är visserligen bra, men tycker ni att det är värt att testa på oskyldiga djur som inte har något att säga till om?
Att päls blir mer och mer vanligt och populärare är skrämmande enligt mig. Jag har också fallit för trenden päls men fuskpäls, då behöver inga djur lida för att vi ska bli snyggare.
Inte konstigt att päls blir mer och mer vanligt, Blondinbella (vet väl alla om vem hon är?) Jag gillar henne mycket och läser dagligen hennes blogg. Men är det bra att hon går runt i flera päljsjackor och t.o.m säljer de? Visst att alla får tycka vad de vill och alla får ha på sig vad de vill. Hon har över 500 000 läsare i veckan, inte konstigt att det blir mer och mer vanligt?

Nej, enligt min åsikt så har djuren också rättigheter.

Västen, Rebecka

Helgens bravader

Jag har inte kunnat blogga på hela helgen! Jag har inte kommit in, det har bara stått error! Men nu är jag tillbaka.

I fredags var jag på stan med Klara och Cornelia, på kvällen blev det idol här hemma och bara mysa. Jag hade väldigt otur på eftermiddagen när jag cyklade hem från stan, det regnade ock mina fötter åkte fram framför tramporna så mina ben vek sig och jag välte! Aj aj aj, och inte nog med det, precis vid en vattenpöl! Såg det blev en varm dusch när jag kom hem. Cornelias vanliga tur med andra ord...

I lördags var jag först på träning, 10-12 och sedan åkte vi till några barndoms kompisar utanför Vimmerby. Där blev det bastubad och övernattning för hela familjen, toppad med massa god mat!
Vi kom hem därifrån runt ett  igår och sedan gjorde jag ingenting. Satt vid datan och lyssnade på Reden hur många gånger som hälst. Jag har alltid varit emot Tokio Hotel, men jag har aldrig lyssnat på en hel låt. Något som jag verkligen ångrar, eftersom jag älskar dem nu! Kolla bara Tom och Bills leénden i början, jag tror jag smälter!

Jag städade också mitt rum (Y) och köpta en Frida tidning, måste börja premunera på tidningen, det vinner jag nog mycket på eftersom jag köper varenda i affären. Någon som vill värva mig? Annars får jag väl skicka in den där lappen man får med tidningen. Men det tjänar ju ni på, eftersom ni får saker/poäng för det.

Jag såg även på ensammammasöker där Becka ringde i pausen, och sa? Det kommer jag inte ihåg!
Stackars Anettes ena kille, hon hade med sig hela hennes familj och han den andra killen hade med sig sin son. Jag skulle känt mig väldigt utanför! Men jag tror han gjorde det också!

Och vet ni? Denna helg är nog den första som jag inte pluggat ett ända smack på från när skolan började, jag har alltid gjort något! Det har varit så skönt! Jag ska börja med att inte plugga på helgerna, man ska njuta när man är ledig.



Jao du Paris, vem har hjärntvättat dig?


Kram och ha en fortsatt bra måndag!

Östen

rebecka

Avslutningsfesten 09 kommer bli bäst. Ja, vi har redan börjar planera. En hel helg var det som sagt i Tranemo med två goa tjejer som jag håller hårt i. Såna som ni hittar man inte i någon brevlåda inte.
Vi har även ett tal att ta itu med och om Anton (om du läser detta) minns så sa du att vi fick komma på hans
student om vi höll ett tal. Och vi, vi håller vad vi lovar och ska fixa fram ett tal!
Pinsamt lär det bli, men. Man lever väl bara en gång? Då får man bjuda på sig själv!

Förresten, läs detta baklänges: Ni talar bra latin.

Humorn är det inget fel på.

Nä, plugga blir det till att göra nu. Om jag någonsin kommer ifrån datorn.


Västen, Rebecka

lördag hela veckan?

En fredagskväll utan dess like! I Tranemo, eller en aning utanför. Med tre goa tjejer, kajsa evelina och freyja. Jag gillar er, vi fick ett gott skratt eller två.

Tanken var att åka med buss hem om en kvart men det blir en hel helg med Freyja och Evelina. Det är roligt.

Har inget att skriva och jag tycker att det var bra att Lars åkte hem. Det är min åsikt sen får alla andra säga vad de tycker.

Puss på er. Bloggar senare


ni är knasiga, men ni är väl ungefär som mig
VÄSTEN


Fredag, äntligen!

Sitter i skolan i biblioteket och försöker plugga Franska med Emelie och Sandra. Vi har sjukt stor franskaläxa (tycker jag) Och i och med att vi har ny lärare så måste det gå bra..
Vi har matte om en kvart och då har vi läxa. Man behöver inte göra den så jag gör den inte. Haha. Det får bli som det blir mer kan det inte bli, eller nåt?

Tranemo direkt efter skolan och jag får bara säga lycka till emelie. Det kommer gå så bra så!
Imorgon blir det hemfärd och på kvällen? Vad händer?

västen


Glöm inte att kolla på MTV klockan 21

Ingen missar väl MTV Europe Music Awards ikväll klockan 21?

Åh Karin är bra rolig hon! Synd att det inte skulle finnas betyg i hur glad man är, då skulle hon lätt får mvg ++++++. Tack för din fina hårstyling idag, den håller fortfarande i sig! :D
Föresten ska vi på klassresa till Kalmar rätt snart, se på någon teater som är väldigt gammalmodig! Låter inte särskillt lockande men vi åker med tre andra klasser så det kommer bli fullt hus på tåget!
Hoppas vi hinner med att gå och shoppa lite i gränderna också under dagen!

Nej nu måste jag göra i ordning lite saker för imorgon, äta kvällsmat, påbörja städningen och sedan poppa popcorn.
Jag ska försöka att inte bränna dom som jag är väldigt duktig på nu för tiden, jävla super mikro!




Åh , tänk om man skulle vara så vacker!

Östen

bowlingskor är tuffa



Denna bilden kan sammanfatta min eftermiddag. Bowling med mitt gamla nu fotbollslag. Eller inte hela. Åtta ungefär men de är härliga tjejer vill jag lova.
Det var kul sen när vi skulle äta hamburgare, och ja. Ett gott skratt förlänger livet. Hanna och min mamma och Kajsas pappa (som var lagledare och tränare) fick reda på ett och annat. Kul, men också inte. HAHA!

På elevens val gjorde  jag en kruka, dreja hette det visst. Det var en av de sakerna som står med på min:
Måste göra innan jag dör lista. Så nu var det gjort och jag kan stryka en sak. En annan sak är att slå med lie.
Underligt, jotack.
Krukan ska jag ge till mormor i julklapp. (hoppas hon inte läser detta! ) Vilket jag inte tror att hon gör, eftersom hon varken har dator eller internet eller fattar hur man gör. Så jag behöver nog inte oroa mig..

Ikväll blir det att slappa, skönt. Imorgon bär det av till Tranemo och träffa mina tuffingar.

VÄSTEN

Snart fredag, helg, godis och inget plugg!

Jag blir också sprudlande glad av abba! Men faktiskt av alla låtar. Nu har jag nyss ätit kyckling med ris, så gott. Gick i skolan till 16 idag, men jag fick reda på både fysik och tyska provet, båda gick lysande (eller hur Sickan? ;D). Jag fick även reda på att två nya tvillingar ska börja i vår klass, killar som kommer från Stockholm! Eller dom ska troligtvis det!
Kul med lite nytt blod! :P

Idag har jag inte pluggat någonting. Efter skolan gick jag på stan med min käre mor, men inhandlade ingenting. Blev bara en fika på Tant Grön, kladdkaka och te som satt som smocken.

Imorgon blir det SO redovisning, jag lovar att jag inte kommer kunna sova inatt! Haha. Jag tänkte gå upp lite tidigare för att städa mitt rum som jag absolut inte orkar göra idag, det är bättre att göra det när man är pigg! Vad är det för program i kväll, någon som vet?

Kram skriver inlägg senare, Östen

västen

Hejsan!

Nu sitter jag här igen. Inte så mycket dator idag som det blev igår. Rätt skönt ibland.

Skola idag, det gick bra. Senare var det kajsa, varma mackor och hanna. Sen ut och gå med Sandra och nu sitter jag här och tittar på Grey's. Helt klart den bästa serien. Den kan jag inte missa, så det får bli ett kort inlägg.

Låten honey honey med abba gör mig glad, sprudlande glad!

Grey's kallar efter en paus. (mycket paus :( )

Västen

9k klassen med klass

Hej! Jag slutade nyss skolan, satt kvar ett tag med nästan hälften av den andra klassen. Nej vi är ingen nördklass haha, men alla behövde, jag har redovisning imorgon så jag behövde träna lite, eller lite... mycket! Jag har hela eftermiddagen på mig att förbereda mig, som tur är.

Mamma frågade mig nyss ifall jag vill hänga med på vattengympa ikväll! HAHA, men det är bra för mina ben så jag ska ge det ett försök. Hoppas det inte bara är massa pensionärer där i allafall.
Gud så kul att Obama vann, skulle viljat varit uppe i natt men det var ju skola idag! Jag tycker vi borde varit lediga idag, detta val kommer ju påverka hela världen!
Jag såg i allafall talet förut! Gud sicken talare han är.

Nej nu måste jag fortsätta med redovisningen, puss och adjö

Östen


Finast

                                        
Västen & Östen hopp i himlen

Supertråkiga tisdag är borta

Vad det dåliga humöret som jag hade med allt jobbigt plugg försvann nu när vi har en ny header! Men imorgon gör Sandra troligtvis klart vår nya ... den kommer bli sjukt bra!
En annan rolig sak är att min "pappa" nyss kom ner till mig med ett träningskort på Tjust Rehab! Jag hade aldrig haft råd med ett själv, men nu när jag har benhinneinflammation så är det kul att kunna träna sådant som inte gör det värre. Till exempel spinning! ;) 

Har ni tänkt på en sak? Varför stressar man jämt upp sig för små saker, okey skolan är ingen småsak. Men det är saker i skolan som man oroar sig för. Nu har jag oroat mig ända sedan åttan till nationella proven. Jag gillar verkligen inte prov, och i vårt lag där vi mest gör arbeten är man inte direkt "van" vid sådant heller.

Men egentligen? Varför oroar man sig för sådant som man får ta sedan, jag får oroa mig för det just den dagen, men inte nu, ett halvår tidigare. Det kan jag inte lägga massa energi på. Jag är en person som tänker alldeles för mycket på småsaker innan jag går och lägger mig. Men jag har lärt mig en sak, som min lärare sade till mig en gång när jag var liten. 

Tänk att det kommer en dammsugare som suger ur allt det som du är orolig för när du har gått och lagt dig och börjat oroa dig. Den suger ur allt som gör dig orolig, sedan finns det bara saker som du ser fram emot och som gör dig glad, tillåt inte att de andra tankarna ska komma tillbaka. Jag lovar, det funkar för superoroliga jag.

Östen  

pust

Nuså. Bort med den andra och fram med en slarv(?) header.
Den duger tills imorgon för då blir det förhoppningsvis en ny.
Sandra är grymmers.

Sova skulle vara väldigt skönt och bort från datorn.. Så det får det helt enkelt bli nu!

tack än en gång Sandra. (Sandraajohnsen.blogg.se)

Gonatt..
Västen

design

ny design, tack Emelie. Men varken jag eller Cornelia gillar bilden. Så nu tisslas det och tasslas det med en ny.
och tack Sandra. Helt sjukt bra!

Västen

Tisdag - tråkigt

Tisdag idag då! Jag vill ha helg! Nu har vi kört igång för fullt i skolan, Puuussstttt.. massa plugg nu i veckan, och i helgen med! Jag orkar inte, men jag måste. Det är bara att kämpa sig igenom det.
Becka har typ ingenting, sicken tur hon har!

Headern blir troligtvis klar redan ikväll! Den kommer bli jättebra! Så kika in sen så får ni se! Kommentera gärna! :)

Nej nu ska jag fortsätta plugga om Rysslands historia, sedan matte och kemi! Men först ska jag låna (sno) en MARS godis av min lillebror, snäll syster han har!


Mmm... nu börjar det vattnas i munnen.

ÖSTEN


dagens.
Grå väst (syster) Hm.
Svart oversize t-shirt . pappas
Svarta CM byxor
vita converse
Sandras klocka (L)

Jag vill ha långt hår igen. Luggen var i en fläta, orkade inte platta. Hur ska detta gå? och ska jag behålla luggen?


Västen

fresh prince in bel air


Jag älskar dessa skor! Monki.
Cornelia var förresten dösnygg i de. SItter och letar vinterskor men dessa är inte direkt vinterskor.
Nå.
Kängor eller stövlar?
Jaja, får leta vidare men än så länge går jag i mina vita ( inte så vita längre ) converse.
Jag hjärta de.
Ha det bra nu ska jag gå och sova.

västen

Det blir vad man gör det till.

Läs ovanstående.
Håller ni med?


Dagens.
Klädsel:  Linne, ovan. hm. Cardigan, Lager 157. Jeans, CM. Skor, converse.
Humör: Helt bra, trött som vanligt
Personer: Min klass hjärta mig
Roligaste: Fotbollsträningen och Kajsa.
Saknande: Torpa


västen

VÄSTEN

Första skoldagen efter lovet var seg. Efter skolan följde jag med kajsa hem och åt (stoppade även huvudena i frysen, det luktade gott men resulterade i att min näsa började rinna :() sen började vi kolla på Greveholm för sjuhundrafemtioelfte gången och vaknar båda två en och en halv timme senare.
Jag "Har du sovit?"
Kajsa: " Ja, har du?"
Det visade sig att vi båda hade stensomnat. Tufft efter en hård skoldag!

En halvtimme senare blev det damlagsträning och nu sitter jag här, pannkakor nästa!

håller på med headern för fullt, förlåt för att det tar sån tid.

/VÄSTEN

Smart Becka, smart!

Becka, du hade inte kopplat på hjärnan så tidigt på morgonen! Erkänn!

Jag har nyss ätit mat, kom hem vid fyra från två stycken träningspass i skolan! Båda var konditionsinriktade, men nu kommer jag sova gott i allafall! Det som är kvar av dagen kommer ägnas åt dusch, plugg, blogg, och sedan tv. Jag ska även försöka hinna med lite engelska bok läsning!

Jag fick reda på kemi provet idag! Det gick bra såklart, eftersom jag pluggade till det!

Jag bloggar mer senare! Nu måste jag hoppa in i duschen, fryser lika mycket som en apa på antarktis!

ÖSTEN

Måndag!

Godmorgon Rebecka klockan 06:41.
Gick upp klockan 6 för att hinna med att duscha och torka och platta håret och helt enkelt göra iordning mig.
När jag står där i köket så kommer mamma " becka, har inte du sovmorgon idag?"
Jovisst sjutton har jag sovmorgon.
Jippie, när jag för en gång skull är pigg och går upp i skaplig tid har jag sovmorgon.
Underbart.
Men som tur är är den inte alltför lång så därför kan jag sitta här.

Nu är jag iallafall hemma i Ulricehamn och som sagt så har mitt lov varit suveränt!
I Ulricehamn har det snöat och det ligger till och med snö på backen, dra på trissor. När
vi fotade i V-vik så var det strålande solsken och vi gick i linne t.om! Fast lite kallt var det, det måste
jag erkänna.

nä nu ska jag gå och platta håret. uppdaterar senare, efter en lång skoldag (USCH)

västen

Hej!

Som sagt så tog vi mycket kort igår, så mycket att våra händer och tår nästan gick av kändes det som. Och nej vi har inte samma smak, eftersom dem bilder som jag tycker jag är bra på tycker inte hon att hon är bra på, och tvärt om. Så vi får se hur det blir.

Vi har haft dunder kul, eller hur Becka? :) I allafall jag!

Jag har suttit här i stolen och ruttnat hela dagen, pluggpluggplugg. Klockan 17 tänkte jag träna till 18 och sedan blir det Girls just want to have fun tillsammans med min lillasyster, sedan ensam mamma söker! Eftersom ena mamman kommer från Västervik, kulkul! Hennes dotter har jag tyska ihop med, så då är det extra kul att följa om man känner personerna.

Nu måste jag fortsätta plugga, föresten... tyvärr kan vi inte lägga upp några bilder än från igår eftersom vi inte vet vilka som blir till headern, för headern ska ju ha bilder som ingen har sett, eller hur?

Kram Östen

öar öar öar

korpaöarna (?) har våran dag bestått av. Mysigt vill ja lova..
Vi cyklade som sagt ut till korpaöarna i västerviks skärgård med min systerför att ta kort osv. Det gick bra till en början var det varmt och fint men senare blev det iskallt och jag trodde att mina fingrar aldrig skulle komma tillbaka. Det var helt sjukt!

Senare blev det Cornelia och varm choklad och bullar och bestämde foton till våran nya header. Det blir bra, men en sak kan vi konstatera. Vi hra inte samma smak!

Veckan i västervik har varit suverän och vi har hunnit med mycketmycket. Nu sitter jag hos min faster och mina kusiner och har tagit farväl av Cornelia och hennes urmysiga familj..

Tack gode gud ikväll som är sjukt roligt, oftast!

Ha en bra kväll.

torpaspelen, inte långt kvar till kollaktioneringen. Någon som vill träffas snart?

VÄSTEN


Godmorgon!

Lördag idag, skönt! Jag ligger i sängen med datan, vaknade nyss. Becka ligger fortfarande och sover! Sömntuta nr 1 utan tvekan. Min mage kurrar så jag hoppas hon vaknar snart!!
Jag är sugen på frallor med juice, hoppas vi har det! Just det.. det är alla helgona idag ju! Säger man något speciellt till det? Som god jul och glad påsk? Tror inte det.

Idag blir det som sagt nya bilder, vi ska åka ut till Gränsö för att ta dem, och jag har photoshop programmet nu! Så vi gör en ny header redan i kväll!! Jippie!

Jag kan inte tänka när jag är hungrig, så det blir ett inlägg så fort vi ätit frulle.

Ha en bra morgon! Östen

RSS 2.0