västen.

Torsdag!

Torsdag idag och jag är trött - efter en lång skoldag blir man det. Vi har fått ett nytt schema, och nej. Det är jag inte glad för! Inget bra schema, ingen drama-grupp i år och inget julspel. Vad händer med skolan?
Idag har jag också pluggat och pluggat.. Ska nog plugga lite till eftersom det är så kul!
missa inte ironin i den sista meningen.
Igår spelade jag fotbollsmatch - vinst med 12-0! Skönt, riktigt härligt. Vårat laf var på topp och det var riktigt härligt att spela med er. Jag säger bara: UIFK f15.

Kanske lägger in lite bilder senare.

/ Rebecka

Östen

Hej! för de som undrar vad man är för om man jobbar hos svenskafastighetsförmedlingen så är man fastighetsmäklare. Och designen, nej vi har inte gjort den själva, bara sagt hur vi vill ha den och så.

Måndag idag då, har bara fått en läxa än så länge och det är väldigt slappt i skolan. Vi har inte riktigt kommit igång än med allt och imorgon har vi lagdag hela dagen då vi ska spela brännboll! :D det som inte är lika kul är att min klass har förlorat alla gånger sedan sjuan, menmen.. imorgon kanske det blir den första?
Nu sitter jag och funderar på om jag ska träna eller inte ikväll. Halsonten och huvudvärken har gått över men nu har jag istället blivit förkyld. Hm.. får se hur det blir med den saken,

Just det höll på att glömma. Igår var jag med på klubbmästerskap i friidrott. Mycket bra gick det. Kroppen var väldigt seg eftersom jag är halvsjuk men klubbmästerskap måste man ju vara med på! Nu är jag ännu mera förkyld men det får jag väll skylla mig själv för.

Kram på er och jag saknar dig med Beckis! / Cornelia


Västen.

Glömde..

Glömde fråga, vad gör man när man praoar på svenskafastighetsförmedlingen?
Skulle vara trevligt att få reda på! 

Ha en underbar kväll. 




jag saknar dig cornelia.

Ett gott skratt förlänger livet! / Västen

Västen.

Sitter och tittar på film och sitter vid datorn samtidigt, lite jobbigt men det funkar! Skolan rullar på bra, inga tunga läxor än så länge så det blir mest att slappa på vardagarna och träna fotboll!
Helgen än så länge har varit hur sjukt bra som helst. Började med en kväll med Elin och Evelina - mer av sånt! 
Lördagen bestod av gräsklippning och sen vara med underbara torpamänniskor! Carl, Anton, Sofie, Kajsa och Emelie. Man får aldrig nog av er, ni gör livet mycket roligare! Jag dör nog aldrig så många skratt som jag fick den kvällen. Tack!

Imorgon är det Måndag vilket innebär sovmorgon och en heel vecka skola.. Fast det händer en rolig sak i Oktober som jag längtar till! (Och en i December också.) Ingen vet här, inte ens osten/cornelia/corre. Men det får ni reda på någon annan dag! 

/Rebecka

Östen

Hej allihopa!
Någon mer än jag som följer OS? jag älskar att lägga mig med en fillt och en kopp rabarber&grädde te framför tv:n och bara njuta av att se de bästa idrottarna i världen! Herregud så bra Jason Bolt är, han bara leker in 100m och jao..det finns inga ord. 3 guld!

Skönt med fredag, idag har vi varit ute och vandrat ute vid Gränsö, klockan 12 slutade vi och då passade jag på att gå ner till svenskafastighetsförmedlingen för att fråga om prao, och ja fick det! så skönt att ha det fixat. Jag skulle egentligen åkt på friidrottsläger idag och varit borta hela helgen, men jag har haft ont i halsen och huvudet så jag måste tyvärr skippa det. Jag hoppas att jag kan vara med på klubbmästerskapet på söndag i allafall!

Någon som kanske undrat över outfits bilder och annat. Jag har inte orkat ta bilder nu efter skolan eftersom jag varit krasslig. Men de kommer. Håll ut!

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag! / Kram Cornelia

Östen

Hur har er skoldag varit? min flöt på väldig bra med scheman, agendor, pennor och diverse saker. Vi slutade runt 11.30 och därefter begav jag och mina två klasskompisar Klara och Cornelia oss ner till MC donalds där vi träffade Johanna. Klara skulle klippa sig vid 14 så vi hann även med en sväng på stan. När hennes hår var klippt gick vi hem till henne där vi spelade monopol som var väldigt länge sen som jag spelade, men jag märkte att jag hade samma gamla rutin kvar eftersom att jag vann! =)

Framåt 18 så blev det träning på schemat, mer hann jag inte med denna dag.

/ Cornelia

västen.

kärleken är större än lagen.

Hej!

Västen här igen, första skoldagen idag.. Gick nog sådär, schemat var inte okej men vi får hoppas att dagarna flyter på rätt bra med lite rutiner. Imorgon blir det SVERIGE - FRANKRIKE på Ullevi för min och mina fotbollskompisars del! Blir nog mycket uppskattat.

Tänkt på det med komplimanger, okej tänker ni (hoho). Jo jag har tänkt det att endel kanske säger åt er ibland, eller kommenterat något foto. T.ex : å vad fint foto! Gud vad snygg du är. Söta du.
Men är ni som jag och inte tar in det ett skvatt?
Efter åtta år som medlem i torpaspelen (numera torpa slottsteater) så har jag lärt mig att ta in komplimanger, och det lönar sig! Man mår bättre, känner sig självsäkrare och gillar personen som sa det mer och mer.. Kan låta lite egotrippat det här, men om man inte är självsäker kommer man ju ingenstans i livet? (okej, jag är inte överdrivet självsäker..)
Man säger jämt, sluta, det är du som är snygg. Säg Tack istället, och le! Mitt tips!

Jag och Cornelia vill båda två tacka Majahqvist.blogg.se som har gjort denna ursnygga designen! Du är guld värd.

Hur är det borta på Östsidan av Sverige egentligen?
Här på Väst märker man att det börjar bli höst, vilket Rebecka inte gillar alls! Sommar, eller vår. Det är det som gäller i mitt liv. Fast hösten kan vara mysigt ändå. krypa upp i soffan med en bra bok och té! Härligt. Fast, jag hinner inte det ändå. Nu i höst blir det nog skola, skola, skola som gäller. För mig gäller också att planera upp helgerna så jag har något att se fram emot, BRA!

Ni får ha det så bra.

/ Rebecka

Östen

Gud vad jag är trött, har målat nu i två dagar! Igår målade jag min ena vägg och lite blomschabloner här och var. Inte nog med det, jag kom också på att jag lika gärna kunde måla om min garderob när jag ändå höll på. Så nu ser mitt rum helt kaotiskt ut, små färgklickar överallt och händerna, armarna och håret har också drabbats av mina målningar. Jag som trodde jag skulle vara klar runt 12, men för mig brukar det vara så att tidsplaneringen inte håller. Jag hoppas i allafall att rummet är klart för skolan innan 17.00. Träningen börjar då. Kommer inte hem förrän runt halv nio så det underlättar om allt är klart innan.

Längtar någon till skolan som för de flesta börjar imorgon? jag är inte en av dom. Förstår inte dom som längtar till press, prov, krav och stress. Även om jag tycker skolan är väldigt kul och gillar att ha vardagsrutiner. Jag kan inte påstå att jag haft några särskilda rutiner under sommarlovet. Men det är ju det lov är till för, eller hur? 

Nej nu måste jag se till att bli klar med målningen, annars blir det sent i kväll.  

/ Cornelia 

Västen

Västen, rebecka som jag också kallas ska nu göra det första (?) inlägget.
Nu förväntar sig säkert alla att jag måste visa ett gott första intryck (hur ska jag göra det?)
Jag är verkligen dålig på sånt när man ska visa första intrycket, att alla ska få se vem jag är. Men jag har väl flera chanser på mig att visa att jag inte är någon liten fjant som inte kan skriva? (hur gick det med det första intrycket rebecka?)
 
Inte så roligt inlägg, och jag lovar. Nästa inlägg ska bli mer intressant!.. Det måste börja någonstans. Eller hur?!

Ni kan få en dagens in n´ out. För att visa hur rolig min dag har varit.

In - måste varit den goda maten hos morbror.

n´ - att få träffa kusinerna, inte gjort på en hel evighet.

out - Den eviga tröttheten, ensamheten, och rastlösheten. Ta slut, nu tack!
Sådär, inte vidare intressant men men!

/ Becka.

Hej!

Se upp, två nya intar bloggvärlden. Inget vi trodde skulle inträffa men ack, så blev det. Vi har planerat att skaffa blogg sedan i vintras, men de som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Vi är två 15 åriga tjejer som bor på varsin sida av landet nämnligen
Västervik - en stad på östra sidan, ung 22000 inv. En mysig hamnstad vid havet.
Ulricehamn - en liten stad på västra sidan, ung 9000 inv. En timmes bilfärd från Göteborg.

Jag heter Rebecka, blond, uppsatt hår på bilderna. Tänkte berätta lite om mig själv. Börjar Stenbocksskolan till hösten i nionde klass. På min fritid gillar jag att umgås med mina vänner, spela fotboll, och teater!
Jag är med i torpaspelen, som är en teater som vi sätter upp vid Torpa Stenhus (oja, ni kommer få höra mycket om det!) Vi spelar 3 veckor på somrarna och repar hela våren. I år satte vi upp Hamlet i Hemlighet - succé!

Cornelia heter jag och är också blond, love it. Börjar nioende klass nu till hösten, som det redan verkar ha blivit. Annars så älskar jag att träna, gymnastik och friidrott, shoppa, träffa kompisar och mycket annat!
Musikal/dansfilmer är något jag också älskar; Girls Just Want to Have Fun, Shall We Dance, Honey, Grease, Dirty Dancing 1&2 även om ettan är så mkt bättre, Flashdance, Fame är några filmer jag sett sådär 1 miljon gånger. Hell´s Kitchen, Projekt Runway, Sex and the City, So You Think You Can Dance och såklart Top Model hör till de absoluta bästa TV-programen.

Här kommer du få en inblick i våra liv mellan öst och väst.
/ Cornelia och Becka

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0