långa nätter

Saknar dig cornelia, saknar våra hängaihängmattan och chilla på klippor dagar.



.

Lyssnar på en låt och tänker på en person, saknar en person och vill bara vara hos en person. Så är det!
Sitter i en ny fin tröja som jag fått av kajsa när hon har varit i London och väntar på att få efterätt och sen förhoppningsvis åka till Kajsa. det är fint.
Spelade Gothia cup förra veckan, fint det också. Gick väl hyfsat! A-slutspel iallfall ochy det är jag väldigt glad över!
Dagen har spenderats hos marcus och vi har degat, tittat på film hela dagen och ätit.  Men det är skönt ibland!
Imorgon börjar torpa. Jag längtar.

rebecka

När vinden vänder

Jag har nyss varit på filmpremiär av en film som gjorts här i Västervik, där jag varit statist. haha. Det vi hoppas på är att svt eller tv4 vill köpa in den så att hela svenska folket har möjlighet att se den. Men man vet aldrig...
Filmen handlar om mobbing, en gymnasieklass som får en ny elev, 11 åriga Nathalie som hoppat upp ett par klasser eftersom hon är så smart.

Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!
Nu: träning.
Östen

falkenberg!

Jag är precis hemkommen ifrån en underbar vecka i Falkenberg.
Mycket skratt o supermario. Mys på klippor. Bad. Sol.
Nästa vecka blir det Gothia! Sen börjar torpaspelen. underbart!

/rebecka

Fint



Galet bra dagar har det varit! Jag och Cornelia (östen) har varit ute på landet och badat en massor, ätit jordgubbstårta och grillat. Mysigt! Imorgon åker jag till Varberg och sen vidare mot falkenberg!
Tjotjo! /västen

:D

jag är lycklig och det är sommar. Livet är så jäklus bra just nu. Om en stund kommer Cornelia hit och sen åker vi ut till mormor och morfar för att fira min födelsedag, som är imorgon. Tillsammans med släkten, där ska vi bada och umgås och äta tårta. Jordgubbstårta.
Igår var det fotbollsavslutning, beachfotboll och god mat. Härligt, sen var jag med godbit.
Imorgon åker jag och resten av några underbara vänner ner mot Varberg för sommarfest, sen Falkenberg för jobb med brännan med Freyja min underbaring i ca en vecka!


Peace and love.
/Västen

RSS 2.0