Helgens bravader

Jag har inte kunnat blogga på hela helgen! Jag har inte kommit in, det har bara stått error! Men nu är jag tillbaka.

I fredags var jag på stan med Klara och Cornelia, på kvällen blev det idol här hemma och bara mysa. Jag hade väldigt otur på eftermiddagen när jag cyklade hem från stan, det regnade ock mina fötter åkte fram framför tramporna så mina ben vek sig och jag välte! Aj aj aj, och inte nog med det, precis vid en vattenpöl! Såg det blev en varm dusch när jag kom hem. Cornelias vanliga tur med andra ord...

I lördags var jag först på träning, 10-12 och sedan åkte vi till några barndoms kompisar utanför Vimmerby. Där blev det bastubad och övernattning för hela familjen, toppad med massa god mat!
Vi kom hem därifrån runt ett  igår och sedan gjorde jag ingenting. Satt vid datan och lyssnade på Reden hur många gånger som hälst. Jag har alltid varit emot Tokio Hotel, men jag har aldrig lyssnat på en hel låt. Något som jag verkligen ångrar, eftersom jag älskar dem nu! Kolla bara Tom och Bills leénden i början, jag tror jag smälter!

Jag städade också mitt rum (Y) och köpta en Frida tidning, måste börja premunera på tidningen, det vinner jag nog mycket på eftersom jag köper varenda i affären. Någon som vill värva mig? Annars får jag väl skicka in den där lappen man får med tidningen. Men det tjänar ju ni på, eftersom ni får saker/poäng för det.

Jag såg även på ensammammasöker där Becka ringde i pausen, och sa? Det kommer jag inte ihåg!
Stackars Anettes ena kille, hon hade med sig hela hennes familj och han den andra killen hade med sig sin son. Jag skulle känt mig väldigt utanför! Men jag tror han gjorde det också!

Och vet ni? Denna helg är nog den första som jag inte pluggat ett ända smack på från när skolan började, jag har alltid gjort något! Det har varit så skönt! Jag ska börja med att inte plugga på helgerna, man ska njuta när man är ledig.



Jao du Paris, vem har hjärntvättat dig?


Kram och ha en fortsatt bra måndag!

Östen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0