Barack Obama

Barack Obama är ett väl diskuterat ämne just nu. Inte bara för att han blev USA:s president, för att han är USA:s första aftroamerikan som nominerats för ämbetet av ett större politiskt parti (president) Utan för att han idag flyttar in i Vita huset klockan 5 (eller halv 6?) En del menar på att det är först nu som supermakten USA ska få en riktigt president, och inte en bov.  Tror ni att den 50 åriga Mannen ifrån Honolulu på Hawaii kan göra skillnad? Tror ni att han kan ta upp frågor om miljö, avsluta Irak kriget, fattigdomen m.m och vara den president och hjälte som USA tror? Jag tror att det blir bra, att flytta in i Vita huset är iallafall en bra början på det hela. Resten får vi se. (wikipedia, aftonbladet.)

 Påtal om Barack Obama, president i Usa, som pratar Engelska så är det 4 dagar tills tjejerna i familjen åker iväg till en weekend i LONDON! Fick det i julklapp och det ska bli väldigt väldigt roligt. Shopping, museum mat och allmänt mys helt enkelt. Någon som vill ge bra tips på shopping i london?

(förlåt för dålig uppdatering, vet iaf att en viss tjej från östsidan av sverige ska blogga ikv. Hon gör en annan sak nu, Lycka till!) 

 

/VÄSTEN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0